Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 25 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2015 (edytowane) Zapraszam do oglądnięcia drugiego mojego filmiku z kolekcją fragów świeżo zrobiony bo w nocy :) mam nadzieję że wam się spodoba a jak nie no to przynajmniej muzyczki posłuchacie :D pamiętajcie ustawić na jakość HD miłego oglądania. Pozdrawiam https://youtu.be/wvYd3r8CeuA Edytowane 25 Lipca 2015 przez atraX.sO 3 Cytuj
hek26 Opublikowano 25 Lipca 2015 Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2015 Ładnie wyszło i pod muzyczke zrobione :) Aby tak dalej. + 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 25 Lipca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Lipca 2015 Dziękuje właśnie starałem się pod muzyczkę robić bo w tedy jest ładny efekt co podkreśla wszystko :) Cytuj
Zasłużony Fragowicz draxe Opublikowano 26 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2015 Powiem szczerze, że muzyka źle dopasowana i kompletnie mi się nie podoba. Jeśli chodzi o same fragmovie to muszę Cię pochwalić, bo ładnie strzelasz :) PS. Uwiodła mnie ta kosa w 1:02 :D 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz cRoss. Opublikowano 28 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2015 Super Atraxik! 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 28 Lipca 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2015 Wszystko spoko Tylko ja na Twoim miejscu bym jeszcze usunął napisy HUD i ta muzyczka do mnie nie trafia ;) Ale i tak fragmovie zajebiste :) 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 28 Lipca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2015 Kanrin no właśnie ten HUD nie wziąłem go pod uwagę :/ na następnym filmiku postaram się go wyeliminować (jak nie zapomnę :) a co do muzyczki to nie wiem mi się wydaje że ona pasuje i mi się podoba :) ale z drugiej strony jak tyle osób pisze ze jest ble to musi coś w tym być, dzięki wszystkim za opinie i za oglądnięcie :D P.S to jaki rodzaj by pasował waszym zdaniem Dubstep ,trap,elektro ? disco :P ??? Cytuj
Goofy ♫ Opublikowano 29 Lipca 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2015 Bardzo fajne fragshow można zapytać o range? :P 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2015 Dziękuje Goofy :) a ranga aktualnie kałach w laurach ,brak stałej ekipy a samemu to wiadomo jak jest ,ale byle do przodu ;) Cytuj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 29 Lipca 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2015 cl_drawhud 0 i cl_drawonlydeathnotice 1 jeżeli robisz fragmovie. Usuwa hud a zostawia kto kogo zabił, lepiej się wszystko wtedy prezentuje. I powiedz z czego korzystasz w obróbce? Te komendy to jakoś tak się pisało dokładnie nie pamiętam. 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Lipca 2015 Dzięki CyCu za pomoc przyda się na pewno ,a używam Movie Maker :/ niestety bo strasznie ubogi jest i nie mogę uwolnić swojej fantazji :) w następnym roku chcę zakupić Sony Vegas ale to już na nowy sprzęt do grania bo na tego się nie opłaca .Dzięki jeszcze raz za komendy :) pozdrawiam Cytuj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Używałem sony vegasa i AAE przez jakiś czas, i powiem tak, jeżeli chodzi o jakieś mega efekty specjalne na których sam się nie znam to AAE niszczy konkurencję jak na razie (przynajmniej dla mnie). Sony Vegas jest łatwym w obsłudze programem ale ciężej dodać tam efekty różne. 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Cholera ja właśnie słyszałem że Sony jest najlepszy :) a ten AAE program to może wiesz czy jest droższy od Sony ? i czy jest bardzo skomplikowany ,chce zakupić jakiś oryginalny program i nie chcę za bardzo popełnić błędu w doborze kupna :) dzięki CyCu za pomoc. Pozdrawiam Cytuj
Legendarny Fragowicz CyCu Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Jak dla mnie dużo bardziej skomplikowany jest AAE, i odradzam kupowanie go. Jak z cenami to trudno mi powiedzieć ale AAE jest opłacany miesięcznie a SV kupujesz raz i masz. AAE 60zł/mieś. a SV 2500zł!? Chyba nie wiem czy to wersja dla firm czy co ale tak pisze na stronie producenta 500euro. Nie bierz tego od razu do siebie i to co ja napisałem to święta i jedyna prawda to jest moja subiektywna opinia. Poszukaj na necie, popisz na forach specjalizujące się video-editingiem i wtedy zdecyduj. Możliwe, że Sony Vegas jest gdzieś tańszy. 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Spoko widziałem Sony Vegas za 1500-1600zł ale to wersja podstawowa jakaś czyli pewnie bez jakiś szałowych tam opcji :) pisałem właśnie z paroma osobami i większość z nich polecało mi SV ponieważ właśnie da się na nim zrobić niezłe rzeczy i jest w miarę łatwy do ogarnięcia :) ja nie będę też montował filmów SF :) tylko cs-a ahahah dzięki raz jeszcze i plusik za pomoc :) Cytuj
joo Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) AAE jest bardzo dobry do specjalnych efektów, do dłuższego montażu już się nie nadaje. Vegas w tym wypadku sprawdza się lepiej. Zawsze można łączyć oba programy i tworzyć coś super : ) Żadnym darmowym nie zrobisz nic na poziomie tak na prawdę, więc albo musisz szukać witaminek albo uracz się trialami albo kup ;p Jeżeli chcesz robić jeszcze lepsze filmy z cs'a to poszukaj informacji o zrzucaniu screenshotów z dema, bez konwersji... Czyli... odpalasz komendę i CS zapisuję załóżmy 60 screenów na sekundę akcji, co daje Ci bardzo płynny, 60fpsowy klip. Usuwaj zawsze HUD, poprawiaj kolorki, zgrywaj muzykę z fragami i będzie git. Tej metody, którą opisałem w poście nie stosowałem na cs:go bo mi sie nie chciało w tym dłubać ale jeżeli chcesz mieć filmy na prawdę na poziomie to zasięgnij więcej informacji bo ten film to taka straszna kupa jest :)Pozdrawiam. Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez joo 1 Cytuj
Zasłużony Fragowicz atraX.sO Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Spoko to jest mój drugi filmik obrabiany w moviemaker,a zrobiłem taki a nie inny filmik żeby po prostu połączyć te akcje jakoś,nie każdemu musi się podobać.Nawet nad tą kupą spędziłem trochę czasu ;) Cytuj
fantom1g Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Fragowicz Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Nono nice. Tylko szkoda że takie lagi na filmiku :D 1 Cytuj
Farbass Opublikowano 26 Września 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2015 najs ma frend Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi