Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kapitan ma m4 a zabójca jedną minę :D leci +

Edytowane przez BBC
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Heh, za czasów, kiedy jeszcze tam grałem, to Konspirant wymiatał, niszczył wszystko (chyba pamiętasz Klawego, bimbas?). ;D

Z darmowych oczywiście szturmowiec wymiatał. ;)

Opublikowano

Konspi nadal wymiata ;) Zbójnik ma największe szanse w pojedynku z nim ale tylko gdy ma pociski xd

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A czy ninja nie mial int= wieksze dmg? (chyba ze to usuneli), ale poradnik bardzo przydatny. Dzieki Bimbasku za poświęcenie czasu, oczywiście leci + :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Być może, niestety nie jestem ze wszystkimi zmianami na bieżąco, wszystko pisałem tak, jak pamiętam. Drobne poprawki wprowadzę jeszcze w tym tygodniu, natomiast kwestia dobierania perków i inne porady będą dopiero za 2 tygodnie myślę, ale też niczego nie obiecuję. Zapewniam jednak, że wszelkie zmiany na serwerze będą tutaj również uwzględniane, w przypadku nowych klas czy drastycznych zmian wejdę na serwer i pogram nieco, by też nie pisać głupot. Jednakże wszystko w swoim czasie.

Opublikowano

Bardzo przydatne xD można sobie przeanalizować każdą klase spokojnie xD ja to nawet nie wiedziałem o połowie klas tutaj co mają takiego fajnego , teraz to inna sprawa + leci

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nareszcie każdy kto odwiedza forum może sprawdzić, która klasa podpasuje mu najbardziej i jak ma ją szkolić wielki + :D <clap> <clap>

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo pomocny poradnik, szczególnie dla nowych graczy, ale nie tylko. Można bez większe wiedzy o Cod Modach dowiedzieć się w jaką klasę warto inwestować, a w którą nie.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Wreszcie bede mogł od czasu do czasu pograc na COD i pokarać ateoo :D super poradnik Mi poczatkującemu graczu dużo daje, leci +

@Edit R@MBO! Ty też miej sie na baczności Moj 22 lvl Amadeusza Zrobi Swoje :D

Edytowane przez Warsaw Fans Hooligans
  • Ustrzel fraga! (+) 3
  • 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności