Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już w temacie napisałem mam kilka propozycji i uwag dotyczących serwera :

1. Zrobić aby działko stało tylko przez 1 rundę.

2. Ulepszyć trochę ninje (bo jest za słaby jak na klasę premium) np. dodać mu scouta 1/2 albo jakąś inną broń.

3. Zrobić , żeby rakiety zadawały max np. 100 obrażeń bo ciężko się gra z gościem , który wpakował all w int. i wali z tych rakiet po nie wiadomo ile...

4. Zorganizować rekrutację na ,,nocnego admina " - kogoś kto zazwyczaj gra wieczór/noc , wtedy najwięcej jest cheaterów i nie da się grać :/

5. Tarcza SWAT nie działa tak jak należy i tak i tak da się zabić kogoś z he/rakiety.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Została wprowadzona blokada 1 SG na danego gracza i bardzo dobrze się to przyjęło. Propozycja jednej rundy jest bez sensu.
2. Ninja była ostatnio ulepszana. Większość graczy na serwerze i tak narzeka, że jest za mocna. Co do klas premium to nigdy wszystkim nie dogodzisz lecz są one odpowiednio zbilansowane.
3. Żeby uderzać mocniej z rakiet trzeba wbijać lvl-e i jak zauważyłeś pakować w int. Jeśli daje się wszystko w intuicję to traci się na innych parametrach. Równie dobrze Ty możesz wszystko pakować w hp i rakieta Cię nie zabije. Gdzieś się zyskuję, a gdzieś się traci.
4. Rekrutacja cały czas jest otwarta, a wieczorem jest największa ilość adminów więc może trafiłeś na jakiś słabszy dzień. Najgorzej jest niestety rano.
5. To zapewne zostanie sprawdzone.

Opublikowano (edytowane)

Gram tutaj od 3 dni i po godzinie 23 nie widziałem jeszcze chyba ani razu admina, ludzi gra sporo a cheaterzy zaczynają się schodzić , przez co serwer traci :/

Jeśli chodzi o ninje to dzisiaj przez pół dnia słuchałem komentarze w stylu ,,Ninja to g*wno" "Nawet za darmo bym nim nie grał " . Moim zdaniem powinien być albo jeszcze trochę mniej widoczny albo dodać mu jakąś broń (ale to tylko moje sugestie ).

A co do rakiet to np. jest jakiś gracz, który ma ten sam lvl co ja i gra klasą np. Cybersuit no i ładuje wszystkie staty w int a ja w hp to i tak jak dostanę od niego rakietą to padnę , nie dość że ma duży zasięg to jeszcze jest mega mocna (rakieta). Moim zdaniem powinien być jakiś limit maksymalnych obrażeń .

Edytowane przez `Glosnacisza
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jest ograniczenie wzrostu każdego parametru więc jest też limit zadawanych obrażeń przez miny/rakiety. Mówisz, że nie widziałeś admina po 23, a ja zerkam w spis banów we fragbans-ie i widzę bany nadane po 23 i po północy. Co do ninjy to ciągle zauważam komentarze, że ninja powinna być usunięta, że fajny serwer tylko te ninje głupie itp. Różnica w moich i Twoich obserwacjach jest taka, że Ty tu jesteś od 3 dni a ja od ponad roku praktycznie dzień w dzień, więc mam chcąc nie chcąc ciut lepszy obraz wszystkiego :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gram tutaj od 3 dni i po godzinie 23 nie widziałem jeszcze chyba ani razu admina, ludzi gra sporo a cheaterzy zaczynają się schodzić , przez co serwer traci :/

Jeśli chodzi o ninje to dzisiaj przez pół dnia słuchałem komentarze w stylu ,,Ninja to g*wno" "Nawet za darmo bym nim nie grał " . Moim zdaniem powinien być albo jeszcze trochę mniej widoczny albo dodać mu jakąś broń (ale to tylko moje sugestie ).

A co do rakiet to np. jest jakiś gracz, który ma ten sam lvl co ja i gra klasą np. Cybersuit no i ładuje wszystkie staty w int a ja w hp to i tak jak dostanę od niego rakietą to padnę , nie dość że ma duży zasięg to jeszcze jest mega mocna (rakieta). Moim zdaniem powinien być jakiś limit maksymalnych obrażeń .

Dziwne bo ja wczoraj od 23 do ok. 00:00 grałem i Cie nie widziałem, a dwóch zbanowałem.

No widzisz^^. Więc wiesz ze zawsze ktoś jest. :)

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Wtedy SG nie miałoby sensu.

AD 2. Ninja jest bardzo dobrą klasą, trzeba umiejętnie nią grać. 

AD 5. Działa poprawnie, jest warunek: 

if(equal(classname, "mine") || equal(classname, "rocket") || equal(classname, "dynamite")) return HAM_SUPERCEDE;

więc niemożliwe, aby nie działało. Na pewno na HE nie zadziała, ale w przyszłej wersji możemy dodać warunek przeciwko granatom HE.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności