Skocz do zawartości

Kilka błędów na serwerze DM

KoKeR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dostrzegłem kilka błędów na serwerze DM.

1. Według informacji zawartych w temacie o nowym serwerze CS:GO rozgrywka powinna odbywać się na trzech mapach, obecnie timer jest zbugowany ciągle jest czerwony i jest napisane na nim 0:00 czego następstwem jest po prostu ciągle gra na jednej mapie(dust2) i brak jej zmian czy chociażby resetu.

2. Kolejna sprawa to dość częsty błąd po zrespieniu się, który uniemożliwia nam poruszanie się przez około 1-2 sekundy.

3. I ostatni najmniej znaczący błąd(? nie wiem czy tak to powinienm nazwać) to po prostu kiedy wpiszemy !guns mamy kolejno do wyboru karabiny, a potem pistolety. Po wybraniu karabinu dostajemy go do ręki co jest jak najbardziej w porządku, jednak kiedy znów wyskoczy nam okienko wyboru tym razem z pistoletem raczej wolelibyśmy, aby nie wyciągał się on nam do ręki(tak jak jest to obecnie), bo głównie chodzi nam o grę z karabinem. Nie jest to coś mocno znaczącego jednak jeżeli już to zauważyłem to o tym wspominam, bo może nie wymaga to dużo pracy, a zawsze uprzyjemni rozgrywkę.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja bym zwiększył czas ochrony jeszcze po zrespieniu się.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moim zdaniem im krótsza ochronka tym lepiej. 

Opublikowano

Ochrony bym nie zwiększył, będzie to dość denerwujące, respiacy się gracz będę miał dużą przewagę.

• Właściciel
Opublikowano

AD 1. Naprawione.

AD 2. To błąd spawnów, zaraz wrzucę nowy config.

AD 3. Przyjrzę się temu.

@WasterPl Ochrona jest wystarczająca. Z doświadczenia serwera GunGame wiem, że robienie dłuższej protekcji po spawnie wnerwia graczy.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na de_dust2 problem już raczej nie występuje, na de_mirage też nie zauważyłem tego problemu. Jedynym zbugowanym spawnem, o którym wiem jest jeden na mapie de_cache na booście na midzie, bo po respawnie przytrzymuje on chwilę. @GET

• 4 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pograłem ostatnio chwilę i zbugowane spawny (Nie mogę się ruszyć, trzeba klikać kilka kucnięcie) są przede wszystkim na mapie de_dust2. Na innych nie zauważyłem. 

Ochrona po spawnie jest ustawiona idealnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności