Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podaję linka do nowej mapki de_tuscan która ma być w nowej operacji  ^_^

http://epicplayz.pl/gallery/oficjalna-premiera-mapy-de_tuscan/

Pytanie kieruję do was co sadzicie na temat tej mapki ? ;)

Czy graliście ją w wersji 1.6 bo ja grałem i muszę wam powiedzieć ze bardzo ciekawa  ;) 
Ale i będzie troszkę tłoczno jeśli jakiś admin ją wrzuci na serwer fragowni.  :P 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Moja ulubiona mapa w cs 1.6 jak sprawie sobie motor pomysle nad nowym komputerem bo ten w cs go daje dupy totalnie.

Opublikowano

meh, lipna ta mapa jest + pewnie fps strzelą mi z liścia mocno w twarz xD

Opublikowano

Moze to bedzie pierwsza mapa ktora zastosuje nowe technologie Source 2, albo wreszcie bedzie pierwsza mapa ktora normalnie wyglada w 4k.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

mapa została ukończona finalnie. Przejęła zajebisty klimat z 1.6 ale nie powiedziałbym że zostanie dodana do nowej operacji. Valve wybiórczo sobie bierze skiny/mapy. Nie jest wcale powiedziane, że z największą ilością głosów wygrasz. Polecam ją dodać na nasze FFA ;)

Opublikowano (edytowane)

Mapa ma pełno bugów w chwili obecnej. Jest niedopracowana. 

Edytowane przez pjN
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli będzie tak dobra jak w 1.6 to polecam. :)

Edytowane przez Nexon
Opublikowano

Jestem bardzo ciekaw tej mapki. Jak dopracują ją do końca żeby nie było bugów z chęcią zagram na niej. Ze zdjęć wygląda jak dla mnie CUDNIE ale to się okaże w grze :-)

• 3 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności