Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Przed chwilą jakiś kutas wszedł na serwery i położył wszystkie, oprócz COD'a. Bo na COD zainstalowałem łatkę wcześniej, a na pozostałych zapomniałem.

Wrzucam Wam do załącznika program, który spowodował to, co stało się 20 minut temu na serwerach. Możecie się śmiało bawić do woli u konkurencji, która jak widać nie próżnuje i próbuje nam zaszkodzić z zazdrości... Najpierw TS3 "Hacked by Jan", a potem serwery CS 1.6. Nawet ten idiota położył serwer DR, gdzie w logach ewidentnie wiem kto to.

Opis programu: po odpaleniu, wyłącz antywirus. Wpisz IP, zmień nick i załączamy. Program wysyła bota na serwer, który powoduje przeciążenie serwera, zapchanie go przez wysyłanie pakietów w dużych ilościach, co powoduje wywalenie się serwera ( procesu jego ).

Pozdrawiam

HLDS Buffer Overload v3.zip

• Ustrzel fraga! (+) 15
Opublikowano

Oj chętnie skorzystam!

Opublikowano

Boże ludzka zazdrość nie zna granic. Po ch** komu takie programy ? Z zazdrości że jakaś scieć rozwija się dużo szybciej i lepiej niż inna ? Ehhh.... brak słów :-/

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jebać te szmaty.Wiedzą, że u nas jest najlepiej i nigdy nie stworzą czegoś takiego.

Opublikowano

O to kuhwy.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ahhh pobawie się :D jeszcze ktoś da mi reklame na coda to pożałuje...

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pablo właśnie o tym samym pomyślałem. jak zobacze reklame innego serwa to pójde i go wywale w kosmos :D oczywiście reklame realizowaną specjalnie i z pelną premedytacją :D

Opublikowano

Dario podbijam twoją wypowiedź XD

Dzisiaj typek specjalnie reklamował, wiec skorzystałem z tego tematu XD

Program dobry ale teraz dzieci beda się bawić :P

Wyjebać komuś w odwecie to rozumiem :P ale bez powodu to jest chamskie :P

Tak czy inaczej podoba mi się to :D

• Właściciel
Opublikowano

Cały czas jesteśmy atakowani przez różnego rodzaju exploity. Większość odpieramy, aczkolwiek niestety, istnieje jeden exploit poważny, na którego nie ma łatki. Tutaj link do pobrania: http://rghost.net/private/8PvF2J4vc/b73f3ad242b3389e020111e5f9f44de7

Położył rano COD'a oraz teraz ZM. Miłej zabawy :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Hmm :D

Czo ty propagujesz xD

Ciekawe, któż tak atakuje.

Opublikowano (edytowane)

(...)Większość odpieramy, aczkolwiek niestety, istnieje jeden exploit poważny, na którego nie ma łatki. Tutaj link do pobrania: http://rghost.net/pr...20111e5f9f44de7

(...)Miłej zabawy

Hehe :P Nesty, czy tu do czegoś nas nakłaniasz XD ?

Tak czy inaczej, przyda się dla natarczywych spamerów, z 4funa :D

P.S: Stestowałem programik i powiem że ciekawy :P Niestety nie Crashuje serwera :(, lecz te boty mają pingi po 700, co sprawia że gra jest praktycznie nie możliwa XD

Edytowane przez Wariacik JK
  • Właściciel
Opublikowano

Do niczego nikogo nie nakłaniam. Nie ma przymusu jeżdżenia po konkurencji, tak jak jest to na xSteam, gdzie właściciel Root ( znam pełne jego dane ) każe w dziale prywatnym adminom chodzić po serwerach i je crashować.

Pzdr.

Opublikowano

Ciekawe... ciekawe... troche nie rozumiem po co ludzie komus crashuja serwer przeciez i tak nie koniecznie przyciagnie to graczy na ich serwer juz bardziej sie oplaca reklamowac bo na pewno ktos wejdzie w ip , ogolnie to dziala jak ddos tak nesty ?

• 5 lat później...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności