Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Jestem ogólnie osobą bardzo ciekawą i postanowiłem sprawdzić obecność adminów na forum ! 

Aro1922 - Admin 4FUN  - ostatnio był 7 stycznia  ,

Star - Admin FFA  - ostatnio był 20 stycznia  ,

Buzika - Admin COD 200   -   ostatnio był 7 stycznia  ,

lepiej ci ? - Admin COD 200   -   ostatnio był 24 stycznia  ,

DajMiCiastko - Admin GunGame   -   ostatnio był 11 stycznia  ,

Yoda - Admin Only DD2   -   ostatnio był 17 stycznia  ,

Care. - Admin TS3  -   ostatnio był 21 stycznia  ,

Grzesio - Admin TS3  -   ostatnio był 21 grudnia 2014r  ,

Rozumiem , że ktoś pracuje czy coś ale jak dla mnie to jeden raz na dzień to chociaż mogli by zajrzeć nawet żeby sprawdzić czy jakaś skarga na nich jest...

Pozdrawiam Nike

Edit . nie miałem zielonego pojęcia w jakim dziale to napisać , jak by coś to przepraszam za zły dział i proszę o przeniesienie !

Odpowiedzi

Tez miałem pisać taki temat dzisiaj ale nie dałem rady. Może coś z tym zrobią bo na ich stanowisko jest wielu kandydatów.

Nawet nie chodzi o to że jest wiele kandydatów na ich miejsce ale według mnie admin to też musi zaglądać na forum a nie...

Edytowane przez Nike
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tez miałem pisać taki temat dzisiaj ale nie dałem rady. Może coś z tym zrobią bo na ich stanowisko jest wielu kandydatów.

• Właściciel
Opublikowano

A wiesz o tym, że o większości nieobecnościach wiemy my? :) Chociażby Buzika, Yody, Care ( ten akurat jest aktywny co do TS3 )?

Opublikowano

Moim zdaniem Nike, nie Ty jesteś osobą, która powinna rozliczać z takich i wielu innych rzeczy... Teraz to wygląda na szukanie i dociekanie się przyczepki, co na pewno nie wyjdzie Tobie na dobre. Są od tego poszczególni opiekunowie tych adminów, którzy wyciągają konsekwencje indywidualnie a nie tu publicznie! 

• Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności