Nike Opublikowano 30 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Jestem ogólnie osobą bardzo ciekawą i postanowiłem sprawdzić obecność adminów na forum ! Aro1922 - Admin 4FUN - ostatnio był 7 stycznia , Star - Admin FFA - ostatnio był 20 stycznia , Buzika - Admin COD 200 - ostatnio był 7 stycznia , lepiej ci ? - Admin COD 200 - ostatnio był 24 stycznia , DajMiCiastko - Admin GunGame - ostatnio był 11 stycznia , Yoda - Admin Only DD2 - ostatnio był 17 stycznia , Care. - Admin TS3 - ostatnio był 21 stycznia , Grzesio - Admin TS3 - ostatnio był 21 grudnia 2014r , Rozumiem , że ktoś pracuje czy coś ale jak dla mnie to jeden raz na dzień to chociaż mogli by zajrzeć nawet żeby sprawdzić czy jakaś skarga na nich jest... Pozdrawiam Nike Edit . nie miałem zielonego pojęcia w jakim dziale to napisać , jak by coś to przepraszam za zły dział i proszę o przeniesienie ! Odpowiedzi Tez miałem pisać taki temat dzisiaj ale nie dałem rady. Może coś z tym zrobią bo na ich stanowisko jest wielu kandydatów. Nawet nie chodzi o to że jest wiele kandydatów na ich miejsce ale według mnie admin to też musi zaglądać na forum a nie... Edytowane 30 Stycznia 2015 przez Nike
Zasłużony Fragowicz Krix Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Tez miałem pisać taki temat dzisiaj ale nie dałem rady. Może coś z tym zrobią bo na ich stanowisko jest wielu kandydatów.
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2015 A wiesz o tym, że o większości nieobecnościach wiemy my? :) Chociażby Buzika, Yody, Care ( ten akurat jest aktywny co do TS3 )?
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 30 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Stycznia 2015 Moim zdaniem Nike, nie Ty jesteś osobą, która powinna rozliczać z takich i wielu innych rzeczy... Teraz to wygląda na szukanie i dociekanie się przyczepki, co na pewno nie wyjdzie Tobie na dobre. Są od tego poszczególni opiekunowie tych adminów, którzy wyciągają konsekwencje indywidualnie a nie tu publicznie!
Właściciel GET Opublikowano 30 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 30 Stycznia 2015 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi