Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GET Opublikowano 4 Stycznia 2015 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dziennik informacji - zmiany do końca lutego Zmiany styczniowe, niestety, ale będą pewną kontynuacją zmian, które nie zostały dokończone przeze mnie. A jest ich dosłownie kilka. Post ten będzie oczywiście edytowany, bo cały czas będą pojawiać się różnego rodzaju informacje. Zapraszam! 1) Powiększyliśmy liczbę slotów CS:GO FFA - 31. 2) Przeorganizowane zostały statystyki GameME. Oprócz DD2, będzie również dotyczył FFA oraz AWP ONLY. Ponadto, poprawione zostały opcje tych statystyk, dodany serwer TeamSpeak i kilka innych szczegółów dot. rankingu. 3) Wprowadziliśmy blokadę WH, ESP oraz AntyFB - to początek udogodnień dla graczy. 4) Wprowadziliśmy reformę V.I.P'ów na serwerach. Szczególnie dotyczyło ona serwerów: DD2 oraz COD. 5) Wprowadziliśmy rozszerzony system pomocy na forum, poprzez utworzenie nowej kategorii "Strefa zakupów". Ułatwi to naszym potencjalnym graczom ( klientom ) w odnajdywaniu się. Wygląd: 6) Wprowadziliśmy system automatycznych wzorów dla ułatwienia w wybranych działach, np. Podania na admina, Strażnika, Mappera, O slota etc. 7) Rewolucja w rangach adminowskich na forum. Podział rang adminowskich na poszczególne serwery, reorganizacja działów prywatnych ( likwidacja patologii ), a także zmienione wyświetlanie tych rang na forum: 8) Zdecydowaliśmy się pójść o krok w przód i wypuścić serwer europejski CS:GO o nazwie "ELITE EU". Oznacza to, że rozgrywka toczona 12 vs 12 między elitarnymi graczami z całej Europy. Otwieramy się na środowiska z Europy zachodniej, dlatego wszystkie regulaminy, zasady oraz podania zostały przetłumaczone na j.angielski. Charakterystyka krótka serwera: Tickrate: 128 stabilne GameMe - tak GOTV - tak FastDL - tak Mapcycle: tylko dd2/inferno/mirage FastDROP: tak, do 20 rund lub 11 wygranych przez drużynę Bez V.I.P'ów i ograniczeń broni - tylko elity i jakość! Cała specyfikacja dostępna tutaj: http://fragujemy.com/topic/24069-server-specifications-specyfikacja-serwera/ 9) Serwer MTA został uruchomiony! Pojawiły się bazy, nowe bronie, amunicje, skiny oraz wyspy. Opiekunem projektu jest Heisenberg, lista zmian dostępna: http://fragujemy.com/topic/24148-zmiany-wprowadzone-na-serwerze/ 10) Serwer ZM został zaktualizowany do wersji 2.05 BETA. Changelog zmian możecie śledzić tutaj: http://fragujemy.com/topic/20292-go-to-update-205/ - planowany jest UPDATE 2.05 FINAL. 11) Dostępna jest specjalna giełda dla graczy, użytkowników: http://fragujemy.com/classifieds/ 12) Serwer DeathRun wystartował - 19.02.2015r. 13) Nie będziemy wprowadzać funkcji /regulamin - zamiast tego pojawiło się dość oryginalne rozwiązanie: w hudzie, na górze ekranu oraz na dole będą pojawiać się informacje o najistotniejszych sprawach dot. regulaminu. 25
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Ciekawe zmiany sie szykują. Mam nadzieję, że deathrun świetnie wyjdzie :)
Zasłużony Fragowicz OstrozNiePacze Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 No i elegancko. Mnie się podoba ^_^
Zasłużony Fragowicz /Am@di/ Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Świetnie oby wszystko się udało jak należy :)
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 4 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Kiedyś grywałem trochę na starym DR. Mnie ta zmiana cieszy najbardziej :) Również punkt 6 i 7 jest bardzo ciekawy. No zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ;) 1
Właściciel GET Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 4 Stycznia 2015 Tak jak obiecałem, tak zrobiłem. Dzisiaj przeprowadziłem konserwację statystyk GameME. Nie tylko nowy, ulepszony wygląd, poprawa ustawień ( fg.gameme.com ), a także wprowadzenie statystyk na serwery: FFA oraz AWP ONLY. Ponadto, na stronie wyświetlać będzie serwer TeamSpeak 3. Poprawiłem również trochę konfiguracji na FFA. Na DD2 zaś nie powinno być już problemów ( gdy resnę serwer w nocy ) z GOTV i archiwizacją dem. Pozdrawiam 4
Szaku Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Dopiero teraz zauważyłem ten post. Idę graczy uspokoić. :D
Afnero Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 31 slotów na FFA ! Teraz to dopiero bedą Rush'e <3
SPOK3Y^ST3GA^^C3P Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Pozostaje czekać na Dr :)
Shadow123 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Stycznia 2015 Jestem pod wrażeniem jak Nesty cieżko pracuje, aby graczom grało się lepiej na serwerach.Masz ode mnie wielki +.
KeBaB Opublikowano 5 Stycznia 2015 Wykluczony Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) Hoł Hoł Hoł :D Świetna robota ! Coraz więcej nowości, coraz więcej pracy, coraz więcej przyjemności :D MNIAAAAAAM <3 :DGit malina, oby tak dalej Nesty ! :) Edytowane 5 Stycznia 2015 przez KeBaB
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Rewelacyjnie ze co chwila jest jakaś zmiana oczywiście ze na lepsze! Brawo i czekam na więcej cuda. :-)
Zasłużony Fragowicz Rosiol Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie mogę się już doczekać DR <3 1
Legendarny Fragowicz Night Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 A ja zmian na forum :) 1
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jestem bardzo zadowolny z ranking'u na only awp , dobra robota Nesty.
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Ja oczekuję zmian na forum tak jak Night, a brat już zaciera ręce do Deathrun'a. :D
Legendarny Fragowicz REAL'FUKK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 Range grafika byś zrobił :) 3
Właściciel GET Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 6 Stycznia 2015 Serwer TP CS:GO został przeniesiony na inną jednostkę. Niestety, IP uległo zmianie. Stary serwer będzie posiadał 2 sloty; po wbiciu będzie wyrzucać i informować o nowym IP. Nowe IP: 31.186.83.22:27106 Jutro akcja reklamowa! Niestety, nie dało się utrzymać jakości na poprzednim IP ( jednostce ) takiej, jakby każdy chciał. Z poprzednim UPDATE, Valve spieprzyło serwery CS:GO. Nie dość, że aktualizacja serwerów była wadliwa, to jeszcze zwiększyła obciążenie każdego serwera GO o 10-20%. Spowodowało to, że serwery, które przed świętami były puste na jednostce, rozkręciły się i obciążenie wzrosło gigantycznie. Na szczęście TP zyska większą jakość od teraz :) 6
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Stycznia 2015 a czy planowane jest na przyszłość powstanie serwera np DM albo only HS lub DM* [HS]*? Chodzi mi o CS:GO *DM (deadmatch) *HS (Headshot)
Właściciel GET Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Właściciel Opublikowano 11 Stycznia 2015 Specjalny AntyWallhack na DD2 został wdrożony :) 18
Rekomendowane odpowiedzi