Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ciekawe zmiany sie szykują. Mam nadzieję, że deathrun świetnie wyjdzie :)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Świetnie oby wszystko się udało jak należy :)

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Kiedyś grywałem trochę na starym DR. Mnie ta zmiana cieszy najbardziej :) Również punkt 6 i 7 jest bardzo ciekawy. No zobaczymy jak to wszystko wyjdzie ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Tak jak obiecałem, tak zrobiłem. Dzisiaj przeprowadziłem konserwację statystyk GameME. Nie tylko nowy, ulepszony wygląd, poprawa ustawień ( fg.gameme.com ), a także wprowadzenie statystyk na serwery: FFA oraz AWP ONLY. Ponadto, na stronie wyświetlać będzie serwer TeamSpeak 3.

Poprawiłem również trochę konfiguracji na FFA.

Na DD2 zaś nie powinno być już problemów ( gdy resnę serwer w nocy ) z GOTV i archiwizacją dem.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 4
Opublikowano

Dopiero teraz zauważyłem ten post. Idę graczy uspokoić. :D

Opublikowano

Jestem pod wrażeniem jak Nesty cieżko pracuje, aby graczom grało się lepiej na serwerach.Masz ode mnie wielki +.

Opublikowano (edytowane)

Hoł Hoł Hoł :D Świetna robota ! Coraz więcej nowości, coraz więcej pracy, coraz więcej przyjemności :D MNIAAAAAAM <3 :D
Git malina, oby tak dalej Nesty ! :)

Edytowane przez KeBaB
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rewelacyjnie ze co chwila jest jakaś zmiana oczywiście ze na lepsze! Brawo i czekam na więcej cuda. :-)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nie mogę się już doczekać DR <3

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem bardzo zadowolny z ranking'u na only awp , dobra robota Nesty.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja oczekuję zmian na forum tak jak Night, a brat już zaciera ręce do Deathrun'a. :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Range grafika byś zrobił :)

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Właściciel
Opublikowano

Serwer TP CS:GO został przeniesiony na inną jednostkę. Niestety, IP uległo zmianie. Stary serwer będzie posiadał 2 sloty; po wbiciu będzie wyrzucać i informować o nowym IP.

Nowe IP: 31.186.83.22:27106

Jutro akcja reklamowa!

Niestety, nie dało się utrzymać jakości na poprzednim IP ( jednostce ) takiej, jakby każdy chciał. Z poprzednim UPDATE, Valve spieprzyło serwery CS:GO. Nie dość, że aktualizacja serwerów była wadliwa, to jeszcze zwiększyła obciążenie każdego serwera GO o 10-20%. Spowodowało to, że serwery, które przed świętami były puste na jednostce, rozkręciły się i obciążenie wzrosło gigantycznie. Na szczęście TP zyska większą jakość od teraz :)

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a czy planowane jest na przyszłość powstanie serwera np DM albo only HS lub DM* [HS]*? Chodzi mi o CS:GO

*DM (deadmatch)

*HS (Headshot)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności