Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Witam. Dzisiaj o godzinie 15:14 na mapie de_dust2_xmas gracz został przeze mnie zabity jak wybiegał z respa. Jeszcze w tej samej rundzie grał ponownie. Gracz opuścił serwer, po chwili szybko wszedł ponownie i mógł kontynuować rozgrywkę.
eLd Opublikowano 3 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Pisalem o tym pare razy wczesniej i nic sie nie zmienilo, nie sadze aby teraz bylo inaczej.
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Nie rozumiem, co to za niby błąd?
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Sorry może zła nazwa tematu. Ale wcześniej było to ponoć rozwiązywane, więc zgłaszam, że dziś to wystąpiło.
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ale napisz to normalnie, bo ja nic nie rozumiem?
Zasłużony Fragowicz Borsaton. Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Ja to zrozumiałem tak. Koleś został zabity z początku rundy i w tej samej rundzie zrobił RC i zdążył się zrespić jeszcze w tej samej, czyli grał 2 razy w jednej rundzie :D Błąd to nie jest, ale oszustwo lub inaczej cwaniactwo :P
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 3 Stycznia 2015 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Dokładnie o to mi chodziło.
Właściciel GET Opublikowano 3 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 3 Stycznia 2015 Temat był już omawiany, to nie jest żaden błąd. Zdarza się to rzadko i nie ma sensu blokować coś takiego.
eLd Opublikowano 3 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Sens jest bo to nie jest normalne, nie wiem tylko dlaczego tak niechetnie do tego podchodzicie
Zasłużony Fragowicz kelek Opublikowano 3 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Stycznia 2015 Rzadko to się zdarza ale mi się wydaje ze nie jest to błąd tylko taki jest respawn mi się raz udało wbić a oni juz grali poczym wbilem do CT to przeciwnik zdarzył mnie ubic na respie.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 5 Stycznia 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Stycznia 2015 Była już o tym mowa tutaj: http://fragujemy.com/topic/22075-propozycje-i-uwagi/ /Zamykam.
Właściciel GET Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Właściciel Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Wiadomość została wygenerowana automatycznie.Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi