Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Witam. 

Dzisiaj o godzinie 15:14 na mapie de_dust2_xmas gracz został przeze mnie zabity jak wybiegał z respa. Jeszcze w tej samej rundzie grał ponownie. Gracz opuścił serwer, po chwili szybko wszedł ponownie i mógł kontynuować rozgrywkę.

Opublikowano

Pisalem o tym pare razy wczesniej i nic sie nie zmienilo, nie sadze aby teraz bylo inaczej.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sorry może zła nazwa tematu. Ale wcześniej było to ponoć rozwiązywane, więc zgłaszam, że dziś to wystąpiło.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja to zrozumiałem tak.

Koleś został zabity z początku rundy i w tej samej rundzie zrobił RC i zdążył się zrespić jeszcze w tej samej, 

czyli grał 2 razy w jednej rundzie :D

Błąd to nie jest, ale oszustwo lub inaczej cwaniactwo  :P

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Dokładnie o to mi chodziło. 

Opublikowano

Sens jest bo to nie jest normalne, nie wiem tylko dlaczego tak niechetnie do tego podchodzicie

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Rzadko to się zdarza ale mi się wydaje ze nie jest to błąd tylko taki jest respawn mi się raz udało wbić a oni juz grali poczym wbilem do CT to przeciwnik zdarzył mnie ubic na respie.

• 1 rok później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

Jeśli się z tym nie zgadzasz, report.png raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności