igi66 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2014 Imię:Igor Wiek:16 Od kiedy u nas grasz:Na serwerach od 4 miesięcy z przerwami. Gram na serwerze:Only De Dust 2 Za co cenisz naszą sieć:Przede wszystkim cenię ją za Ogarniętą Administrację, miłych użytkowników forum jak i serwera.Sprowadził mnie tutaj ciepły klimat ludzi. Dlaczego chciałbyś być stałym bywalcem:Przesiaduję bardzo dużovna Forum jak i serwerze.Ta ranga podkreśliła by to.Zarejestrowany na forum jestem 22 marca 2014 roku.Wiem, że może nie było mnie widać z nieznanych mi powodów.Chciałbym pomagać sieci i serwerowi.Mam dużo wolnego czasu. Inne informacje o sobie:Jestem Igor.Mam 16 lat.Interesuję się pilką nożną.W wolnych chwilach przesiaduję na forum i serwerze.Mam zamiar kupić CS:GO.
Legendarny Fragowicz Bangarang Opublikowano 26 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2014 Twój wniosek o Stałego Bywalca został przyjęty do realizacji. Decyzja może zapaść w każdej, dowolnej chwili. Należy pamiętać, że tylko Administratorzy lub osoby uprawnione do tego mogą wypowiadać się bądź przyjmować ten wniosek!
Właściciel GET Opublikowano 5 Stycznia 2015 Właściciel Opublikowano 5 Stycznia 2015 Twój wniosek o Stałego Bywalca został odrzucony. Dziękujemy za zainteresowanie się. Spróbuj ponownie za jakiś czas.
Rekomendowane odpowiedzi