Skocz do zawartości

[KOSZ] Nowa FIFA 15 czy może kolejny patch do FIFA 10 jak myślicie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym poruszyć wątek gry FIFA 15 jak wiadomo dużo w niej poprawek lecz czy oby do końca to poprawki ? Modele bardzo podobne do poprzednich części duet komentatorski także nie wiele poprawiony ( oczywiście dodano wątki co do osiągnięć poszczególnych drużyn bądź piłkarza lecz dalej to nie wiele zmienia ). Tylko Tryb Ultimate Team dodaje dreszczyku rywalizacji. I gdzie licencja UEFA CHAMPION LEAGUE ?! Jak dla mnie kolejny patch do serii " FIF " a dla was?

Oddaje wam głos.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Fifa moim zdaniem jest grywalna tylko dlatego, że posiada "Ultimate team" jest bardzo dużo bugów i innego rodzaju gówna psującego rozgrywkę, myślę, że PES w tym roku zasłużył na pochwałę, jeszcze nie wyszedł, ale miałem przyjemność pograć w demo, w PES jest licencjonowana Liga mistrzów i europy oraz moim zdaniem najlepszy tryb Beacome a Legen czyli - Zostań legendą, 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Fifa moim zdaniem jest grywalna tylko dlatego, że posiada "Ultimate team" jest bardzo dużo bugów i innego rodzaju gówna psującego rozgrywkę, myślę, że PES w tym roku zasłużył na pochwałę, jeszcze nie wyszedł, ale miałem przyjemność pograć w demo, w PES jest licencjonowana Liga mistrzów i europy oraz moim zdaniem najlepszy tryb Beacome a Legen czyli - Zostań legendą, 

Tak uważasz a grałeś w wersje konsolowe? 

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Tak uważasz a grałeś w wersje konsolowe? 

W Fife tak, w PES tylko w 14 i dodam, iż w zeszłym roku PES to było takie gówno, że nie chciało się grać ... 

PS. Jeszcze na temat fify co powiecie o "sprzedawaniu coinsów"? osoby, które sprzedają i kupują są banowane tylko jak oni trafią do delikwenta?  

• 2 miesiące temu...
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Wszystko zostało wyjaśnione między graczami, a autor tematu zapewne się zastanowił nad kupnem fify 15 lub zapatchowaniem fify 10.

/zamykam

• 10 miesięcy temu...
  • 2 lata później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności