Skocz do zawartości

[KOSZ] Serwer GG+DM

Propozycja Zmiany GG  

17 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz zmienić serwer GG+DM na inny mod? Jeśli tak to jaki :

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Witam wszystkich graczy FG. Powstał pomysł zmiany serwera GG+DM na jakiś inny. I do was krótkie pytanie : Czy wy chcecie żeby serwer został zmieniony? Jeśli tak to na jaki.

Edytowane przez Nesty
Opublikowano

Ja bym proponował " diablo " lub "bf2" to są najpopularniejsze serwery moim zdaniem. Na pewno by dużo graczy grali :d

Opublikowano

Ja głosuję na DM. Choć bf2 też mi odpowiada.

Czemu dm? Gdzieś tego skilla musimy ćwiczyć, a padając co runde ciężko coś się nauczyć.

Bf2? Grałem kiedyś dużo i wbijanie odznak było mega wciągające !

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a kto jest pomysłodawcą? bo nie jest tutaj napisane kto albo ilu graczy jest za zmianą moda. Do tego wg mnie coś takiego powinno być obgadane z Opiekunem oraz Właścicielem. a oprócz tego czemu nie dałeś opcji żeby obecny mod został. Ja jestem za zostawieniem tego moda chociaż na nim nie gram ;) ale "walczyliśmy" długo o takiego moda i nagle chcecie zmieniać

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ja jestem za zostawieniem GG jest super serwerem do odprężenia się po ciężkim dniu czy czymś takim. Fajnie się gra , na luzie i uważam , że nie ma sensu zamieniać go na żaden inny.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

a kto jest pomysłodawcą? bo nie jest tutaj napisane kto albo ilu graczy jest za zmianą moda. Do tego wg mnie coś takiego powinno być obgadane z Opiekunem oraz Właścicielem. a oprócz tego czemu nie dałeś opcji żeby obecny mod został. Ja jestem za zostawieniem tego moda chociaż na nim nie gram ;) ale "walczyliśmy" długo o takiego moda i nagle chcecie zmieniać

Sam mówisz, że na nim nie grasz więc nie wiesz jak jest. Na serwerze jest tylko chwilami sporo osób bo zaraz ktoś wbije z czitami i ludzi nie ma. Po za tym GG+DM to wg mnie serwer "przelotny", czyli głównie bez stałych graczy... Takich serwerów jest sporo... Jeśli chodzi np. O BF2 to ludzie zostają bo szkoda im wbitych ranków, odznak itp. A pomysłodawcą jestem w sumie ja. I założyłem temat żeby zobaczyć ile osób jest za a ile przeciw. Dopiero wtedy można przystępować do działania, nie sądzisz?

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Nesty, co powiesz na połączenie? BF2+DM? Bardzo przyjemnie się gra wtedy.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem za BF2 chętnie bym pograł kiedyś był to mój ulubiony mod i chętnie wrócę do niego ...

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jeśli mam być szczery to kilka bf2+dm jest ogólnie na sieciach... Jednakże do tych "przyjemnych" można zaliczyć może 2-3 serwery max. Ta decyzja jest już Twoja Nesty, co ma z tego być :).

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

DM + BF2 nie jest taki dobry bo za szybka rozgrywka za szybko rangi/ odznaki lecą i DM też jest po części przelotnym serwerem ;)

Jak BF2 to na zasadach FFA

Jak DM to czysty ;)

To jest moje zdanie

Lub zróbcie jakiś refresh poboru adminów i niech działają ;)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Gun game jest fajnym serwerem. Ale wg mnie czysto for fun. DM drużynowy nie tylko byłby serwerem dla podciągania umiejętności ale i zabawy ; )

• Właściciel
Opublikowano

Głosować. Zawsze można zmienić na jakiś DM. Taki serwer uzupełniłby lukę, bo niestety cechujemy się tym, że zbyt "funowe" mamy serwery CS 1.6.

Na pewno nie będzie to surf ani deathrun.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

DM Każdy na Każdego. Tylko to mi się widzi ^_^

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hmmm, DM każdy na każdego fajna sprawa ale przy tym trzeba adminów kilku. Na tego typu DM ludzie lubią czitować, a gracze się szybko płoszą przez to. Jednak pomysł bardzo fajny :). 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

O Adminów nie ciężko, a ja osobiście przesiadywał tam non stop. Ostatnio tylko DM'y ^_^

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja też będę siedział non stop ( aktualnie jestem na gg+dm adminem więc bardzo chętnie też na DM bym nim został :) ). Wszystko zależy od graczy i od Nestiego czy taki DM by się im podobał.

• Właściciel
Opublikowano

Jak ja coś zrobię, to musi pasować. Dobrze, wstępnie ustalamy, że serwer będzie DM. Tylko niestety, ale dopiero za 2 tygodnie jak coś.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności