Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 3 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Hejo ;] To tak żeby zrobić trochę konkurencji Nestiemu to założyłem swój temat z zrzutami z meczy ;p Na początek Mini Ace oraz wynik 16-0 dziękuje dobranoc ;] Jakieś tam mini ace To ja jestem Bogiem uświadom to sobie ;] Chłopakowi psychika nie wytrzymała i się powiesił ;D Stare dobre czasy inferno gdzie można było jeszcze wejść na drzewo i wybić cały team ;] Ace + Rozbrojenie paki ;] Cała runda tylko moja ;p Chodźcie parami bo nie mam czasu ;] Jakieś tam otwieranie i staty na + Rozgrzewka <3 Nasze FFA ;] Z cyklu daj mi Awke a ugram runde ;] ESL Cologne 2014 NA'VI vs LDLC "Kutas" Tak się robi Hajs maleńka :D Ze 100zł mam aktualnie 120€ a cena cały czas rośnie ^^ Karambitku nadchodze :D Jak coś jeszcze znajde to wstawie ;) Jak narazie to te najlepsze wybrałem ;] ale tego jest jeszcze wiele ;p Edytowane 3 Września 2014 przez Kanrin 1 Cytuj
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 3 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2014 Czy tylko ja nie wiem o co chodzi? xD Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 3 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Września 2014 Tak, enQ ;p Nie masz żadnych dem z tych Ace'ów? Chętnie bym pooglądał. Ciekawy sposób na robienie hajsu. ^_^ Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2014 Właściciel Opublikowano 3 Września 2014 Nie mogę patrzeć na te screeny, bo co chwile Jasiunek. Brrr..... Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Września 2014 @Hayu dema są dostępne ale tylko kilka meczy wstecz ;/ tak więc wątpliwe. Przy jakimś moim dobrym meczu najwyżej podrzuce mecz jak nie zapomne :P @EnQ jest to to samo co chwalenie się statami na serwerze w 1.6 z tym że chwalimy się z meczy turniejowych czyli mixów ;p ace = zabicie całej drużyny a mini Ace= zabicie 4osób. Nic trudego w tym nie jest, ale żeby być bardziej zorientowanym to trzeba mieć CS:GO wtedy wszystko zrozumiesz ;p @Nesty No od jakiegoś czasu z nim nie gram ponieważ się obraził na mnie że nie chciałem mu dać skrzynki z naklejkami i że mu "wisiałem" kase bo pożyczył mi skin warty 2€ na obstawianie i przegrałem go a sam nie pamiętał jak potrzebował coś koło 70centów do czegoś tam i dałem mu PSC warte 12/14zł i zaszachmencił to i nigdy nie oddał :D a powiedziałem mu że skrzynki za darmo mi nikt nei dał ;] to że kupiłem po 20c to tylko fart& biznes ;) Cytuj
Właściciel GET Opublikowano 3 Września 2014 Właściciel Opublikowano 3 Września 2014 Takich ludzi należy trzymać się z daleka, Kanrinie. Ja Ci dyktować nie zamierzam oczywiście jakie masz mieć z kimś relacje, ale jeżeli ja, np. straciłem kontakt z kimś z uzasadnionych powodów, to wiedź, że w większości przypadkach się nie mylę. Bo zawsze wyjdzie szydło z worka później ;) A ja wolę zapobiec nieprzyjemnym sytuacjom później. A co do zdjęć. Ładnie, ja nie zamierzam się z Tobą "kłócić" kto jest lepszy, bo wg mnie masz lepsze doświadczenie ode mnie. Ja gram jeszcze jak bot, ale czasem fajnie było zagrać i pokazać dobre akcje :) Pzdr. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 3 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Września 2014 Też PRO nie jestem ;] Grałem z lepszymi od siebie i widze jaki mur mnie dzieli od nich :D Gram dla FUN-u a nie bo musze wygrać :D To tylko gra :) Nigdy nie ściągnę kasy z mojego skilla bo go nie mam to troche farta i tyle :D Dobry dzień to coś ugram i tyle ;p A co do ludzi to masz racje na niektórych po prostu trzeba uważać ;] i znam kilka jak nie kilkanaście takich przypadków ;D Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 6 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Ja to wgl. jestem "świeżak" w tą grę, ale myślę, że aż tak bardzo nie lamię. Wrzuciłem tylko 2, żeby ci spamu nie robić i nie zakładać nowego tematu, bo nie mam się czym chwalić ;). Ale to jest to samo, co u ciebie Kanrin, bo jak masz dobry dzień, to i ugrasz tyle żeby ci ranga podskoczyła, a jak nie masz dnia, to jeszcze spadniesz. Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 6 Września 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Jak tak patrze na Twoje screeny to stwierdzam ze grasz o wiele lepiej ode mnie. Po 1 otwierasz bedac silverem grajac z laurami 4 i protektorami do tego k/d 1.89 przy moim 0.98. Moje stary to mniej wiecej 1/1 a Twoje prawie 2/1. Kiedyś musimy ze sobą zagrac :) Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 6 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Możemy zagrać, ale to jak będę miał dzień, bo inaczej nic nie ugram. :D Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 6 Września 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 6 Września 2014 Tu masz skrót z Dusta wieczornego: Tutaj zamykałem, gdyby nie ten mini ace :D A na końcu otwierałem :D Otwierałem później do końca turnieju. Zdjęcia z tego samego turnieju :D 1 Cytuj
Listy33 Opublikowano 27 Września 2014 Fragowicz Opublikowano 27 Września 2014 No, no. Podobają mi się te ss'ki. Będziemy musieli coś ugrać, ale to jeszcze troszkę - bo jestem po przerwie. ;x Cytuj
Zasłużony Fragowicz PiKaChU ^.^ Opublikowano 29 Września 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 29 Września 2014 Macie prze ogromne szczęście mam GO, ale z niewiadomych przyczyn gierka mi nie działa, gdyby działała nie mieli byście żadnych szans :D 1 Cytuj
LilemaN Opublikowano 5 Października 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Października 2014 mhm, dawaj w 1.6. Kozaku obstawiam mixa namówie peshu itp [juz z nim grałe]. Zobaczymy czy kuzak jesteś. Ten motocyklista46 jest dobry w GO. :) Cytuj
Zasłużony Fragowicz Kanrin Opublikowano 6 Października 2014 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 6 Października 2014 Kolega nie wiem do kogo pisze? Jeśli do mnie to sobie odpuść bo nie gram w 1.6 od marca wiec nie potrafilbym nawet ustrzelić z AWP. A z peshem gralem nie raz i wiem jak gra. Jeśli chcesz sie ze mna mierzyć to zapraszam na GO :) uwierz mi ze to jest inna gra. Wiec skoro nie chcesz sprawdzić sie w grze Counter Strike Global Offensive to nie masz co tutaj sie "napinać" :) Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 19 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2014 Patrz, jaki dzień mi dziś dopisał.:D Cytuj
GodlikeOnlyDD2 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2014 Wstawiłbym swoje ale nie chcę was zawstydzać <3 :D Cytuj
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 19 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2014 Naprawie chłodzenie w swoim laptopie, to możemy wszyscy coś pyknąć ;) Cytuj
Legendarny Fragowicz CSHT. Opublikowano 19 Grudnia 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Grudnia 2014 W styczniu dostaję Lenovo Y510p, to bedzie o niebo lepiej :D Cytuj
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 20 Grudnia 2014 Jeśli chcecie mogę zagrać z Wami jak coś :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi