Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Musiał kiedyś nastąpić ten moment. Przyszła kolej na serwer CodMod.  Oficjalnie otwieram Przyspieszona Rekrutacje na adminów serwera. Nie zwlekaj, złóż podanie i dołącz do nas już dziś!!!!

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym

Nick jakiego używasz: 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: 
Znajomość komend oraz funkcji admina:

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 

• Ustrzel fraga! (+) 5
Opublikowano

Nick jakiego używasz: BURZA#
Staż gry Counter-Strike: 9-10lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:  Tak
Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/9

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram często na serwerze CoD oraz gram ostatnio tylko na nim, jestem dostępny codziennie. Myślę że taki admin jak ja raczej się przyda z doświaczeniem  zaangażowany w to co robi, uczciwy.  Admini nie zawszę są a jeśli nawet to Admin też człowiek i nie da rady wszystkiego zauważyć. A cziterzy nie będą mieć wstępu na serwer bo ja będę po prostu będzie wojna taka jak polska walczyła to ja będe walczył z cziterami. Cziterów  trzeba tępić równo i tyle :) proszę o pozytywne głosy

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:0:90724962

Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: HeroesPL
Staż gry Counter-Strike: 7 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak okolo 8 razy
Znajomość komend oraz funkcji admina:8/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Nie chcę walić jakiś głupot bez sensu więc powiem konkretnie, że przyda wam sie ktoś t aki jak ja. Siedzę praktycznie o każdej porze dnia i czasami nocami, zna mnie dużo osób Nesty pewnie też może kojarzyć jak dostawałem już tutaj admina jednak sprawy osobiste były na pierwszym miejscu i tak się to potoczylo, iz znów staram sie o admina i chcę pomagać zwykłym Graczom. Jak każdy człowiek popełniam błedy więc nie mówię, że zawsze byłem idealnym adminem czasami sie żle oceniło sytuacje, ale potrafie przyznać się do błędu. Mam nadzieje, że Nesty nie zywisz do mnie urazy za tamto zniknięcie.  Dziękuję i zyczę miłej gry.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:0:1:47493323

dodam jeszcze to

HeroesPL

Score: 1189
Minutes Played: 1052

Edytowane przez Mariooqw
Opublikowano

Nick jakiego używasz: Dante(GS)
Staż gry Counter-Strike: 7-8lat z przerwami
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak
Znajomość komend oraz funkcji admina: 4

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: jestem dość często i lubie grać. po za tym widze że jest mało adminów a chiterów jest coraz więcej i są coraz sprytniejsi. byłem już adminem i nie było na mnie skarg. nie jestem jakimś tam SUPER graczem albo jakimś kozakiem, jestem raczej graczem bardziej fartownym. bywam na serwerze po kilka godzin czasami więc się przydam. energiczny pełen pasjii

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: '0:4:1140327152'

Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / wieczornym

Nick jakiego używasz:  Edward
Staż gry Counter-Strike: prawie 3 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak bardzo dawno temu
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:  TAK 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Powinienem zostać adminem, dlatego że chcę wspomóc innych Adminów w wykonywaniu ich pracy. Jak wiadomo każdy człowiek ma własne życie i nie zawsze ma czas na komputer. Ostatnimi czasy nie bywałem tak często na serwerze z racji że musiałem pokonać poważną chorobę. Jestem już zdrowy i mogę sprostać temu zadaniu. Jak wiadomo w nocy lubi pograć sobie ludzi ze wspomagaczami, i dlatego ja będę mógł im tą grę uniemożliwić. 

# 8 "Edward" 5862 STEAM_0:1:66624719   0 06:11   27    0
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym

Nick jakiego używasz: Camper

Staż gry Counter-Strike: 5 lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: kilka razy

Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Poniewaz w ostatnim czasie gra bardzo duzo aimerow i przez to ludzie koncza gre na fragujemy chcialbym nad tym zapanowac i ukarac tych cziterow ;)jeszcze chcialem dodac ze cod mod fragujemy to jedyny serwer na ktorym gram wiec jestem codziennie minimum 5 godzin ;)

Steama nie posiaadam ale w najbliższym czasie bedzie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: Jestem i wdzien i wnocy to zalezy od dnia czesto w weekendy nocne jesli ktos jest online

Nick jakiego używasz: >>Napalony<<

Staż gry Counter-Strike: jak wczesniej pisalem 7 lat

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:Tak

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: tak pelnilem funkcje admina a jednej serverowni 2 lata no nie cale :D

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Gram dosyc czesto i moim zdaniem wystarczajaco dlugo . widze ze jest bardzo malo adminow na Cood wiele bylo sytuacji ze sa aimy wh itp. ale ja nie mam z nimi problemow. ludzie wychodza i pisza gdzie sa admini i z tego powodu jest coraz mniej osob na serverze chce pomuc mialem juz doczynienia z funkcja admina mam nadzieje ze dacie mi taka szanse i ze was nie zawiode.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:72504318

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Jestem adminem: porannym / dziennym

Nick jakiego używasz: PaBlO

Staż gry Counter-Strike: 7 - 8 lat, nie wiem dokładnie

Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak, ale nie były to poważne wykroczenia, raczej błędne dane

Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak

Znajomość komend oraz funkcji admina: 7/10 może 8

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Staram się ;) , zawsze zgłaszam osoby łamiące regulamin do administracji na serwerze, steam a jeśli nikogo nie ma to pisze temat na forum. Jestem uczciwy i cierpliwy co można wywnioskować po moich odrzuconych podaniach. Gram na Codzie często, niektóre osoby mogą powiedzieć że nie, ale jest to wytłumaczone w moim poście w dziale "Przywitaj się". 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:60272134   

Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym różnie bywa u mnie

Nick jakiego używasz:  NEq

Staż gry Counter-Strike:  4lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie zauważyłem na amxbans'ie i nie przypominam sobie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?:  Takk
Znajomość komend oraz funkcji admina: 7/10 może nawet 8

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Często braknie admina na serwerze i wchodzą sobie ludzi e z aim, wh itd i każdemu sie odechciewa grać na serwie i jest coraz mniej ludzi na serwerze a ja chce sie pozbyć cheaterów :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:63909423000:06320

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym/dziennym
Nick jakiego używasz: Kierowca Bombowca
Staż gry Counter-Strike: 7 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: tak , raz miałem 1h odpoczynku za txt
Znajomość komend oraz funkcji admina: są mi znane
Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Witam serdecznie! Mam na imię Tomasz , na serwerze COD gram już od kilku miesięcy. Jestem aktywnym graczem co mogą potwierdzić dane GT (Minutes Played: 7919). Jak wiadomo powodem dla jakiego ubiegam się o funkcję admina jest chęć pomocy w walce z nieuczciwymi graczami nawiedzającymi serwer COD , eliminacja ich i co za tym idzie oczywiście dostarczenie dobrej zabawy wszystkim uczciwym graczom.Często na serwerze zgłaszam obecnym adminom podejrzanych graczy , graczy łamiących regulamin czy też wchodzących na aktywnych banach (bowiem zaglądam codziennie przeglądając między innymi tematy ze zgłoszeniami cziterów). Jestem osobą pracowitą,uczciwą i zdyscyplinowaną ,więc myślę ,że jeśli dostanę szansę to spokojnie sobie poradzę. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania.
Pozdrawiam,
Kierowca Bombowca.

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:   STEAM_0:0:22038617

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Nick jakiego używasz: Buzika
Staż gry Counter-Strike: 6 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nic a Nic Czyściutki   :D
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK
Znajomość komend oraz funkcji admina: 7/10 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ujmę to tak brakuje adminów na serverze to jest wiadome może za szybko składam to podanie ale chciałbym pomóc graczom jak to ująć uniknąć stresu od tego że ktoś czituje zachować kulturę na serverze bo widzę jak się gracze wyzywają oraz udostępnić kontakt do mnie nawet telefoniczny,sms,gg,skype Gdy jakiś gracz zauważył że coś nie tak na servie aby skontaktował się ze mną. Trzeba Pamiętać że gra to tylko zabawa   :D Więc jak to ujmę trzema słowami BUZIKA NA ADMA

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:50364887

Edytowane przez Buzika
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem:porannym / dziennym

Nick jakiego używasz: Zumi97
Staż gry Counter-Strike: 4/5lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem:Bo widze dużo aimerów a mało adminów wiec chce wam pomóc /mam gg 

0:1:78506947     

9g0ufhim4ymh_t.jpg

t2735x0xlz5f_t.jpg

Edytowane przez DJ_Marko
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / dziennym

Nick jakiego używasz : VeZ
Staż gry Counter-Strike: 5
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nie.
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak.

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Chciałbym pomóc, gram na tym serwerze juz dobre kilka dni, grałem na innych serwerach z Fragujemy  :) Widzę dużo Cheater'ów i wyzywają. Więc chciałbym coś z Tym zrobić. 
Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: 0:0:59067949                            hpag6gel3nax_t.jpg          0t88nxoqm55g_t.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym 

Nick jakiego używasz: M.A.G.IKA
Staż gry Counter-Strike: 7 lat z kawałkiem
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com:  Nie : )
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak wiele razy
Znajomość komend oraz funkcji admina: Znam nie mam z tym problemu

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Ponieważ na serwerze zazwyczaj kiedy gram pojawiają się cheaterzy , spamerzy i inny szkodliwi gracze. Dużo z nich czasami do przesady używa wulgarnego słownictwa. I ja mam zamiar owych zwalczać gdyż przeszkadzają w czerpaniu przyjemności z gry . I chciałbym zostać adminem aby pomóc godnie prowadzić serwer : )

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:29424381

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: nocnym / dziennym

Nick jakiego używasz: ` #69 .
Staż gry Counter-Strike: 6 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Raz za głupotę :)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak miałem nawet własny serwer :)
Znajomość komend oraz funkcji admina: 9

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Jestem dość aktywny na serwerze umiem rozpoznać czitów . Czasami nie ma adminów a lata taki odpał i wkurza wszystkich jestem dość spokojną osobą . Jeśli jest taka potrzeba to staram się pomóc graczowi :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:0:62069055

Edytowane przez ` #69 .
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Nick jakiego używasz: Buzika
Staż gry Counter-Strike: 6 lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Null  0 :D Nic A Nic Czyściutki :D 
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: TAK
Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: A więc po raz drugi składam podanie sądzę że już trochę więcej gram na servie oraz spędziłem na nim trochę więcej czasu. Chciałbym pomóc zachować kulturę na serwerze oraz dbać o klimat i zmniejszyć stres graczy. Bo jak wiadomo gracze się często irytują i chciałbym to ograniczyć przypilnować tego wszystkiego mogę udostępnić pełen kontakt do mnie na nr tele,gg,skyp Buzika przypilnuje serwa to mucha nie siada hehe :D Trzeba Pamiętać że gra to tylko zabawa   :D Więc jak to ujmę trzema słowami BUZIKA NA ADMA

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:50364887 Bo jak Buzika przypilnuje serwa to mucha nie siada hehe :D

Opublikowano (edytowane)

Jestem adminem: DZIENNYM / NOCNYM

Nick jakiego używasz: ניקפּאָń # דעם שווינדל
Staż gry Counter-Strike: 8 Lat
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Znajomość komend oraz funkcji admina: Tak

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Mam dość kochanych AIM-ów / WH ... Zakładania Tematów w dziale Zgłoś Cheatera. Gram dość często i nie pozwole na śmietnik na serwerze

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID:  STEAM_0:1:28752269

Edytowane przez N i c p o N # Ten Falszywy
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jestem adminem: nocnym / porannym / dziennym : dzienny/nocny.

Nick jakiego używasz: ` #69 .
Staż gry Counter-Strike: Jakieś 7 lat z przerwą.
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Tak ale to za głupotę z mojej winy ^^
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Tak miałem nawet własny serwer ale sponsor się wycofał.
Znajomość komend oraz funkcji admina: 9

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: A więc tak czasami gdy wracam po szkole nie ma adminów a latają tzw "odpały" i człowieka to wkurza że czuje się on bezkarny. Ponadto staram się pomagać graczom :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:0:62069055 

PS: Nie posiadam mikrofonu ponieważ mam popalone wejścia w komputerze ale zamierzam kupić nowy komputer na święta. 

Opublikowano

Nick jakiego używasz: Smerfastycznie #. Poeta
Staż gry Counter-Strike: 2 lata
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: NIE
Znajomość komend oraz funkcji admina: 8/10 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Gram na servie 346h. Chciałbym pomóc zachować kulturę na serwerze oraz dbać o klimat i zmniejszyć stres graczy. Bo jak wiadomo gracze się często irytują i chciałbym to ograniczyć przypilnować tego wszystkiego. Trzeba Pamiętać że gra to tylko zabawa . Proszę rozpatrzeć moja podanie. Pozdrawiam. 

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój STEAM_0:1:640371  

Opublikowano

Nick jakiego używasz: fake.
Staż gry Counter-Strike: 7,5 roku 
Czy kiedykolwiek byłeś karany na Fragujemy.com: Nigdy nie byłem karany :)
Czy kiedykolwiek sprawowałeś tę funkcję?: Wiele razy 
Znajomość komend oraz funkcji admina: Myślę że 8/10 ale może być lepiej (szybko się uczę) 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś zostać adminem: Nie mam najodpowiedniejszego powodu , nie mam zamiaru go wymyślać , po prostu mam dosyć pisania , zawracania dup* innym adminom których na serwerze nie ma. Równie dobrze ja jestem i ja mogę ogarniać ludzi którzy łamią przepisy , utrudniają grę , czy nawet grają na wspomagaczach ponieważ nie potrafią dorównać innym.. Mam chęci pomóc , wystarczy dać mi szanse :)

Oświadczam, że posiadam STEAM. Mój SID: STEAM_0:1:28237287 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności