Saske Opublikowano 28 Lipca 2014 Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 Witam Was! Z tej strony Saske kiedyś grałem na ZM i postanowilem wrocić na ten wspaniały serv ale i nie tylko ... Chciałbym rownież zaczac nagrywac filmiki na YT - ( Urywki , najlepsze akcje itd...) Jeżeli byscie chcieli piszcie w komentarzach TAK lub NIE ... O to moj pierwszy filmik ktory nagralem na GunGame ( Robiłbym coś podobnego tylko z ZM :) ) Moj kanał zapraszam do subskrypcji- http://www.youtube.com/channel/UCPIkqhSjkzCIv5-KDyrR_tg 1
Właściciel GET Opublikowano 28 Lipca 2014 Właściciel Opublikowano 28 Lipca 2014 Na GunGame nie naszym, ale IKS :)
Saske Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 No tak na GG :) Chcialem tylko pokazac jak by to mniej wiecej wygladało :)
DEMOTYW@TOR Opublikowano 28 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 Moj kanał zapraszam do subskrypcji- http://www.youtube.com/channel/UCPIkqhSjkzCIv5-KDyrR_tg Nie wiem jak Wam ,ale mi pisze, że kanał nie istnieje ! A co do samego pomysłu to jestem na tak ale żeby to nie było nagrane jak Ty grasz i tyle bo takie filmy według mnie są nudne. Tak jak mówiłeś, kręć jakieś epickie momenty lub śmieszne scenki, coś co będzie podobało się każdemu ;)
rozgrzewka Opublikowano 28 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 Jak najbardziej na tak. Kwestią pozostają detale tj. : odpowiednie intro, konto, a dokładniej nick, na którym wrzucałbyś filmiki na YT. Krótko mówiąc, musisz uzgodnić formę z administracją, a treść traktować według własnego uznania. ;)
POLISH TEAM JU-JITSU xD Opublikowano 28 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 na TAK :) super inicjatywa i pomysł na reklamę! :D POLAĆ MU...! :D
Legendarny Fragowicz Brayan^^ Opublikowano 28 Lipca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem ZA super.
Saske Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 Powinno teraz działać - https://www.youtube.com/channel/UCPIkqhSjkzCIv5-KDyrR_tg Wiec o to moja mniej wiecej próbka troszke słaba nie wiem co sie stało z tłem jest białe a mialo byc czarne ale bedzie to naprawione w nastepnych filmikach ... :> Co do nagrywania to na pewno bedą te "Epickie momenty i śmieszne scenki" tylko potrzebuje również czasu jak i cierpiliwości cięzko jest teraz zdobyć dobre ujęcie :)
k1x`` Opublikowano 28 Lipca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Lipca 2014 (edytowane) No na reklamę dobre :) Próbowałeś jakieś przejścia między akcjami np. na GunGame dodać ? Jeszcze z 4FUN :) Edytowane 28 Lipca 2014 przez k1x``
Saske Opublikowano 31 Lipca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 31 Lipca 2014 Program nowy ściągniety jest. Intro niedlugo bedzie :> ... I zaczynamy :)
Pitrek Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Jeśli można czym kręcisz i obrabiasz?
Saske Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Camtasia Studio 7 Sorrki ze nieaktywny ale mam narazie przerwe od komputera:)
Pitrek Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Nie nakręcisz dobrego filmu camtasia, próbuj Action, Fraps
Saske Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Spokojnie mam swoje sposoby :)
CJ. Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2014 ja tam wole grac niz ogladac jak ktos gra, ale jest wielu takich od mmicenrafta wiec od cs-a tez sie znajda :)
rozgrzewka Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Sierpnia 2014 teraz zdobyć dobre ujęcie Ajjj... Oglądaj moje akcje ;)
Paciaciak Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Zawieszony Opublikowano 7 Sierpnia 2014 Dobry pomysł. Pomoże to w dużym stopniu w rozkręceniu sieci. Jak najbardziej jestem za tym. Pozdrawiam Paciaciakowa.
Rekomendowane odpowiedzi