Info?!.O.o Opublikowano 8 Czerwca 2014 Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Wielu z was pewnie nie wie bądź domyśla się, jak zmienić Avatar na platformie Steam. Postanowiłem więc, że wam pomogę i napiszę dla wszystkich potrzebujących graczy ten oto poradnik ;) 1. Uruchamiamy platformę steam. 2. logujemy się na swoje konto steam. 3. Klikamy w zakładkę plik---->Ustawienia 4.Następnie Zakładka Znajomi 5.Klikamy na zmień pod ramką 6.otworzy się nam okno społeczność zjeżdżamy niżej. 7.klikamy w rubrykę przeglądaj, ładujemy plik który nas interesuje. 8.Klikamy Załaduj 9.Możemy się cieszyć nowym awatarem <haha>
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nasuwa mi się tylko jedna myśl. Jesteś idiota. Dział poradniki CS, a ty dajesz jakiś psi poradnik o zmianie avataru na steam.
Info?!.O.o Opublikowano 8 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Uważaj na słowa kolego, nie masz prawa poniżaj innych ;).
Zasłużony Fragowicz Skyline Opublikowano 8 Czerwca 2014 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Uważaj na słowa kolego, nie masz prawa poniżaj innych ;). Nie jestem twoim kolegą. Robisz z siebie idiotę tyle mam do powiedzenia.
#yoma Opublikowano 8 Czerwca 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 8 Czerwca 2014 Nasuwa mi się tylko jedna myśl. Jesteś idiota. Dział poradniki CS, a ty dajesz jakiś psi poradnik o zmianie avataru na steam. Jak masz obrażać to lepiej nic niemów. Napisał poradnik jak zmienić avatar na steam w dziale Cs, Cs należy do steam ;____; Ty jakbyś miał problem ze steam to również byś napisał w dziale problemy Counter Strike :D Nie pozdrawiam! :D
Właściciel GET Opublikowano 9 Czerwca 2014 Właściciel Opublikowano 9 Czerwca 2014 No ale skyline trochę ma rację. Bo to tak samo jak napisać poradnik "jak założyć prezerwatywę na głowę"...
Info?!.O.o Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 Następnym razem postaram się bardziej :(
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 9 Czerwca 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Czerwca 2014 To jest tak rzecz oczywista jak: Jak włączyć i wyłączyć steam...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.