Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Właściciel
Opublikowano

Witam,

Temat będzie krótki i prosty w przesłaniu, ponieważ tak naprawdę na początku czerwca nie ukaże się nic specjalnego, ale za to pod koniec czerwca / początek wakacji przygotowujemy niespodzianki, zatem należy spodziewać się więcej w przyszłości :)

Krótko i na temat, zmiany czerwcowe wniosą jedynie zmiany personalne. Night otrzymuje Global Moderatora i pomoże zająć się sprawami związanymi z forum. Odciąży to Rogala i zastąpi Dominika; miejmy nadzieję, że wykaże się rzetelnością i uczciwym podejściem do sprawy.

Wymiar - awans na administratora sieci. Dzięki temu sprawy związane z siecią będą od teraz przebiegać znacznie szybciej, wszelkie spory i konflikty będą rozwiązywane z rzetelnym podejściem, a co najważniejsze: taki wybór uspójni enQ i Bangaranga. Jak wiadomo, każdy administrator ma jakiś podział obowiązków 

Jak zauważyliście, moje wtrącanie się w pewne sprawy jest już znikome (nie takie same jak wcześniej). Oznacza to, że staję się coraz bardziej właścicielem, który nadzorować będzie ogólną pracę każdego. Oświadczam, że nie porzucam sieci, nie rezygnuję z niej. Należy spodziewać się jednak, ze jeszcze troszeczkę mój zapał będzie na niskim poziomie i wszystko urośnie niebawem (mam taką nadzieję). Dzięki temu, znów Fragujemy.com zacznie działać na pełnych obrotach. Czego życzę sobie jak i każdemu z Was. Oczekuję tylko, że podniesiecie mi morale, a nie na odwrót :) No i co jeszcze tutaj dodać. Zawsze, do końca pozostanę ADMINISTRATOREM TECHNICZNYM - mam tu na myśli zarówno forum jak i serwery. Ta kwestia nigdy się nie zmieni.

Pozdrawiam

• Ustrzel fraga! (+) 11
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulację dla awansujących. I dobrze że sieć się rozwija :). Oby tak dalej.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Mam nadzieję nie zawieść zaufania jakim mnie obdarzono oraz sumiennie będę wypełniał swoje obowiązki. Dziękuję.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Gratuluje Wymiar i Night :) mam nadzieje że Nestem'u się będzie teraz z nami lepiej pracowało.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje dla Wymiara oraz Night-a ;)

No to ja czekam na lipiec ;D

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

GZ dla awansowanych.

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Gratulacje Panowie :).

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Graty dla awansowanych ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Gratuluje dla członków sieci, którzy zostali docenieni i awansowali na wyższe stanowiska.

Pozdrawiam Paciaciakowa.

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano (edytowane)

Gratulacje dla awansowanych i powodzenia! :)

Edytowane przez MeXeN!
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Oczywiście dziękuje Ci Nesty, za danie mi takiej możliwości, jak i graczom, adminom za złożone tutaj gratulacje :)

Mam nadzieję, że tak szybko mnie nie znienawidzicie <_<

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności