Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Co Wy na wprowadzenie na serwer "pierwszej krwi"? Jakiś dodatkowy exp za pierwsze zabójstwo, może jakieś dolary, wszystko da się ustalić. Może nawet jakiś ciekawy dźwięk by się znalazło. Jak to widzicie?

Opublikowano

Niepotrzebne to jest. Już po kilku dniach są prawie 100 lvl,sentry gun pomagają wbić expa ,wiec jestem na NIE.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Hmm pierwsza krew myślę ze to dobry pomysł , a dźwięk można wziąć z   league of legends (lol'a) :) 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

TyperekS, po pierwsze; na serwerze nie gra stałe 20 osób, tylko wciąż przybywa nowych graczy. Po drugie; EXP na serwerze został bardzo zmniejszony, więc uważam że takie coś na serwerze jest dobrym rozwiązaniem dla wszystkich, przy okazji jest to (moim zdaniem) bardzo oryginalne w kwestii COD'a, bo nigdy tego nie spotkałem. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Ok czemu nie,  fajny pomysł.

PS . Też się z tym nigdzie nie spotkałem 

Edytowane przez Night
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Na pewno nie będzie to dźwiek z league of lesbians, jest jej za dużo wszędzie.

Pomysł całkiem ciekawy, tylko jak z ilością?

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Pomysł całkiem ciekawy, tylko jak z ilością?

Żeby to miało sens, na moje EXP za pierwsze zabójstwo powinien mieć dwukrotną wartość podstawowej ilości EXP za zabójstwo. Do tego może dodatkowe dolary, 500-1000, coś w tym stylu. 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Dodatkowy exp powinien być tylko za fraga z First Blood'a. Co do dźwięku nie koniecznie musi być to dźwięk z lola, można użyć dźwięku z quake'a.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności