Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Są nieprawidłowości np. Z AK 47 head z kevlarem+hełm zabiera 99 hp, nie doprowadza do śmierci, zależy również od odległości - im bliżej tym więcej dmg, poradnik napisany bez sensu ze zdjęciem z googli... Podane wartości są tylko orientacyjne, nie dokładne.

• Właściciel
Opublikowano

Są nieprawidłowości np. Z AK 47 head z kevlarem+hełm zabiera 99 hp, nie doprowadza do śmierci, zależy również od odległości - im bliżej tym więcej dmg, poradnik napisany bez sensu ze zdjęciem z googli... Podane wartości są tylko orientacyjne, nie dokładne.

Nieprawda. 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Na mapie dd2 strzeliłem hs fatalowi (ja w poczekalni czy jakoś tak, on na a) i zadałem mu 99 dmg + na gg + dm za hs z glocka jest 48 dmg (chyba, że są obniżone obrażenia).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chciałbym kiedyś dostać z mac10 w głowę i umrzeć od jednego strzału, albo z mp5. Jakieś to niedokładne...

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)

Spokey, ale na gg+dm masz chyba kamizelkę?

Nie wiem, lecz za head jest 48 dmg, nie 60 parę.

@Racja :D

Edytowane przez SPOK3Y^ST3GA^^C3P
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

m5 i mac nie zabijaja, m5 zabiera 88-90dmg

m4 zabiera 81-86 dmg.

ma249 tak samo (glowa z kamizelka).

wartosci sa przyblizone, nie sa dokladne, poza tym, przy kilku metrach sie zmniejszaja, dlatego mozna powiedziec, ze te tutaj sa co najwyzej przyblizone.

Opublikowano

Wartości wg mnie są poprawne chociaż nie do końca można by je wziąć za przybliżone wartości. Ak nawet z kamizelką zabija w głowę za raz ale zależy też od odległości trochę ale to jest różnica od 1 do 5 dmg. 

Opublikowano

ak z dystansu sporego zabiera 98-99 hm jesli jest helmik kupiony. te wartosci w tabelce sa bliskie, ale nie do konca poprawne ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności