Legendarny Fragowicz NervousReckless Opublikowano 18 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2014 Takie pytanko mam, czy ktoś może wie co zrobić w obecnej sytuacji... Oto i ona: Chciałbym się pozbyć charakterystycznych czarnych pasków po boku ekranu dla złej rozdzielczości, lecz w ustawieniach video mam tylko 1280x1024 a na lapku mam ekran standerdowt 1366x768 a niestety mam karte graficzną Nvidie GT GeForce 620m i w kontrolerze ekranu niema skalowania :(. Posiadam steama więc proszę o ewentualne "komendy" albo dokładną instrukcje na co klikać :)). Z góry dziękuje za pomoc.
Legendarny Fragowicz Bimbasek Opublikowano 18 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2014 Musiałbyś mieć w ustawieniach cs'a w grafice ustawione "widescreen". Sam gram na lapku i nie dałem rady inaczej tego ustawić, natomiast odradzam to ustawienie, gdyż gra jest strasznie niewygodna.
Legendarny Fragowicz Ice Tea Opublikowano 19 Lutego 2014 Legendarny Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2014 Rozwiązanie jest proste. Wystarczy, iż pozaznaczasz wszystkie opcje w zakładce Video oprócz minimalizacji do windowsa.
Jasiunek! Opublikowano 19 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2014 Też mam taki sam problem jak Pablo i już sie przyzwyczaiłem. xd
M4RCIN Opublikowano 21 Lutego 2014 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Lutego 2014 Hmm spróbuję Ci jakoś pomóc są 2 opcje NS i Steam. Na steamie wygląda to tak: Włączasz steama-Biblioteka-Klikasz PPM na CS-Właściwości-I wybierasz ustaw opcje uruchamiania. W okienku które Ci się pojawi wpisujesz ,,-full" oczywiście bez ,," i klikasz ok. Na NS jest to troszkę inaczej. Jeżeli masz skrót do CS na pulpicie klikasz PPM-Właściwości-Przechodzisz do zakładki Skrót- Masz tam linijke Element Docelowy np. "I:\Counter-Strike 1.6\hl.exe" a Ty musisz dopisac tam nasze full czyli coś takiego "I:\Counter-Strike 1.6\hl.exe" -full to tyle klikasz zastosuj -> ok. Sprawdź czy działa i daj znać:) Mam nadzieję że się uda.
Rekomendowane odpowiedzi