Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Takie pytanko mam, czy ktoś może wie co zrobić w obecnej sytuacji... Oto i ona: Chciałbym się pozbyć charakterystycznych czarnych pasków po boku ekranu dla złej rozdzielczości, lecz w ustawieniach video mam tylko 1280x1024 a na lapku mam ekran standerdowt 1366x768 a niestety mam karte graficzną Nvidie GT GeForce 620m i w kontrolerze ekranu niema skalowania :(. Posiadam steama więc proszę o ewentualne "komendy" albo dokładną instrukcje na co klikać :)). Z góry dziękuje za pomoc.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Musiałbyś mieć w ustawieniach cs'a w grafice ustawione "widescreen". Sam gram na lapku i nie dałem rady inaczej tego ustawić, natomiast odradzam to ustawienie, gdyż gra jest strasznie niewygodna.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Rozwiązanie jest proste.

Wystarczy, iż pozaznaczasz wszystkie opcje w zakładce Video oprócz minimalizacji do windowsa.

Opublikowano

Hmm spróbuję Ci jakoś pomóc są 2 opcje NS i Steam.

Na steamie wygląda to tak: Włączasz steama-Biblioteka-Klikasz PPM na CS-Właściwości-I wybierasz ustaw opcje uruchamiania.

W okienku które Ci się pojawi wpisujesz  ,,-full"    oczywiście bez ,," i klikasz ok.

Na NS jest to troszkę inaczej.

Jeżeli masz skrót do CS na pulpicie klikasz PPM-Właściwości-Przechodzisz do zakładki Skrót- Masz tam linijke Element Docelowy np. "I:\Counter-Strike 1.6\hl.exe" a Ty musisz dopisac tam nasze full czyli coś takiego "I:\Counter-Strike 1.6\hl.exe" -full

to tyle klikasz zastosuj -> ok.

Sprawdź czy działa i daj znać:) Mam nadzieję że się uda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności