Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Mapę tworzyłem dość dawno temu, miałem ją razem z Ubek'iem robić ale chyba zrezygnował.

Miało być jeszcze wejście z zewnątrz do budynku ale zrezygnowałem.

Max wpoly 971, waga mapy ~5-6 mb + ~2mb modeli.

Wersja finalna, poprawiono parę niedoróbek i inne duperele :D

Screenshoty :

vS2rt6v.jpg

89pGuM7.jpg

5YfMskL.jpg

Edytowane przez Wheatley
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Mi się najbardziej ten zombiak na krześle podoba, a tych ukrytych przejść nadal nie znalazłem :D

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Chłopie... to jest chyba najlepsza mapa jaką kiedykolwiek widziałam (może mało widziałam?), ale jasny gwint. Zachwycają mnie nawet ruchome obiekty, te przejścia, te dodatki. Woa! 

No ale jako jest to nowa mapka, to mam problemy z dojściem gdzie mogę iść/dojść i się skampić, albo co/jak otworzyć. Na przykład kampa z czerownym migającym światłem. I cholera, przeraził mnie ten zombie! I powiedz mi jedno: CZY TAM JEST ZDJĘCIE KACZYŃSKIEGO, czy mi się pomieszało? Hahahahhaha. :D

Brakuje mi słów podziwu. :)

Opublikowano

Mi się najbardziej ten zombiak na krześle podoba, a tych ukrytych przejść nadal nie znalazłem :D

Ten z krzesła zombie to jest standardowy z half life :P A przejścia ukryte są, ale troszkę czasu i znajdziesz :P

Chłopie... to jest chyba najlepsza mapa jaką kiedykolwiek widziałam (może mało widziałam?), ale jasny gwint. Zachwycają mnie nawet ruchome obiekty, te przejścia, te dodatki. Woa! 

No ale jako jest to nowa mapka, to mam problemy z dojściem gdzie mogę iść/dojść i się skampić, albo co/jak otworzyć. Na przykład kampa z czerownym migającym światłem. I cholera, przeraził mnie ten zombie! I powiedz mi jedno: CZY TAM JEST ZDJĘCIE KACZYŃSKIEGO, czy mi się pomieszało? Hahahahhaha. :D

Brakuje mi słów podziwu. :)

Dziękuje za te słowa :) Na mapie można prawie wszędzie dojść gdzie wzrok sięga i jest pewien element którego na 100% nie widzieliście a jest BARDZO ciekawy.

Tak tam jest jego zdjęcie :P ( i można wejść do tego pokoju ! )

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

jest pewien element którego na 100% nie widzieliście a jest BARDZO ciekawy.

O czym mówisz? ;>

Muszę chyba się z Tobą umówić na tej mapie, oprowadzisz mnie, ewentualnie sama muszę poszperać na niej. ;)

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Supcio! ;3

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

To może nada się na naszego zombie? ;>

Jak najbardziej - propozycja do działu ZM.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Wheatley dorób wejście do tej kampy z czerownym światełkiem. 

Opublikowano

Wheatley dorób wejście do tej kampy z czerownym światełkiem. 

To jest tylko element 'budujący nastrój' i nie ma tam żadnej kampy,

poza tym już nie mogę nic edytować skoro wrzuciłem mapę na gamebanana ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności