MateusZ Opublikowano 26 Września 2013 Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Siema ktos powiedzal ze po resecie serwera bedzie wszystko okej okazuje sie ze nie :/ Nie wiem jest jest sens rozpisywać się po raz 3 ,moze napisze tylko co mi wyskakuje gdy wchodze na serva : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 33 Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked :You have banned. Może to coś z rconem albo coś innego :P Edytowane 26 Września 2013 przez MateusZ 1
SmialY Opublikowano 26 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 (edytowane) Siema ktos powiedzal ze po resecie serwera bedzie wszystko okej okazuje sie ze nie :/ Nie wiem jest jest sens rozpisywać się po raz 3 ,moze napisze tylko co mi wyskakuje gdy wchodze na serva : BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 33 Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Missing RIFF/WAVE chunks Kicked :You have banned. Może to coś z rconem albo coś innego :P słuchaj ja mam tak samo czasami a wiesz czemu tak sie dzieje " jak wpisujesz IP w konsole np " " Connect 193.33.176.234:27015" a serwer jest pełny a nie posiadasz slota i będziesz co chwile spamował to będziesz miał blokadę na około 5 min podajże wiec proszę nie spam juz na forum :) Edytowane 26 Września 2013 przez SmialY
MateusZ Opublikowano 26 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 słuchaj ja mam tak samo czasami a wiesz czemu tak sie dzieje " jak wpisujesz IP w konsole np " " Connect 193.33.176.234:27015" a serwer jest pełny a nie posiadasz slota i będziesz co chwile spamował to będziesz miał blokadę na około 5 min podajże wiec proszę nie spam juz na forum :)
MateusZ Opublikowano 26 Września 2013 Autor Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 słuchaj ja mam tak samo czasami a wiesz czemu tak sie dzieje " jak wpisujesz IP w konsole np " " Connect 193.33.176.234:27015" a serwer jest pełny a nie posiadasz slota i będziesz co chwile spamował to będziesz miał blokadę na około 5 min podajże wiec proszę nie spam juz na forum :) Tylko ze ja mam tak od przedwczoraj i nawet jak jest pusty serwer to nie moge wejsc -.- 1
Właściciel GET Opublikowano 26 Września 2013 Właściciel Opublikowano 26 Września 2013 Bo cały czasz tak robisz?
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 26 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 Kolego weź się uspokoj, bo wlepie Ci bana za brak ogarniecia i spamowanie na forum.
SmialY Opublikowano 26 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Września 2013 Tylko ze ja mam tak od przedwczoraj i nawet jak jest pusty serwer to nie moge wejsc -.- dam ci rade usuń Non Steam lub Steam całkiem z kompa Programem CCleaner i ściągnij od nowa NS lub Steam.! bo widzę ze coś kręcisz!
Grzesio Opublikowano 27 Września 2013 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Września 2013 dam ci rade usuń Non Steam lub Steam całkiem z kompa Programem CCleaner i ściągnij od nowa NS lub Steam.! bo widzę ze coś kręcisz! Osobiscie nie polecam programu CCleaner. 1
Legendarny Fragowicz enQ Opublikowano 27 Września 2013 Legendarny Fragowicz Opublikowano 27 Września 2013 Zamykam, gracz już jest na serwerze i dobrze się bawi. ;)
Właściciel GET Opublikowano 18 Grudnia 2014 Właściciel Opublikowano 18 Grudnia 2014 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi