Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właśnie o czym my w ogóle rozmawiamy xD, nie spełniłeś swoich obowiązków i obarczasz mnie winą bo nic nie robiłeś z graczem który utrudniał grę? A ja tylko domagałem się sprawiedliwości ;). Wchodzisz na serwa i zachowujesz się jak niewiadomo kto bo masz admina. Naprawdę ciekawy przypadek.
Edit: chamskie odzywki czyli mam rozumieć, że 3 osoby ci piszą ze ma lagi i gra dalej a ty masz to daleko gdzieś to w końcu granica została przekroczona bo ile można pisać, i też nie napisałem niewiadomo czego tylko "niezły admin".

Edytowane przez czilu
Opublikowano

Ale ty zawsze zaczynasz gdy dostałem też muta jak napisałem skargę na ciebie tobie się skończyła kara to ciągle się cieszyłeś że mam muta i ciągle piszesz że się podkładam admin napisałam wyraźnie koniec tematu a ty dalej prowokacje ciągle dostanę bana będziesz wypisywać ciągle że mam bana i się cieszyć naprawdę czuję się nie raz jak bym poszedł do przedszkola " proszę Pani bo on ukradł mi kredkę " masakra masz ciągle jakiś problem a zaczęło się od momentu jak napisałem skargę na ciebie od tego dnia ciągle coś pozdrawiam i już nawet nie pisze nic na to bo do każdego masz problem do admina do mnie masakra czas dorosnąć pozdro bo to dziecinnie chore się robi 

Opublikowano (edytowane)

@ benioczek  to ty masz ponoć 32lata a masz mental max 15 latka więc nie wiem o czym mu tutaj mówimy xD. Jakie prowokacje mozesz podesłać ssy/dowody? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy na coś chorujesz ale tak to wygląda.

Edytowane przez czilu
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano
48 minut temu, czilu napisał:

Zdarzyć może się każdemu a po drugie nikt nie ma wpływu na internet więc nie moja wina jak za takie coś są bany to fajnie ale przyjmę go na klatę i nie będę się kłócił ale jak bardzo masz laga to cię serwer wyrzuca więc po co drazysz temat bo nie wiem co ty chcesz pokazać a jeżeli chcesz to w końcu zacznę zbierać na ciebie rzeczy i naprawdę porządną skargę bo nie jesteś święty 🎅 

1 minutę temu, czilu napisał:

@ benioczek  to ty masz ponoć 32lata a masz mental max 15 latka więc nie wiem o czym mu tutaj mówimy xD. Jakie prowokacje mozesz podesłać ssy/dowody? Bo szczerze mówiąc nie wiem czy na coś chorujesz ale tak to wygląda.

Ale po co tak pisać zostaw już ten temat dla admina niech zrobi z tym porządek i tyle ja nie żyje tylko tym cs i skargi i zaczepianie innych jak ty i zbieraniem dowodów jak ktoś mnie wku wtedy pisze a nie zawracam du.. takimi rzeczami 

• Śmiech 2
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności