Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GET Opublikowano 8 Stycznia 2024 Właściciel Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 Stycznia 2024 Nowy skład Administracji Drodzy Fragowicze, Kilka dni temu w temacie urodzinowym zapowiadaliśmy jedną ze zmian w tym roku, czyli nowy skład Administracji. Z przyjemnością możemy ogłosić dziś, że spełniamy ten plan i możemy zaprezentować Wam odświeżony skład drużyny czerwonych! Administrator główny Nowym Głównym Administratorem został Szymon zwany @ luter Po kilku latach zastąpi on naszego weterana, czyli Daniela zwanego @ danse. @ danse. przejdzie nieco wyżej na stanowisko Właściciela projektu. Jego głównym zadaniem będzie zastępowanie Głównego właściciela w razie nieobecności. Zatem nie będzie on ingerował w nowy skład administracji, lecz wciąż może sprawować pieczę nad projektem. Z kolei @ luter w odróżnieniu od @ danse. zajmie się opieką nad nowym składem administracji. Jego wiedza, doświadczenie i znajomość gier czy funkcjonowania naszego projektu z pewnością pomoże im w wypełnianiu obowiązków. Ponadto, jako Administrator główny będzie zapewniał porządek i skład w projekcie oraz czuwał nad przestrzeganiem zasad przez inne osoby funkcyjne. - - - Administrator rozwoju Nowym Administratorem rozwoju został Adam zwany @ Czekoladowy Powraca on, lecz na nowe stanowisko z nowymi pomysłami i ogromną chęcią do działania. Jego głównym zadaniem będzie dbanie o rozwój naszego projektu. W skrócie, docieraniem do aktualnych, ale przede wszystkim nowych użytkowników czy graczy. Ponadto, będzie wspomagał organizacyjnie Administratora forum i wprowadzał o wiele więcej nowości czy innowacji. - - - Administrator forum Nowym Administratorem forum został Mateusz zwany @ Majtol Wcześniej Typer, Moderator forum, a także Opiekun serwerów CS 2, który udowodnił niejednokrotnie na co go stać. Jego głównym zadaniem będzie dbanie o nasze forum. Zajmie się przede wszystkim organizacją moderatorów, redaktorów i typerów. Ponadto, będzie czuwał nad przestrzeganiem porządku na forum, a także wprowadzał osoby funkcyjne będące w procesie rekrutacji. - - - Administrator serwerów Nowym Administratorem serwerów został Kamil zwany @ Kasto Były Opiekun serwerów CS 1.6 oraz człowiek do zadań specjalnych, będący tak naprawdę od początku istnienia naszego projektu. Jego głównym zadaniem będzie dbanie o nasze serwery. Zajmie się przede wszystkim organizacją Opiekunów serwerów CS 1.6. Ponadto, będzie czuwał nad przestrzeganiem porządku na serwerach, a także ustalał ich kształt bądź w razie konieczności wprowadzał zmiany. Podsumowując... Nowa administracja ma zadanie usprawnić funkcjonowanie naszego projektu. Nowi ludzie to nie tylko nowe pomysły, ale i też szybsza realizacja zadań, jakie czekają nas w tym roku. Pełen opis i zakres ich obowiązków czy zadań znajdziecie w specjalnej zakładce zwanej na forum Katalogiem personelu. Na koniec, byłej Administracji dziękujemy raz jeszcze za wieloletnią współpracę. Pożegnaliśmy się we własnym gronie, dlatego aktualnej życzymy zaś powodzenia, uśmiechu i radości! Pozdrawiamy, FGTeam 16 1 30
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 9 Stycznia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Admin ufam Tobie i z niecierpliwością czekam na reformy, będę Was obserwował zza bocznej linii. 3 2 6
Hopsialala Opublikowano 9 Stycznia 2024 Wykluczony Opublikowano 9 Stycznia 2024 Powodzenia. Potrzeba świeżej krwi, a na pewno chłopaki mają zapał PS: 3 godziny temu, danse. napisał: Admin ufam Tobie Chłop co się dziwi że się wszyscy chichrajo xD 2 4
Legendarny Fragowicz Czekoladowy Opublikowano 9 Stycznia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Dziękuję za zaufanie i mam nadzieję, że będziemy godnie reprezentować fraga. Ave 1 1 6
Sponsor macko1110 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Sponsor Opublikowano 9 Stycznia 2024 Gratulacje i powodzenia 2
Legendarny Fragowicz kulson Opublikowano 9 Stycznia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Oj panowie Powodzenia! 2
Rabbit97 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Powodzenia i dużo nowych pomysłów 💪 3
Legendarny Fragowicz luter Opublikowano 9 Stycznia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 No cóż, witam wszystkich Cieszę się, że mogłem powrócić tutaj ponownie.. Co prawda obserwowałem projekt zza kurtyny na innej randze, lecz teraz dostałem pole do większego popisu. Mam nadzieję, że nasze działania poprowadzą projekt do jeszcze większego sukcesu. Dziękuje za zaufanie. 5 6
Administrator Nethiri Opublikowano 9 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 9 Stycznia 2024 Gratulacje dla wszystkich Panów Mam nadzieję, że ten rok będzie owocny! 3
Zasłużony Fragowicz j4s- Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Gratulacje chłopaki! @ Kasto 1 3
PoCoCiWiedzieć?! Opublikowano 9 Stycznia 2024 Donator Opublikowano 9 Stycznia 2024 Dziękujemy starej administracji za udział oraz witamy nową i mamy nadzieję, że nowa utrzyma nam porządek i wprowadzi nowe rzeczy na projekt 3
Gruby Sucheusz™ Opublikowano 9 Stycznia 2024 Gruby Opublikowano 9 Stycznia 2024 Powiew świeżej krwi i chęci - zapowiada się ciekawie. Powodzonka! 4
Administrator Majtol Opublikowano 9 Stycznia 2024 Administrator Opublikowano 9 Stycznia 2024 Ja również mam nadzieję, że współpraca będzie owocna, a owoce tej pracy każdy Fragowicz będzie zauważał. Dziękuje za zaufanie. 2 8
King Vaniliovsky Opublikowano 9 Stycznia 2024 King Opublikowano 9 Stycznia 2024 Bardzo dobry skład. Myślę, że nawet najlepszy Powodzenia @ Administrator 5
Upsik Opublikowano 9 Stycznia 2024 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Zyczę powodzenia i dobrze spełniania swoich obowiązków. A tobie @ GET też by się już emeryturka jakaś przydała 2 2
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 9 Stycznia 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 9 Stycznia 2024 Godzinę temu, Upsik napisał: A tobie @ GET też by się już emeryturka jakaś przydała Zakola prawie do potylicy a resztki włosów siwe Gratuluję wszystkim i życzę samych sukcesów! 1 3
Kropka. Opublikowano 10 Stycznia 2024 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 10 Stycznia 2024 Gratulacje wszystkim! 3
The Lord Of The Weed Aro[C21 H30 O2] Opublikowano 10 Stycznia 2024 The Lord Of The Weed Opublikowano 10 Stycznia 2024 Powodzenia i gratulacje 3
Rekomendowane odpowiedzi