Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: @ 666
Dlaczego składasz skargę: Jeszcze takiego czegoś w życiu nie widziałem żeby za czyste SSY dać brak UB bo owy Administrator miał ochotę na siłę przywalić do historii WARGODA gdzie widać że sam robiłem sobie skany co chwilę szukając pliku który miałem od WH do oglądania demek będąć OPIEKUNEM ANTY CHEATA XD

Nick z gry: mowia ze cziter
Nick osoby oskarżonej: @ 666

Data zdarzenia: jakieś pół godziny temu 
Opis zdarzenia: Dostałem SSY, wstawiam je są czyste więc należy się UB?! Na jakiej zasadzie typ daje brak UB szukając guza gdzie indziej? Temat jest ban o tresci ssy,wstawiłem, są czyste więc należy się UB a nie robienie samowolki przez danego Administratora. Tyle lat gram i jeszcze takiej samowolki nie widziałem żeby za czyste ssy dać BRAK UB bo gość ma widzi mi się i sprawdza historię WG która sam sobie robiłem co 10 minut tak jak tłumaczyłem wyżej XD. Szczerze to nie musze mieć UB ale zróbcie porządek z gościem co robi co mu się żywnie podoba. SSY czyste= UB! Jakiś regulaminy są na serwerach a nie samowolka szukając byle czego żeby się dojebać XDDDDDDDDDDD POZDRO.

Dowód

SSY SĄ CZYSTE POWTARZAM XD

• Śmiech 3
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano
5 minut temu, mowia ze cziter napisał:

Jakiś regulaminy są na serwerach a nie samowolka szukając byle czego żeby się dojebać XDDDDDDDDDDD POZDRO.

image.png

No to wypadałoby jeszcze je przeczytać.

Cya. A i jeszcze jedna kwestia, zabierz ze sobą te pieski, które trzymasz na łańcuchu. 

A i radziłbym Ci wypierdalać zanim na forum wejdzie @ GET  albo @ danse. , bo ja jestem chyba jednak tym najmilszym z całej trójki.

Pozdrówki <3 

• Ustrzel fraga! (+) 3
  • Serduszko fragowe (+) 4
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

• Właściciel
Opublikowano
4 godziny temu, mowia ze cziter napisał:

Szczerze to nie musze mieć UB ale zróbcie porządek z gościem co robi co mu się żywnie podoba.

Zrób porządek ze sobą, a swoje wieśniackie teksty zostaw dla kolegów i nie marnuj naszemu fajnemu projektowi czasu - nie potrzebujemy patusów.

• Ustrzel fraga! (+) 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności