papas Opublikowano 18 Listopada 2023 Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2023 siema, jak w temacie mam problem wklejam screena , robiłem już reinstal csa, steama i nic , help me plis
[DC] Opiekun Serwera Discord KuToRi Opublikowano 18 Listopada 2023 [DC] Opiekun Serwera Discord Opublikowano 18 Listopada 2023 Skorzystaj z tego tematu:
djhooker Opublikowano 18 Listopada 2023 DeeJay Opublikowano 18 Listopada 2023 w bibliotece w opcjach i wersje gry zmień na bete jestem no steam ale ludzie tak robią i pomaga.
Kibic RKSu Opublikowano 18 Listopada 2023 Elitarny Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2023 dzis to samo mialem na steam... Zrob tak jak wyzej koledzy pisza i pomoze.
papas Opublikowano 18 Listopada 2023 Autor Fragowicz Opublikowano 18 Listopada 2023 dzięki pomogło , ale co oznacza udział w wersji beta? wpływa to jakoś na jakość rozgrywki w trakcie gry ?
Veq.!DudiKs Opublikowano 18 Listopada 2023 Zawieszony Opublikowano 18 Listopada 2023 https://fragujemy.com/profile/3539-wheatley/?status=12631&type=status Tutaj masz jak masz to zrobić aby działało. Ale patrzę, że dałeś sobie radę to dobrze ale na przyszłość masz tutaj link Majtol, 18 Listopada 2023 Informację na temat rozwiązania problemu zamieścił już @ KuToRi , sprawdzaj proszę wcześniejsze wypowiedzi.
Administrator Majtol Opublikowano 18 Listopada 2023 Administrator Opublikowano 18 Listopada 2023 14 minut temu, papas napisał: dzięki pomogło , ale co oznacza udział w wersji beta? wpływa to jakoś na jakość rozgrywki w trakcie gry ? Nie powinno wpływać na jakość rozgrywki, aktualnie jest problem z CS 1.6 od strony Valve, trzeba czekać na fix. Problem rozwiązany- temat zamykam.
Legendarny Fragowicz KADAS Opublikowano 23 Listopada 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 23 Listopada 2023 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!
Rekomendowane odpowiedzi