Walunio Opublikowano 4 Listopada 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2023 Macie jeszcze miejsce ? Cytuj
De0 Opublikowano 4 Listopada 2023 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2023 (edytowane) Wszystkich chętnych zapraszam na 19 na ts3 Edytowane 4 Listopada 2023 przez De0 Cytuj
Chlebek^^ Opublikowano 4 Listopada 2023 Donator Opublikowano 4 Listopada 2023 Ja mogę mieć lekki poślizg i nie wiem czy zdążę na 19. Najwyżej wpadnę na rezerwę albo na drugą mapkę, ale postaram się wbić na tą 19 żeby zloic wam tyłki panowie Cytuj
dope 333 Opublikowano 4 Listopada 2023 Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2023 Również jestem chętny. Zostawiam kontakt do siebie w postaci linku do steamprofile. https://steamcommunity.com/id/D2niLov/ Cytuj
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 4 Listopada 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Listopada 2023 41 minut temu, dope 333 napisał: Również jestem chętny. Zostawiam kontakt do siebie w postaci linku do steamprofile. https://steamcommunity.com/id/D2niLov/ Graliśmy już dzisiaj o 19 1 Cytuj
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Kociaczek Opublikowano 4 Listopada 2023 [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 4 Listopada 2023 Można ustalić kolejny termin. Skoro dziś nie wszyscy mogli Cytuj
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 5 Listopada 2023 Fragowy Mister Opublikowano 5 Listopada 2023 Dzięki wszystkim za gierkę Pierwszy mecz z lekkimi problemami organizacyjnymi, no ale rozdziewiczaliśmy serwery mixowe więc do przewidzenia Kretyni: @ Kasto @ WheaRe. @ Niusia @ Kociaczek @ zBaKaNy RafaBiceps Debile: @ De0 @ Lunatyk^^ @ SPECNAZ. @ Rabbit97 + kolega którego nie mogę znaleźć na forum Mapa: de_inferno - zwycięstwo Kretynów Na drugim meczu mnie w sumie nie było ale może ktoś wrzuci w jakich składach i kto wygrał 1 6 Cytuj
WheaRe. Opublikowano 5 Listopada 2023 Sędzia Ocen CS 1.6 Opublikowano 5 Listopada 2023 Hejka Drugi mecz, na legendarnej mapie dd2, po małych zmianach składów wynikających z odpadnięciem kilku zawodników. Team1: @ WheaRe. @ Lunatyk^^ @ Niusia @ De0 @ Chlebek^^ Vs. team2: @ SPECNAZ. @ zBaKaNy RafaBiceps @ jakiś kanibal nie wiem jaki ma nick na forum xD @ Walunio @ pogo (po zmianie teamów pogo pomylił cs i dokończył mecz w cs2 <3 więc został zastąpiony przez @ 666 Na jakieś 6 rund) mecz wygrał team1, nie pamiętam jakim wynikiem, ale wszystkim jeszcze raz dziękuję za fajną gierkę, i możliwe że do następnego razu 1 6 Cytuj
zBaKaNy RafaBiceps Opublikowano 5 Listopada 2023 Wykluczony Opublikowano 5 Listopada 2023 Najlepszy granat zespołu team1 xD @ Lunatyk^^ zabił @ Niusia 1 3 Cytuj
Legendarny Fragowicz KAKAOWE OKO SAURONA Opublikowano 5 Listopada 2023 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2023 Warto wspomnieć, że @ Niusia grała z lunatykiem w jednym teamie xD Ale przynajmniej miałem wirtualną asystę 3 Cytuj
Premium Niusia Opublikowano 5 Listopada 2023 Premium Opublikowano 5 Listopada 2023 Fajnie się grało 😁, z przyjemnością zagram ponownie mixa. Moi koledzy z Teamu poprostu byli zachłanni najpierw @ Kasto na inferno a później @ Lunatyk^^ na dd2 😅. Cytuj
SPECNAZ. Opublikowano 5 Listopada 2023 Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2023 Dzięki za Gierkę Fajnie się grało Czekam na następne info kiedy będzie znowu Granie Cytuj
f0rest Opublikowano 5 Listopada 2023 Zawieszony Opublikowano 5 Listopada 2023 chetny dostosuje sie Cytuj
Zasłużony Fragowicz Lunatyk^^ Opublikowano 5 Listopada 2023 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2023 4 godziny temu, zBaKaNy RafaBiceps napisał: Najlepszy granat zespołu team1 xD @ Lunatyk^^ zabił @ Niusia To wszystko było zaplanowane 😜 chcieliśmy wyrównać szanse 😁 1 Cytuj
Chlebek^^ Opublikowano 5 Listopada 2023 Donator Opublikowano 5 Listopada 2023 Może zaplanujemy już kolejny mix? Mi się podobało więc czekam na propozycje terminów I dzięki wszystkim za gierkę 1 1 Cytuj
SPECNAZ. Opublikowano 5 Listopada 2023 Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2023 (edytowane) Dzięki za grę dzisiejszą @ Kociaczek @ Brzydal @ T0scik @ Emq @ [e-SporTEAM] hOpeXs @ DESTRO @ Niunie Edytowane 5 Listopada 2023 przez SPECNAZ. 3 2 Cytuj
T0scik Opublikowano 5 Listopada 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Listopada 2023 My z @ Kociaczek wnosimy propozycje o nową range chyba. "BOND" albo "007" XDDDDD 2 Cytuj
DESTRO Opublikowano 5 Listopada 2023 Donator Opublikowano 5 Listopada 2023 4 minuty temu, SPECNAZ. napisał: Dzięki za grę dzisiejszą @ Kociaczek @ Brzydal @ T0scik @ Emq @ [e-SporTEAM] hOpeXs @ DESTRO również dziękuję 1 3 Cytuj
f0rest Opublikowano 6 Listopada 2023 Zawieszony Opublikowano 6 Listopada 2023 kiedy kolejna gierka? Cytuj
De0 Opublikowano 7 Listopada 2023 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 7 Listopada 2023 Czy ktoś jest chętny w piątek 10.10 godziny 18-19? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi