Felon Opublikowano 18 Lutego 2023 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2023 Cześć, przychodzę z nietypowym problemem. Mianowicie, wczoraj gdy prąd został odłączony ( w wyniku silnych wiatrow )- coś się stało i nie wyszukuje mi ŻADNEGO serwera w wyszukiwarce CS i teraz tak: - probowalem connect z konsoli, nie dziala - przywrocilem ustawienia fabryczne routera, nic - sprawdzalem ustawienia wyszukiwania w filtrach na csie, wszystko odznaczone i nadal nic - instalowalem masterservers.vdf w configu, nadal nic - usuwalem config, tez nic - sprawdzalem czy wyszukuje mi serwery z innych gier, i co zaskakujace NIE WYSZUKUJE zadnego serwera z zadnej gry - zatem problem moze lezec ogolnie ze STEAMEM (widok - > serwery) - usuwalem gameresource z folderu z gra, tez nic Gry typu overwatch 2 dziala normalnie jak powinna, wiec moja teza jest to ze to problem lezy w STEAM, ktos cos - prosze?
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 19 Lutego 2023 Bosman Opublikowano 19 Lutego 2023 Robiłeś spójność plików albo też odinstalować cs'a , albo usuń wszystkie pliki z cs i wtedy rób spójność . A jak nie pomoże to jakiś sterownik w kompie może robić problem jak u mnie był. Wystarczyło nowy sterownik (zainstalować lub aktualizować) .
Rekomendowane odpowiedzi