Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2022 Siema, Mam zamiar kupić w końcu nowy pc, 2 lata temu komputer mi klęknął i od tego czasu praktycznie peceta nie uzywalem. Chciałbym kupić coś niedrogiego, używanego. Budżet mam 500 euro, czyli teraz jakieś 2.3 tysiąca złotych. Nie chce żadnego mocarnego sprzętu, jedynie wystarczający aby pograć w 1.6, GO, ewentualnie żeby wiedźmin latał, bo jeszcze nie zdążyłem w niego zagrać XD Kumpel polecał mi to więc prezesura może ocenić, czy to dobry wybór; https://www.olx.pl/d/oferta/gwarancj-i5-10100f-gtx-1660-ti-16gb-ddr4-ssd-komputer-do-gier-i3-10105-CID99-IDS9LPf.html Dzięki i pozdro wszystkim 1
Fragowy Mister Kasto Opublikowano 15 Grudnia 2022 Fragowy Mister Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zestaw spoczko w tej cenie, minusem jest pojemność dysku, na 128gb to wejdzie system, wiedźmin i czy cs go sie zmieści to może jak się popieści. Miałbym więc na uwadze, że trzeba będzie może drugi dysk dokupić. Jegomość proponuje taką usługę, że na życzenie może Ci dołożyć dysk, ja bym zapytał ile policzy za 1TB. Jak więcej niż np https://www.x-kom.pl/p/503629-dysk-ssd-adata-1tb-25-sata-ssd-ultimate-su750.html to bym we własnym zakresie kupił. 1 1
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2022 W sobotę jade z kumplem to obejrzeć, raczej to wezmę bo chce już kurwa pograć w cska, a tak jak mówisz @ kasto23 dokupię SSD osobno Dzięki za pomoc, w takim razie spodziewajta się mnie na serwerach za niedługo 1 1 1
Hopsialala Opublikowano 15 Grudnia 2022 Wykluczony Opublikowano 15 Grudnia 2022 100 zł za dodatkowe 100GB SSD obecnie to słaby interes. No cóż, biznes. Zapytałbym się z ciekawości ile bierze za sprzęt bez dysku (jeżeli jest taka możliwość) i kupił go we własnym zakresie. 1TB SSD niekoniecznie. Na potrzeby tego pieca myślę, że 250/500 SSD spokojnie starczy, tak aby dostosować aktualnie posiadany budżet. W ostateczności zawsze za jakis czas można dokupić 1-2TB HDD na dane, które zwyczajnie leżą. 1
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 15 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 15 Grudnia 2022 @ Hopsialala Dokładnie tak zrobię, ma wystawiony 1TB SSD za 329zł, czy mniejsze jednostki za drobniejszą kwotę. Po prostu zrezygnuje z zestawowego ssd na rzecz nowiutkiego, bardziej pojemnego. Dzięki koledzy za opinie, buziaki
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 17 Grudnia 2022 Komputer zakupiony, temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi