Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 22 Września 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2024 Witam, Jako iż mój konkuter niedługo osiągnie 6lat żywota, powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą. Dlatego też zwracam się do was z potrzebą pomocy. Jako iż CS 1.6 jest bardzo wymagającym tytułem, jako kartę graficzną wykorzystam MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB OC LHR, w niedalekiej przyszłości uzyskaną od kumpla po promocyjnej cenie i to będzie baza której chcę się trzymać. Reszty kompozycji chciałbym się dowiedzieć od was. Myślę, że budżet +/-4k PLN będzie odpowiedni, choć wyższe kwoty również jestem w stanie przemyśleć. W tym też temacie również chciałbym się doinformować odnośnie monitora, nie musi być jakiś zakręcany, ani też posiadać 30cali. Zwyczajnie jest tego dużo, nie siedzę w tym i wolę dopytać was jak to wygląda. Budżet do 1k PLN
Legendarny Fragowicz Raien Opublikowano 22 Września 2024 Legendarny Fragowicz Opublikowano 22 Września 2024 Ryzen 5 7500F, RAM byle był 6000+ MT/s, reszta byle co Ok monitorów na rynku obecnie jest sporo jeżeli nie potrzebujesz jakiegoś Lambo wśród wyświetlaczy obrazu, najlepiej sprawdź sobie kanał Monitors Unboxed i wybierz coś, co będzie odpowiadało budżetem https://www.youtube.com/channel/UCDKLZBNM9XZ7pHPZF9D8xDQ podziękujesz później, narka 2
Rekomendowane odpowiedzi