Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Witam,

Jako iż mój konkuter niedługo osiągnie 6lat żywota, powoli zaczynam się zastanawiać nad zmianą. Dlatego też zwracam się do was z potrzebą pomocy. Jako iż CS 1.6 jest bardzo wymagającym tytułem, jako kartę graficzną wykorzystam MSI GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB OC LHR, w niedalekiej przyszłości uzyskaną od kumpla po promocyjnej cenie i to będzie baza której chcę się trzymać. Reszty kompozycji chciałbym się dowiedzieć od was. Myślę, że budżet +/-4k PLN będzie odpowiedni, choć wyższe kwoty również jestem w stanie przemyśleć.

W tym też temacie również chciałbym się doinformować odnośnie monitora, nie musi być jakiś zakręcany, ani też posiadać 30cali. Zwyczajnie jest tego dużo, nie siedzę w tym i wolę dopytać was jak to wygląda. Budżet do 1k PLN 

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ryzen 5 7500F, RAM byle był 6000+ MT/s, reszta byle co

Ok monitorów na rynku obecnie jest sporo jeżeli nie potrzebujesz jakiegoś Lambo wśród wyświetlaczy obrazu, najlepiej sprawdź sobie kanał Monitors Unboxed i wybierz coś, co będzie odpowiadało budżetem https://www.youtube.com/channel/UCDKLZBNM9XZ7pHPZF9D8xDQ

podziękujesz później, narka

• Serduszko fragowe (+) 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności