Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zwiększcie liczbę map ponieważ praktycznie cały czas grane jest to samo.  Co chwile tylko mirage/aztec/inferno później jakieś prodigy, hell, nuke i jeszcze jakieś ze dwie mapki i za chwilę ponownie mirage i powtórka z rozrywki. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mateusz94 napisał:

Zwiększcie liczbę map ponieważ praktycznie cały czas grane jest to samo.  Co chwile tylko mirage/aztec/inferno później jakieś prodigy, hell, nuke i jeszcze jakieś ze dwie mapki i za chwilę ponownie mirage i powtórka z rozrywki. 

Niestety, ale prawda jest taka, że dodanie większej ilości map niczego nie zmieni... Ludzie nominują i wybierają jedne i te same mapy, ale nic niestety na to nie poradzisz, nie masz na to wpływu... Czasami mam wrażenie, że niektórzy celowo nominują te same mapy, żeby zrobić innym na złość... Również jestem zwolenniczką większej ilości niestandardowych map, ale niestety musze się liczyć z faktem, że ludzie i tak nie wybiorą niestandardowych map z tego względu, że ich po prostu nie znają ( bądź wolą grać standardowe mapy jak to często bywa ), a nie znają dlatego bo jak mają poznać kiedy grają jedne i te same mapy w kółko, więc koło się zamyka. Jedyną opcją było by zablokowanie nominowania danych map w określonym czasie, ale mogło by to skutkować pogorszeniem frekwencji na serwerze. 

Btw. Fajnie, że są jeszcze ludzie, którzy sami coś od siebie napiszą :) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano (edytowane)
4 godziny temu, GET napisał:

I co Ci da zwiększenie ilości map?

Warto wgrać parę nowych bo obecnie są tylko 33 mapy... i do tego ustawić możliwość nominacji mapy dopiero po 12 mapach od zagrania i problem ciągłego mirage/aztec/inferno rozwiązany. 

Edytowane przez Mateusz94
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Właściciel
Opublikowano

Wydzieliłem posty, ponieważ Twój post nie wnosi nic do tematu. Jeśli uważasz, że jest za mało map to zaproponuj jakieś zamiast rzucać "no przyda się ich więcej".

Pozdrawiam

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności