Skocz do zawartości

[KOSZ] [ZOMBIE INFECTION] Grafika dla najlepszego serwera! <3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka, tak jak już pisałem jestem wielkim fanem serwerów Zombie i chciałem dodać coś od siebie dla serwera, który bardzo mi się spodobał. :fg_pepe_love:
Ostatnio bardzo polubiłem tworzenie grafik i stwierdziłem, że może w taki sposób spróbuję wesprzeć serwer. :fg_pepe_heart:
Stworzyłem taką prostą graficzkę, może Wam się spodoba i użyjecie jej w jakiś sposób, albo po prostu potraktujcie to jako fanart. :fg_pepe_teddy:

ceee48ed0fda2.gif Pozdrawiam wszystkich graczy Zombie mod-a! :fg_pepe_heart::fg_new_rip:

• Ustrzel fraga! (+) 6
  • Szok 1
  • Ekstra 1
  • Serduszko fragowe (+) 6
Opublikowano (edytowane)

0347c0c8c974d.jpg jeszcze jedna, jakoś tak mnie natchnęło :fg_pepe_heart:

@ GET  mam jeszcze propozycję dot. serwera, a w zasadzie jego reklamy. Ostatnio na youtube-ie spotkałem się z bardzo ciekawym sposobem reklamy, a mianowicie nagradzanie widzów za ustawienie pewnych (ustalonych/przygotowanych przez organizatora/youtuber-a) avatarów, które reklamują/zwracają uwagę ludzi z powodu, że duża ilość ludzi jest w to zaangażowana. Przechodząc do szczegółów:
- stworzyć wzór/ory avatarów, po których ustawieniu (steam/forum) użytkownik/gracz bierze udział w losowaniu/odbiera pewne nagrody (przykład: VIP na tydzień)
- w celu zachęcenia użytkowników do udziału w tej akcji, można dodawać nicki użytkowników na avatarze, po tym jak użytkownik złoży prośbę/podanie na forum o dodanie jego nicku na avatar

Przykład:
2f8c046fc6e36.jpg

41d1c1e858a2f.jpg 

Edytowane przez snowpedrox
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 3
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Bardzo fajne prace, keep it going :fg_pepe_mmm:

• Serduszko fragowe (+) 1
  • [DC] Opiekun Serwera Discord
Opublikowano

Grafikowy świr po prostu :D Pięknie to wygląda.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Sam byłem kiedyś grafikiem i wiem ile to czasu i pracy kosztuje więc doceniam ze robisz to dla forum.

Grafiki trochę zbyt proste ,ale pracuj dalej to i postępy będą.

Opublikowano

Świetna inicjatywa, wielki + za chęci i działanie :D

Takich ludzi tu potrzeba!  ;)

Opublikowano

Dobrze to wygląda, lecz warto ćwiczyć dalej!

Oczywiście + za chęci ;) 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • 3 miesiące temu...
  • Właściciel
Opublikowano

fg_gun.png

*** Wiadomość została wygenerowana automatycznie ***

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności