Właściciel GET Opublikowano 4 Czerwca 2021 Właściciel Opublikowano 4 Czerwca 2021 Cześć, Chciałbym dowiedzieć się kto jakie ma słuchawki, od jakiego czasu je posiada i jak je ocenia. Będę wdzięczny za każdą opinię @ Nowy fragowicz @Fragowicz @ Elitarny fragowicz @ Emerytowany Fragowicz @ Zasłużony Pozdrawiam 2 5
[CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Kociaczek Opublikowano 4 Czerwca 2021 [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja osobiście posiadam Słuchawki MAD DOG GH001 gamingowe LED. Mam je hmm 3 lata i jestem z nich mega zadowolona. 1 2 1
Legendarny Fragowicz Kubuś :> Opublikowano 4 Czerwca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja używam Marshall Major III BT, kupiłem je w celu słuchania muzyki, podcastów itp ale sprawdzają się również w cs'ku. Posiadam je od października zeszłego roku i jestem z nich zadowolony.
MaciuśOnGfuel Opublikowano 4 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Beyerdynamic DT 770 80ohm black editon
Redaktor olusia Opublikowano 4 Czerwca 2021 Redaktor Opublikowano 4 Czerwca 2021 HyperX Cloud II - mam je rok i bardzo dobrze się sprawują, dobra jakość dźwięku, wygodne i co najważniejsze w csku wszystko dokładnie słychać 3
$BOT-Kojot$ Opublikowano 4 Czerwca 2021 Wykluczony Opublikowano 4 Czerwca 2021 Genesis Argon 400 - bardzo dobrze mi się w nich gra tylko chyba mają jedną wadę, psują się kable przy nich i słychać tylko na 1 słuchawkę ( już 2 w tym roku )
Rusekk Opublikowano 4 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja posiadam SteelSeries Arctis 7, mam je od dwóch lat, mają świetny dźwięk jak i bas, są wygodne w użytkowaniu (uszy nie bolą). Polecam 3
SPORTOWA WARSZAWA (L) Opublikowano 4 Czerwca 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) Mam słuchawki z Ali express za 3,79. A działam na codzień na JBL, pieprzyc słuchawki. Oczywiście plus mikrofon za pietnastaka z euro RTV i AGD Edytowane 4 Czerwca 2021 przez SPORTOWA WARSZAWA (L) 1 2 1
Legendarny Fragowicz PoLaR Opublikowano 4 Czerwca 2021 Legendarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja posiadam Razer Kraken Pro V2 Black - Bardzo przyjemne słuchawki i wygodne, dodatkowo bardzo przyjemnie się w nich słucha muzyczki jak i gra się w gierki.
Mategros Opublikowano 4 Czerwca 2021 Elitarny Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Tracer TRASLU43289 Zwykle słuchawki kupione za 49 zł mają już chyba 4/5 lat. Spadły mi już kilka razy, i dalej chodzą.
Sponsor XX Orzeł XX Opublikowano 4 Czerwca 2021 Sponsor Opublikowano 4 Czerwca 2021 Cougar Headset Phontum Essential mam je od ponad roku : Polecam 2
AMI Opublikowano 4 Czerwca 2021 Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 10 letnie Plantronicsy - nie pamiętam modelu ;D 1
Zasłużony Fragowicz somehoww Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Corsair HS50 PRO, według mnie bardzo dobre do dwóch stówek, dzwięk i wygłuszenie bardzo fajne, mikrofon też niczego sobie, posiadane od 1.5 roku i nie mają najmniejszej wady a leciały po pokoju nie raz + są lekkie i bardzo wygodne 1
BELLA CIAO Opublikowano 4 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 HyperX Cloud II - posiadam je myślę już koło roku Niezniszczalne i super brzmiące. Nie jeden rzut przetrwały, a i 53 milimetrowa średnica membrany robi swoje 1
Bosman #AkaZabijaka__ Opublikowano 4 Czerwca 2021 Bosman Opublikowano 4 Czerwca 2021 Posiadam od tamtego roku słuchawki Liocat Wild Game Hp 585C Gaming Headphones i jak dla mnie są dobre bardzo.
-=ReKsiO=- Opublikowano 4 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja posiadam HyperX Cloud I, te starsze a mam już je lekko ponad 2 lata na pewno, sprawują się całkiem dobrze, do muzyki super dobry bass, dźwięk, wygodne, do CS'a idealne, po takim czasie użytkowania jestem zadowolony.
KolegaDaniel Opublikowano 4 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 HyperX Cloud 1 Posiadam je już 3 lata i nigdy nie było z nimi żadnego problemu, Polecam! 3
zmk Opublikowano 4 Czerwca 2021 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja posiadam słuchawki Maddog GH705 i jestem zadowolony, posiadam je już ponad dwa lata i sprawują się bardzo dobrze Do słuchania muzyki i grania w gierki bardzo dobre słuchawki w dobrej cenie.
Zasłużony Fragowicz Haczyk Opublikowano 4 Czerwca 2021 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 4 Czerwca 2021 (edytowane) No-name , made Auchan. Jestem mega zadowolony 😅 Edytowane 4 Czerwca 2021 przez Hak3R 2
PSINA❤ Opublikowano 4 Czerwca 2021 Wykluczony Opublikowano 4 Czerwca 2021 Ja mam SPC gear VIRO PLUS USB i bardzo je polecam, są ze mną już rok i nigdy nie miałem z nimi problemu (wygodne, fajna regulacja, spoko mikrofon) 1
Rekomendowane odpowiedzi