Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• [CS 2 / CS:GO] Opiekun Serwerów
Opublikowano

Ja osobiście posiadam Słuchawki MAD DOG GH001 gamingowe LED. Mam je hmm 3 lata i jestem z nich mega zadowolona. 

• Śmiech 1
  • Szok 2
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja używam Marshall Major III BT, kupiłem je w celu słuchania muzyki, podcastów itp ale sprawdzają się również w cs'ku. Posiadam je od października zeszłego roku i jestem z nich zadowolony. 

• Redaktor
Opublikowano

HyperX Cloud II - mam je rok i bardzo dobrze się sprawują, dobra jakość dźwięku, wygodne i co najważniejsze w csku wszystko dokładnie słychać :P 

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano

Ja posiadam SteelSeries Arctis 7, mam je od dwóch lat, mają świetny dźwięk jak i bas, są wygodne w użytkowaniu (uszy nie bolą). Polecam :fg_face_gessler:

• Serduszko fragowe (+) 3
Opublikowano (edytowane)

Mam słuchawki z Ali express za 3,79. A działam na codzień na JBL, pieprzyc słuchawki. Oczywiście plus mikrofon za pietnastaka z euro RTV i AGD 

Edytowane przez SPORTOWA WARSZAWA (L)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 2
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Ja posiadam Razer Kraken Pro V2 Black - Bardzo przyjemne słuchawki i wygodne, dodatkowo bardzo przyjemnie się w nich słucha muzyczki jak i gra się w gierki. 

Opublikowano

Tracer TRASLU43289

Zwykle słuchawki kupione za 49 zł mają już chyba 4/5 lat. Spadły mi już kilka razy, i dalej chodzą. 

Opublikowano

10 letnie Plantronicsy - nie pamiętam modelu ;D

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Corsair HS50 PRO, według mnie bardzo dobre do dwóch stówek, dzwięk i wygłuszenie bardzo fajne, mikrofon też niczego sobie, posiadane od 1.5 roku i nie mają najmniejszej wady a leciały po pokoju nie raz + są lekkie i bardzo wygodne :D 

• Śmiech 1
Opublikowano

HyperX Cloud II - posiadam je myślę już koło roku

Niezniszczalne i super brzmiące. Nie jeden rzut przetrwały, a i 53 milimetrowa średnica membrany robi swoje ;) 

• Bosman
Opublikowano

Posiadam od tamtego roku słuchawki Liocat Wild Game Hp 585C Gaming Headphones i jak dla mnie są dobre bardzo. :D

Opublikowano

Ja posiadam HyperX Cloud I, te starsze a mam już je lekko ponad 2 lata na pewno, sprawują się całkiem dobrze,  do muzyki super dobry bass, dźwięk, wygodne, do CS'a idealne, po takim czasie użytkowania jestem zadowolony.

Opublikowano

HyperX Cloud 1

Posiadam je już 3 lata i nigdy nie było z nimi żadnego problemu, Polecam! 

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Ja posiadam słuchawki Maddog GH705 i jestem zadowolony, posiadam je już ponad dwa lata i sprawują się bardzo dobrze :D Do słuchania muzyki i grania w gierki bardzo dobre słuchawki w dobrej cenie.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

No-name , made Auchan.

Jestem mega zadowolony 😅

Edytowane przez Hak3R
  • Śmiech 2
Opublikowano

Ja mam SPC gear VIRO PLUS USB i bardzo je polecam, są ze mną już rok i nigdy nie miałem z nimi problemu (wygodne, fajna regulacja, spoko mikrofon);)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności