Skocz do zawartości

[ODRZUCONE] Skarga na admina (cry)

kekew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skarga na: admina
Nick podczas gry: kekew
Nick osoby oskarżonej: cry
Dlaczego składasz skargę: Dostałem bana, moim zdaniem powinna być wymierzona inna kara
Data zdarzenia: 20 luty 2021 godzina mniej więcej 18:10-18:15
Opis zdarzenia: Dostałem bana, za to że nie przeprosiłem drużyny tt, napisałem jednemu z graczy "sklej piz*e", ponieważ co rundę wyzywał słowami typu: "DEBILE JEBANE" itd. Podejrzewam admina o faworyzacje, ponieważ graczowi który pisał wczesniej cenzuralne słowa nic nie zrobił, zbanował mnie bo nie przeprosiłem. Do admina również napisałem to samo co wczesniej do gracza, jestem adminem na innej serwerowni i wiem że tu są inne zasady, ale czy nie powinienem dostać perm gaga bądź silenca?? Składam skargę, ponieważ moim zdaniem jest to zachowanie nieodpowiednie w stosunku do graczy.  W dodatku admin wyznaczał mi czas i odliczał na czacie od 10, był to mój czas na przeproszenie całej drużyny terrorystów. Gram na wielu serwerach, na kilku nawet mam admina (inna sieć serwerów), i nigdy nie spotkałem się z takim czymś. Mam nadzieję, że dostane unbana a admin dostanie porządna lekcje. :)
Dowód: demko : http://700583.node46.pukawka.pl/dem-de_mirage-1613839511-1613842311.zip

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

A Ty się od bana odwołujesz czy składasz skargę? Sam przyznałeś się do winy, admin zaproponował żebyś przeprosił ale ego nie pozwoliło więc dostałeś bana. Skoro masz admina na "kilku" sieciach powinieneś wiedzieć że obraza czy to admina czy wyrażanie się w sposób niecenzuralny do graczy jest karana banem a nawet jeśli na tych twoich sieciach jest inaczej, wystarczy wejść w regulamin tutaj obowiązujący i doinformować się co Ci grozi za te przewinienie.

Przepraszam że się wtrąciłem ale takich ludzi nie trawię, pozdrawiam.
Edit: 21 Minuta demka, 
*DEAD* POKLADY ESSY kubix16 KeyDrop.com : debile jebane
*DEAD* kekew : zamknij pizde
*DEAD* kekew : dzieciaku
Tutaj @ cry ¿   podarował wam to i nawet nie zareagował
27:24- *DEAD* POKLADY ESSY kubix16 KeyDrop.com : DEBILE JEBANE BĘDZIE TAK KAMPIĆ JAK PIZDY
*DEAD* [ V.I.P ] cry ¿ : Przepros cale tt.
*DEAD* kekew : zamknij juz ta pizde
*DEAD* [ V.I.P ] cry ¿ : Daje ci 10 sekund
*DEAD* POKLADY ESSY kubix16 KeyDrop.com : DEFUJ DEBILE
*DEAD* [ V.I.P ] cry ¿ : i ty tez kekw
Na co Ty odpowiedziałeś, *DEAD* kekew : sklej pizde
Myślę że nie trzeba nic więcej dodawać.

Opublikowano
16 godzin temu, kekew napisał:

Podejrzewam admina o faworyzacje, ponieważ graczowi który pisał wczesniej cenzuralne słowa nic nie zrobił

Hej, wystarczy spojrzeć na sbansa, również poleciał rundę później, więc nie czuj się wyjątkowy. :D

Co do odwołania, sam się przyznałeś, że wyzywasz zamiast zgłosić to na "u@", wtedy byś dostał ostrzeżenie, a kolega bana.

Wykaz z demka jest jasny, dałem Ci możliwość przeproszenia gracza, lecz tak jak wyżej @ somehoww  napisał.. Twoje ego Ci nie pozwoliło. :/

Te odliczanie to już zrobiłem 4fun, abyś przeprosił, ale nie wiedziałem, że w taki sposób mi odpowiesz. 

Według mnie nie ma potrzeby zdejmowania Ci bana, z powodu odnoszenia się do graczy/adminów bez szacunku.

Życzę udanych kilku dni spędzonych na odpoczywaniu od serwera.  :fg_pepe_great:

Chętnie podyskutuje, jeśli z czymś się nie zgadzasz.

Pozdro! :P 

Opublikowano

No cóż więcej mogę zrobić, przeczekam bana i tyle ;p. Dzięki za odpowiedzi i życzę miłego dnia. Mam nadzieję że nastepnym razem usłyszymy sie w lepszych okolicznościach :).

A ty @ somehoww , rozumiem że na każdej serwerowni każdy broni swego, ale nie musisz się wtrącać w coś jeśli ciebie to nie dotyczy, wiadomo że tutaj sie bronicie na wzajem, bo to normalne, ale tą gadkę wyżej co napisałeś to mogłeś zostawić dla siebie. Miłego dnia również tobie :).

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Sam się przyznaleś do winy. Admin dał ci szanse na uniknięcie kary, lecz ty ją zmarnowałeś ,więc dostałeś bana. @ cry ¿  w oparciu o taryfikator kar wyznaczył karę dla ciebie. Dowody, które przedstawił w tym poscie @ somehoww  potwierdzają słuszność bana. Drugi gracz dostał równiez bana ,wiec moim zdaniem skarga straciła jakikolwiek sens, w takim razie skargę odrzucam.

• Legendarny Fragowicz
Opublikowano

fg_gun.png

Twoja skarga została odrzucona

Powód: Dostarczony dowód nie jest wystarczający lub nie wykazał złamania regulaminu

- - -

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a rozpatrzymy skargę ponownie!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności