Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 27 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2020 Paweł Królikowski miał 58 lat. Był znanym polskim aktorem. Najbardziej zapamiętany z roli w filmie "Sługi wojny" czy też popularnego serialu "Ranczo". Kilka lat temu usunięto mu tętniaka mózgu. Po zabiegu i wielu rehabilitacjach następowała poprawa, jednak aktor kolejny raz trafił do szpitala gdzie od grudnia ubiegłego roku już go nie opuścił. Przyczyną było ogólnie złe samopoczucie i zanik mowy. Źródło fotografii Źródło 2 7
Zasłużony Fragowicz .jasiek Opublikowano 27 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2020 R.I.P
Zasłużony Fragowicz pogo Opublikowano 27 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Lutego 2020 Ikona, świetny człowiek poza aktorstwem, byłem kiedyś na spotkaniu zajawkowiczow książki właśnie z Panem Pawłem. Wielka szkoda. [*]
Hopsialala Opublikowano 27 Lutego 2020 Wykluczony Opublikowano 27 Lutego 2020 Byłem bardzo zaskoczony gdy chwilę wcześniej przeczytałem tą informację. Młody człowiek jeszcze, a jednak nikt nie zna dnia ani godziny. Dopiero teraz dowiedziałem się również o tych problemach zdrowotnych. Podobno wszystko zaczęło się od niepozornego ugryzienia kleszcza. 1
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1 1
Rekomendowane odpowiedzi