Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2020 Uwaga fragowicze! [krótkie info] Stało się... Niecałà godzinę temu Wielka Brytania opuściła Unię Europejskà! 3 1
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 31 Stycznia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2020 Nie prawda. Opusci dopiero za 7 minut
Zasłużony Fragowicz Looko. Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zobaczymy za jakiś czas jak im się to gospodarczo opłaci
Zasłużony Fragowicz Queen of Hell Opublikowano 1 Lutego 2020 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2020 6 minut temu, ELSO?! napisał: Nie prawda. Opusci dopiero za 7 minut Masz jakiś chiński zegarek xd
Legendarny Fragowicz ELSO Opublikowano 1 Lutego 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2020 @ Looko. Same plusy z tego wyjścia. Ciesze się, że w końcu wyszliśmy. 1
Właściciel GET Opublikowano 1 Lutego 2020 Właściciel Opublikowano 1 Lutego 2020 7 minut temu, Looko. napisał: Zobaczymy za jakiś czas jak im się to gospodarczo opłaci Opłaci się bardziej
Zasłużony Fragowicz Looko. Opublikowano 1 Lutego 2020 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 1 Lutego 2020 Miałem na myśli opłacalność globalną, nie bezpośrednio dla WB, choć i dla tej mam swój scenariusz jeżeli zostanie tak jak jest, mam na myśli "najmocniejszych" członków UE
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 18 Października 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Października 2020 *** Wiadomość została wygenerowana automatycznie *** Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do Archiwum [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie! 1 1
Rekomendowane odpowiedzi