Janohehe Opublikowano 21 Stycznia 2020 Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2020 Cześć! Ostatnio borykam się z problemem podczas włączania CS`a, a mianowicie, to gdy już uruchomię grę, to ekran się od buta freezuje. Niby freeze, ale jednak mogę zrobić wszystko itd. Po prostu ekran staję w miejscu. Dodam tylko, że dzieje się to tylko w przypadku CS`a, wszystkie inne gry działają bez najmniejszego problemu. Jeżeli chodzi o sterowniki, spójność lub reinstall, to nic nie pomogło. Dzieje się tak tylko i wyłącznie na fullscreenie.
Legendarny Fragowicz Hayu Opublikowano 21 Stycznia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2020 Próbowałeś usuwać config'a? Zmienić rozdzielczość?
Janohehe Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2020 42 minuty temu, Hayu napisał: Próbowałeś usuwać config'a? Zmienić rozdzielczość? Usuwałem już wszystko co mogłem, rozdziałke też zmieniałem i nic.
Janohehe Opublikowano 21 Stycznia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 21 Stycznia 2020 22 minuty temu, ?.? napisał: Temperatura? 35-42 stopnie gpu i cpu
Właściciel GET Opublikowano 22 Stycznia 2020 Właściciel Opublikowano 22 Stycznia 2020 Mam dokładnie ten sam problem... Stało się to po aktualizacji sterowników. Jedynie co mi pomaga, to wyłączenie i włączenie monitora. Pozdrawiam
Janohehe Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Fragowicz Opublikowano 22 Stycznia 2020 13 godzin temu, GET napisał: Mam dokładnie ten sam problem... Stało się to po aktualizacji sterowników. Jedynie co mi pomaga, to wyłączenie i włączenie monitora. Pozdrawiam No mi to niestety nie pomaga. Wiele osób twierdzi, że jest to wina karty(RX 5700), no ale wątpię w to, bo komputer ma jakiś miesiąc.
Rekomendowane odpowiedzi