Nike Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Szczerze? Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to reinstall systemu. Moim zdaniem, to nie jest wina Steama.Myslę bez sensu reinstalowac system ponieważ nie mozna zrobic screen w cs to by bylo smieszne. Ja bym poczekal na aktulizacje steam lub cofnal aktulizacje :D
Tom Ek Opublikowano 27 Stycznia 2015 Elitarny Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Myslę bez sensu reinstalowac system ponieważ nie mozna zrobic screen w cs to by bylo smieszne. Ja bym poczekal na aktulizacje steam lub cofnal aktulizacje :D Czytaj dokładnie człowieku.. Co do problemu- spróbuj jeszcze raz bind "f12" "quit" lub bind "f12" "exit" dodać do configu.
Nike Opublikowano 27 Stycznia 2015 Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Czytaj dokładnie człowieku.. Co do problemu- spróbuj jeszcze raz bind "f12" "quit" lub bind "f12" "exit" dodać do configu. Ja przeczytam dokladnie [emoji14] wiec rowniez nie rozumiem o co ci chodzi tym tekstem "Czytaj dokladnie"
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 27 Stycznia 2015 Z tego co obserwuje ten temat to zauważyłem, że powoli zaczyna się tworzyć spam. 1. A wiec Jimi spróbuj na spokojnie po kolei wszystkiego co koledzy Ci podali. 2. Możesz usunąć cały cfg. i włączyć od nowa Steam oraz CS. 3. Zawsze możesz robić ssy wpisując snapshot w konsoli o ile sie nie mylę. Jeżeli od tej chwili zobaczę zbędne posty, które będą dalej proponować to co Jimi wyraźnie powiedział, że nie działa, automatycznie będą lądowały w koszu. Tak samo wszystko co nie będzie związane z tematem problemu Jimiego. Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno i nie będzie potrzeby używania opcji powyższej. :) Pozdrawiam. Dobranoc.
Legendarny Fragowicz Josh Opublikowano 18 Lutego 2015 Legendarny Fragowicz Opublikowano 18 Lutego 2015 Trochę odkopię... Chciałbym się dowiedzieć czy problem został rozwiązany. Mnie również to gówno nie działa prawidłowo tzn. po zrobieniu screena wyrzuca do pulpitu, a cs wyłącza się. Ma ktoś jakieś pomysły co mogę zrobić nie licząc tych, które zostały wymienione wyżej?
Artur Opublikowano 19 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 19 Lutego 2015 Jedynym sposobem na robienie ss podczas gry dopóki ten błąd nie zostanie naprawiony jest wejście w Opcje / Zaawansowane / Automatycznie rób na końcu gry zrzut ekranu.
Sercowy Opublikowano 22 Lutego 2015 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Lutego 2015 Miałem identyczny problem.Rozwiązaniem tego może być całkowite usunięcie klawisza do robienia ss aby przypadkowo nie wyłączyć gry podczas rozgrywki i prostym bindem : bind "klawisz" "snapshot" robić ss'y, które zostają zapisane automatycznie w folderze cstrike z nazwą mapy na której cykaliśmy zdjecie. Jedynym minusem jest to, że nie mamy zdjęć na platformie steam. 1
JimiHumuhuma Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Aktualizacja steam była i już działa mi zrzuta ekranu :)
Zasłużony Fragowicz Nikoś Opublikowano 23 Lutego 2015 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 23 Lutego 2015 Problem rozwiązany zatem zamykam.
Krystek Opublikowano 11 Listopada 2017 [MTA] Admin DayZ Opublikowano 11 Listopada 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi