Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze? Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to reinstall systemu. Moim zdaniem, to nie jest wina Steama.

Myslę bez sensu reinstalowac system ponieważ nie mozna zrobic screen w cs to by bylo smieszne. Ja bym poczekal na aktulizacje steam lub cofnal aktulizacje :D
Opublikowano

Myslę bez sensu reinstalowac system ponieważ nie mozna zrobic screen w cs to by bylo smieszne. Ja bym poczekal na aktulizacje steam lub cofnal aktulizacje :D

Czytaj dokładnie człowieku..

Co do problemu- spróbuj jeszcze raz bind "f12" "quit" lub bind "f12" "exit" dodać do configu.

Opublikowano

Czytaj dokładnie człowieku..

Co do problemu- spróbuj jeszcze raz bind "f12" "quit" lub bind "f12" "exit" dodać do configu.

Ja przeczytam dokladnie [emoji14] wiec rowniez nie rozumiem o co ci chodzi tym tekstem "Czytaj dokladnie"
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Z tego co obserwuje ten temat to zauważyłem, że powoli zaczyna się tworzyć spam.

1. A wiec Jimi spróbuj na spokojnie po kolei wszystkiego co koledzy Ci podali.

2. Możesz usunąć cały cfg. i włączyć od nowa Steam oraz CS.

3. Zawsze możesz robić ssy wpisując snapshot w konsoli o ile sie nie mylę.

Jeżeli od tej chwili zobaczę zbędne posty, które będą dalej proponować to co Jimi wyraźnie powiedział, że nie działa, automatycznie będą lądowały w koszu. Tak samo wszystko co nie będzie związane z tematem problemu Jimiego.

Mam nadzieję, że wyraziłem się jasno i nie będzie potrzeby używania opcji powyższej. :)

Pozdrawiam.

Dobranoc.

• 3 tygodnie później...
  • Legendarny Fragowicz
Opublikowano

Trochę odkopię... Chciałbym się dowiedzieć czy problem został rozwiązany. Mnie również to gówno nie działa prawidłowo tzn. po zrobieniu screena wyrzuca do pulpitu, a cs wyłącza się. Ma ktoś jakieś pomysły co mogę zrobić nie licząc tych, które zostały wymienione wyżej? 

Opublikowano

Jedynym sposobem na robienie ss podczas gry dopóki ten błąd nie zostanie naprawiony jest wejście w Opcje / Zaawansowane / Automatycznie rób na końcu gry zrzut ekranu.

Opublikowano

Miałem identyczny problem.Rozwiązaniem tego może być całkowite usunięcie klawisza do robienia ss aby przypadkowo nie wyłączyć gry podczas rozgrywki i prostym bindem :

bind "klawisz" "snapshot"

robić ss'y, które zostają zapisane automatycznie w folderze cstrike z nazwą mapy na której cykaliśmy zdjecie.

Jedynym minusem jest to, że nie mamy zdjęć na platformie steam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Problem rozwiązany zatem zamykam.

• 2 lata później...
Opublikowano

Wiadomość została wygenerowana automatycznie.

Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum.

[!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności