rekin. Opublikowano 3 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 3 Września 2016 Witam wszystkich, mam problem widoczny na zdjęciu niżej. Próbowałem to na wszystkich rozmiarach/rozdzielczosci grafiki i tylko zmienia sie wielkosc. Sęk w tym, ze jak dam najwieksza to myszka tak jakby plywa mi i nie idzie zbyt pograć.. jakaś pomoc ktos cos?
AgameQQ Opublikowano 15 Września 2016 Fragowicz Opublikowano 15 Września 2016 Nw czy tego próbowałeś, ale jeśli nie to takie coś MOŻE pomóc. W bibliotece steam klikaj prawym na cs1.6 --> Ustaw opcje uruchamiania --> wyświetli ci się takie okienko w które wpiszesz "-stretchaspect" oczywiście bez tego "" Klikasz ok i włączasz grę. Mam nadzieję, że to pomorze ;).
Właściciel GET Opublikowano 15 Września 2016 Właściciel Opublikowano 15 Września 2016 Nie. Kliknij prawym na CS 1.6 w bibliotece STEAM, naciśnij Opcje uruchomienia i wpisz -nofbo -nomsaa.
Legendarny Fragowicz TygryS Opublikowano 20 Września 2016 Legendarny Fragowicz Opublikowano 20 Września 2016 Brak zainteresowania, zamykam.
Darkness.#exe Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Zawieszony Opublikowano 7 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi