Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, mam problem a mianowicie dotyczy on zrzut ekranu na steam. Gdy chcę zrobić screen'a wciskając "F12" wyłącza mi się cs, próbowałem ze zmianą na inne "F" itp, nie przyniosło to żadnego rezultatu. Dodam, że robiłem dwa razy reinstall steam, co też nie pomogło, o ile się nie mylę to zaczęło mi się to po aktualizacji. Wiem, że u niektórych osób także występowały podobne problemy.

Opublikowano

może za duży spadek fps masz?

Wcześniej wszystko hulało znakomicie i robiło mi normalnie screeny, nie możliwe żebym nagle miał spadek fps.

Opublikowano

Spróbuj bind "f12" "quit' lub bind "f12" "exit"

Opublikowano

Nic nie daje, zmiana na jakiekolwiek "F" itp nie daje rezultatów gra się wyłącza.

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Ja proponuje ci całkiem usunąć steama z grami i jeszcze raz zainstalować od zera. 

Opublikowano

Opcje->W grze, usuń "skrót klawiszowy zrzutu ekranu" tak, byś miał None.

Opublikowano

Opcje->W grze, usuń "skrót klawiszowy zrzutu ekranu" tak, byś miał None.

No i jak mam teraz robić screen ?

Opublikowano

Reinstal zrob najlepiej :)

Czytaj ze zrozumieniem, robiłem dwukrotnie.

Opublikowano

No i jak mam teraz robić screen ?

Ustaw od nowa, na innym przycisku.

Opublikowano

Może to przez aktualizację Steam'a, próbowałeś cofnąć do stanu przed?

Opublikowano

Może to przez aktualizację Steam'a, próbowałeś cofnąć do stanu przed?

Coś tam próbowałem, przyniosło to taki skutek, że nie mogłem potem odpalić cs'a i musiałem zrobić reinstall.

Opublikowano

Reinstal counter strike i platformy steam nie pomogl ? To dziwna sprawa bo to by oznaczalo ze nie jest to blad stram ani cs

Opublikowano

Reinstal counter strike i platformy steam nie pomogl ? To dziwna sprawa bo to by oznaczalo ze nie jest to blad stram ani cs

Dwukrotnie robiłem i nic ;/

Opublikowano

Dwukrotnie robiłem i nic ;/

Wiesz co najlepiej napisz na stronie steam do nich :) na pewno szybko ci pomoga tak jak mi
Opublikowano

Wiesz co najlepiej napisz na stronie steam do nich :) na pewno szybko ci pomoga tak jak mi

Zrobiłem dwa tematy na support steam po angielsku i po polsku. W angielskiej odpowiedziało kilka osób ale nic nie pomogli, zaś w polskiej nikt jeszcze nie odpisał. Teraz napisałem e-mail do supportu steam i zobaczymy co powiedzą i w jakim czasie dostanę odpowiedź.

Opublikowano

Zrobiłem dwa tematy na support steam po angielsku i po polsku. W angielskiej odpowiedziało kilka osób ale nic nie pomogli, zaś w polskiej nikt jeszcze nie odpisał. Teraz napisałem e-mail do supportu steam i zobaczymy co powiedzą i w jakim czasie dostanę odpowiedź.

Wiesz ja w sumie bym szukal problemu nie w counter strike a w ogole w jakim celu ten screen chcesz zrobic ?
Opublikowano

Szczerze? Jedyne, co przychodzi mi do głowy, to reinstall systemu. Moim zdaniem, to nie jest wina Steama.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności