Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:  Administrator serwera  Multiarena 64 tick

Imię: Grzegorz
Aktualny wiek: 19 

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Spędzam tam dużo czasu i znam dużo ludzi. Dogadam sie z każdym i lubię wyjaśniać rzeczy . Często jestem na serwerze chciałbym  się dostać na admina dlatego że często jest jakiś cheater albo dziecko bez mutacji które kultury nie ma. Pare osób podpowiadało żebym spróbował napisać podanie , ponieważ może się udać . Jestem tez spokojny i nie toksycznym. 

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie  . Nie byłem adminem na żadnym serwerze ale mam dużo pozytywnej energii oraz chęć pomocy na serwerach. Lubię grać w piłkę nożną , tenisa ziemnego i stołowego .

Edytowane przez ? gładka malina ??
SMIGLO,
Zainstaluj Ts3
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:Admin CS:GO Only awp

Imię: Oliwia
Aktualny wiek: 20

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Co prawda gram od tygodnia niemniej jednak, myślę że jestem w miarę aktywna szczególnie w godzinach popołudniowych,wieczornych,nocnych, jestem raczej rozpoznawalną osobą wśród graczy i mam z nimi dobry kontakt oraz brak jakichkolwiek aktywnych adminów na serwerze.

Dodatkowe informacje: możesz tu opisać siebie ( np. własne zainteresowania ) albo umieścić dodatkowe informacje ( np. doświadczenie, jeśli takowe posiadasz z innych sieci ) Hmm interesuję się podróżami,zwiedzaniem,koszykówką oraz gotowaniem. Posiadam doświadczenie nie tylko w adminowaniu na serwerach, lecz w moderowaniu forum czy adminowaniu na ts obie funkcję nie są mi obce :D mam nadzieję, że będę mogła dostać szansę żeby wspomóc serwer i dobrze się przy tym bawiąc wraz z graczami! 

WasterPl,
Zaakceptowane, priv :)
  • Ustrzel fraga! (+) 1
  • Ekstra 1
Opublikowano

Ranga: Admin serwera  CS:GO ONLY AWP

Imię: Łukasz
Aktualny wiek: 37

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:
- Spore doświadczenie w CS:GO ,10 lat ponad grywania na róznych serwerach 
- Bezkonfliktowo załatwiam co należy
- Mogę zająć się też nadzorem  od strony back-end' u serwera lub serwerwów z uwagi na moje doświadczenie zawodowe
- Mam dużo czasu obecnie do tej funkcji
- Nadzór i rozwój serwera to priorytet 

Dodatkowe informacje:  Niech MOC będzie z WAMI :) xD

WasterPl,
Jaki serwer?
SMIGLO,
Odrzucam
  • Właściciel
Opublikowano

UWAGA! UWAGA! UWAGA!

Drodzy Fragowicze,

Dziękujemy za tak duże zainteresowanie wielką rekrutacją sieciową na Fragujemy.com!

Osobiście, jako Właściciel projektu wyrażam głębokie zadowolone z faktu, że w tak krótkim czasie dołączyło do naszej ekipy wiele nowych osób!

Niebawem rekrutacja zostanie zakończona.

Zanim to się stanie, chcielibyśmy jeszcze przyjąć kilka osób na poniższe stanowiska:

1. Admin serwera CS:GO ONLY AWP - 3 kandydatów.

2. Admin serwera CS:GO MULTI-ARENA - 2 kandydatów.
3. Admin serwera CS:GO SURF - 2 kandydatów.
4. Redaktor na forum - 1 kandydat.
5. Redaktor fanpage - 1 kandydat.

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 4
  • Serduszko fragowe (+) 4
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać:Redaktor

Imię:Kamil
Aktualny wiek:16

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję: Bardzo dobrze posługuję się językiem polskim, nie sprawia mi on problemu. Lubię publikować posty, redagować różnorodne teksty

Dodatkowe informacje: Byłem kiedyś redaktorem pewnej pól-profesjonalnej drużyny e-sportowej, niestety, drużyna się rozpadła, miałem jeszcze ofertę prowadzenia Social Mediów tego teamu, ale zrezygnowałem, z powodu złej atmosfery w drużynie.

GET,
Odrzucam.
  • Śmiech 6
Opublikowano

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: Admin ONLY AWP

Imię: Roksana
Aktualny wiek: 22 lata

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcję:  Dużo gram na only AWP, jestem  lubiana przez użytkowników, nie jestem stronnicza oraz jestem odpowiedzialna.

Dodatkowe informacje:  Moją pasją jest wizaż i stylizacja. Zajmuję się tym na co dzień. Uwielbiam również  muzykę (śpiew) oraz ostatnio polubiłam się ze sportem.  Nie mam doświadczenia jako admin, ale lubię wyzwania i uważam że dała bym sobie rade, a co najważniejsze będę się starać sprostać oczekiwania i godnie reprezentować serwer. Pozdrawiam RaAbiosa

WasterPl,
Do dzieła! Priv.
  • Smutek 1
  • Serduszko fragowe (+) 8
Opublikowano (edytowane)

Rangę, jaką chciałbym otrzymać: admin

Imię: Bartek
Aktualny wiek: 15

Kilka argumentów dlaczego właśnie Ty powinieneś pełnić wskazaną funkcj: Chciałbym zostać adminem serwera only AWP ponieważ jestem sprawiedliwy, zawsze miło witam nowych ludzi na serwerze a czasami gdy jest potrzeb aby admin był na serwerze bo np: jest jakieś nieporozumienie albo jest łamany regulamin to go / jej nie ma i dlatego chce zostac adminem 

Dodatkowe informacje: Mam w cs:go ponad 800 godzin a na serwerze fragujemy.com only AWP gram ok. 2 lat :)

Edytowane przez Bartosz Bałuszewski
GET,
Admin, ale czego? Serwera czy co?
WasterPl,
Odrzucam na dzień dzisiejszy.
  • Zmieszanie 1
  • Smutek 2
  • Śmiech 2
  • Szok 1
  • 2 tygodnie później...
  • Właściciel
Opublikowano

Wielka rekrutacja zostaje zamknięta!

Dziękujemy każdemu z Was za zgłoszenie się do naszej ekipy Fragujemy.com.

Niebawem ruszamy z rekrutacją na Moderatorów i Redaktorów.

Szczegóły wkrótce!

Pozdrawiamy,

FGTeam

• Ustrzel fraga! (+) 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności