User Opublikowano 3 Maja 2019 Donator Opublikowano 3 Maja 2019 (edytowane) Skarga na: kZaNick podczas gry: Karam BotowNick osoby oskarżonej: kZaDlaczego składasz skargę: Admin daje bany bo nie jest traktowany jak ktoś wyjątkowyData zdarzenia: przed chwilą 2019.05.03 12:41 Reszta jest tutaj: Nie wiem jakie mam demko wstawić lub screeny bo mapa jeszcze trwa XD a screenow nie miałem zrobionych żadnych Może jedynie screen konsoli się nada POPRZEDNI TEMAT Edytowane 3 Maja 2019 przez User
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Maja 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 @Berso a kolega to chyba na multi koncie zaśmieca mi dział... https://fragujemy.com/profile/31065-user/ 1
User Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Donator Opublikowano 3 Maja 2019 @Damo dostałem tam bana - jak inaczej mogę złożyć skargę? 1
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 3 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Biorąc pod uwagę bana na sieci, oddalam skargę oraz przedłużam obecnego bana.
Legendarny Fragowicz Bersiak! Opublikowano 3 Maja 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Twoja skarga została rozpatrzona negatywnie. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją, możesz raportować ten post. Zespół Fragujemy.com
Zasłużony Fragowicz Damo Opublikowano 3 Maja 2019 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 3 Maja 2019 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi