bozus Opublikowano 6 Marca 2019 Fragowicz Opublikowano 6 Marca 2019 Siema Csowicze, mam od niedawna pewien problem tj. skaczacy ping 2-5 sekund. Gra się przycina w różnych momentach. Laptop roczny wiec wątpię żeby to było przez niego. W tabeli (TAB) mam normalny ping (patrz screen) a na net_graph pokazuję mi przy lagu że mam 200-500.. Mówię inny graczom, że mam np. ping 400 a oni do mnie że przeciez mam 60 i żebym nie trollował. Da sie to naprawić?
Właściciel GET Opublikowano 6 Marca 2019 Właściciel Opublikowano 6 Marca 2019 Wykonuj pomiar za pomocą programu winMTR. Wtedy będziemy można ustalić gdzie leży problem. Pozdrawiam
Ray Opublikowano 6 Marca 2019 Wykluczony Opublikowano 6 Marca 2019 Jeśli masz internet radiowy skontaktuj się z Providerem (dostawcą usługi). Mam ten sam problem ale odkładam rozmowę z biurem obsługi klienta ze względu na brak czasu i natłok obowiązków. Jak coś się uda to podziel się, z chęcią skorzystam z porady w tym zakresie
ToM Opublikowano 6 Marca 2019 [CS 2] Admin Serwerów Opublikowano 6 Marca 2019 2 godziny temu, Ray75 napisał: Jeśli masz internet radiowy skontaktuj się z Providerem (dostawcą usługi). Mam ten sam problem ale odkładam rozmowę z biurem obsługi klienta ze względu na brak czasu i natłok obowiązków. Jak coś się uda to podziel się, z chęcią skorzystam z porady w tym zakresie Ja również bym skorzystał jeżeli dałoby się coś odkryć nowego. Ale może sprawdź router, zresetuj go, luz lub sprawdź czy masz dobrze wpięte kable.
bozus Opublikowano 7 Marca 2019 Autor Fragowicz Opublikowano 7 Marca 2019 15 godzin temu, Ray75 napisał: Jeśli masz internet radiowy skontaktuj się z Providerem (dostawcą usługi). Mam ten sam problem ale odkładam rozmowę z biurem obsługi klienta ze względu na brak czasu i natłok obowiązków. Jak coś się uda to podziel się, z chęcią skorzystam z porady w tym zakresie Nie jest to radiówka, mam neostrade 10gb. 13 godzin temu, davalon_ napisał: Ja również bym skorzystał jeżeli dałoby się coś odkryć nowego. Ale może sprawdź router, zresetuj go, luz lub sprawdź czy masz dobrze wpięte kable. Router był resetowany, było chwile spokoju ale problem wraca. 16 godzin temu, GET napisał: Wykonuj pomiar za pomocą programu winMTR. Wtedy będziemy można ustalić gdzie leży problem. Pozdrawiam Wytłumaczysz mi co mam zrobić w tym programie?
Właściciel GET Opublikowano 7 Marca 2019 Właściciel Opublikowano 7 Marca 2019 Czy doświadczasz problemów również na zwykłych serwerach społecznościowych? Jeśli tak, to pograj trochę u nas i wpisz adres IP serwera podczas gry w pole "host" i wykonuj pomiary.
Legendarny Fragowicz spod Opublikowano 17 Marca 2019 Legendarny Fragowicz Opublikowano 17 Marca 2019 @bozus Problem został rozwiązany?
Legendarny Fragowicz Riciooo Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Legendarny Fragowicz Opublikowano 5 Kwietnia 2020 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie. 1
Rekomendowane odpowiedzi