Skocz do zawartości

[KOSZ] Jak przejść Fragujemy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Moje odejście z rangi

Witajcie moi mili. Piszę ten temat z prostego powodu, mianowicie z dniem dzisiejszym odchodzę ze stanowiska Opiekuna serwera DayZ. Chciałem was z miejsca przeprosić, ponieważ niektórzy mieli nadzieje, że będę nowym Heisenem, który utrzyma jakoś ten serwer i pomoże Nestiemu, jednakże jest kilka powodów przez które muszę odejść.
1. Jest to sprawa między mną, a Nestym. Zachowałem się nieodpowiedzialnie i odjebałem maniane krótką pisząc :). Nie będę upubliczniał tej sprawy tutaj i teraz i możliwe, że w ogóle, ale napisałem Nestiemu, że jeżeli będzie chciał to może wam napisać bez problemu.
2. MTA przejadło mi się bardzo, ale to bardzo. Za dużo gram w to gówno i nie mam już siły w tym robić...
To chyba tyle z tego co miałem napisać, chciałbym wam jeszcze tylko podziękować za te wszystkie chwile spędzone razem.
I z tego miejsca pozdrowić kilka batonów.
@Nesty - jakiś frajer, ale pozdrawiam mega serdecznie, dziękuje za wszystko co dla mnie zrobił i czego mnie nauczył.
@Krystek - kolejny bambus, ale od roku się znamy i mamy dobre relacje (chyba XD). Dzięki za wsparcie na scenie MTA i życzę awansu na Opiekuna, bo póki co jesteś jedyną osobą, która się tu nadaje.
@MentosToJa - dzięki za wszystkie dobre akcje w WueR i w sumie tyle. Kontakt będzie i zaraz wbijam na ts do was.
@Jerychooo - dzięki za wspólną grę, 2 najlepsza morda jaką poznałem w necie. Kontakt będzie nie ma chuja XDD
@M!k0 - tobie to bym zajebał, ale to cie zwyzywam na ts, także tam chuj. Tak czy siak pozdro.
@Truth666 - dzięki za wszystko co zrobiłeś dla mnie w mapie i ogólnie podczas wspólnej gry.
Pozdrawiam was wszystkich. To chyba koniec mojej kariery w MTA. Pozostało mi jedynie napisać, że życzę wam wesołych świąt.

Kamzo

@RTommyCZ nadal czekam na ten wpierdol XDDDDDDDD

• Zmieszanie 2
  • Śmiech 2
  • Szok 9
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano (edytowane)

Szkoda, odchodzi jedna z lepszych osób które pracowały przy "fragu".

takiś kozak to dawaj kurwa na solo frajerze XDDDDDDDD

Edytowane przez M!k0
  • Ustrzel fraga! (+) 2
  • Śmiech 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1 minutę temu, Jerychooo napisał:

Jak to druga najlepsza morda? XDD

KTO JEST PIERWSZY

TY DOBRZE WIESZ KTO, A JAK NIE TO PW FB

Opublikowano

@Kamzo 

Szkoda naprawdę byłeś osobą którą szanuje i lubię. Bardzo szkoda z tego powodu i życzę szczęscia z w życiu :(

• Ustrzel fraga! (+) 3
Opublikowano

Wielka szkoda. :c

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

Tej @Kamzo ten sernik to na pewno był świeży? Weź nie odwalaj.

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

Szkoda, że odchodzisz. Wiele przyczyniłeś się do rozwoju serwera oraz bardzo fajnie się z tobą grało. :/ Trzymaj się! :)

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

Żegnaj  Byłeś bardzo ważnym członkiem fragujemy i dużo poświęciłeś pracy aby wszystko śmigało. Życzę Ci szczęścia na nowej drodze życia. 

• Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

DUżE ELO 

Daj mi twoje zdjęcie to ci najebe frajerska chmuro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Cooooo?

• Śmiech 1
Opublikowano

Hahaha kamzo dobry żart ty tam lepiej nestiemu pomagaj a nie żartuj sobie :D;* 

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Serduszko fragowe (+) 1
  • Zasłużony Fragowicz
Opublikowano
1 godzinę temu, malyy napisał:

A gdzie ja tam? :C

Najebany to pisałem zapomniałem xd

• Ustrzel fraga! (+) 1
  • Śmiech 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności