Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Moje odejście z rangi Witajcie moi mili. Piszę ten temat z prostego powodu, mianowicie z dniem dzisiejszym odchodzę ze stanowiska Opiekuna serwera DayZ. Chciałem was z miejsca przeprosić, ponieważ niektórzy mieli nadzieje, że będę nowym Heisenem, który utrzyma jakoś ten serwer i pomoże Nestiemu, jednakże jest kilka powodów przez które muszę odejść. 1. Jest to sprawa między mną, a Nestym. Zachowałem się nieodpowiedzialnie i odjebałem maniane krótką pisząc . Nie będę upubliczniał tej sprawy tutaj i teraz i możliwe, że w ogóle, ale napisałem Nestiemu, że jeżeli będzie chciał to może wam napisać bez problemu. 2. MTA przejadło mi się bardzo, ale to bardzo. Za dużo gram w to gówno i nie mam już siły w tym robić... To chyba tyle z tego co miałem napisać, chciałbym wam jeszcze tylko podziękować za te wszystkie chwile spędzone razem. I z tego miejsca pozdrowić kilka batonów.@Nesty - jakiś frajer, ale pozdrawiam mega serdecznie, dziękuje za wszystko co dla mnie zrobił i czego mnie nauczył.@Krystek - kolejny bambus, ale od roku się znamy i mamy dobre relacje (chyba XD). Dzięki za wsparcie na scenie MTA i życzę awansu na Opiekuna, bo póki co jesteś jedyną osobą, która się tu nadaje.@MentosToJa - dzięki za wszystkie dobre akcje w WueR i w sumie tyle. Kontakt będzie i zaraz wbijam na ts do was.@Jerychooo - dzięki za wspólną grę, 2 najlepsza morda jaką poznałem w necie. Kontakt będzie nie ma chuja XDD@M!k0 - tobie to bym zajebał, ale to cie zwyzywam na ts, także tam chuj. Tak czy siak pozdro.@Truth666 - dzięki za wszystko co zrobiłeś dla mnie w mapie i ogólnie podczas wspólnej gry. Pozdrawiam was wszystkich. To chyba koniec mojej kariery w MTA. Pozostało mi jedynie napisać, że życzę wam wesołych świąt.Kamzo@RTommyCZ nadal czekam na ten wpierdol XDDDDDDDD 2 2 9
Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 25 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 (edytowane) Szkoda, odchodzi jedna z lepszych osób które pracowały przy "fragu". takiś kozak to dawaj kurwa na solo frajerze XDDDDDDDD Edytowane 25 Grudnia 2017 przez M!k0 2 1
MentosToJa Opublikowano 25 Grudnia 2017 Wykluczony Opublikowano 25 Grudnia 2017 Panu dziękujemy i serdeczne wypierdalaj 6 2
Jerychoo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 Jak to druga najlepsza morda? XDD KTO JEST PIERWSZY 1
Właściciel GET Opublikowano 25 Grudnia 2017 Właściciel Opublikowano 25 Grudnia 2017 Myślę, że nie ma sensu tego roztrząsać. Idziemy dalej 2 1
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 25 Grudnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 25 Grudnia 2017 1 minutę temu, Jerychooo napisał: Jak to druga najlepsza morda? XDD KTO JEST PIERWSZY TY DOBRZE WIESZ KTO, A JAK NIE TO PW FB
Aki Opublikowano 25 Grudnia 2017 [MTA] Opiekun Serwera DayZ Opublikowano 25 Grudnia 2017 @Kamzo Szkoda naprawdę byłeś osobą którą szanuje i lubię. Bardzo szkoda z tego powodu i życzę szczęscia z w życiu 3
System Opublikowano 26 Grudnia 2017 [MTA] ModChat DayZ Opublikowano 26 Grudnia 2017 Tej @Kamzo ten sernik to na pewno był świeży? Weź nie odwalaj. 1
Zasłużony Fragowicz m u d b o y Opublikowano 26 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 Szkoda, że odchodzisz. Wiele przyczyniłeś się do rozwoju serwera oraz bardzo fajnie się z tobą grało. Trzymaj się! 1
Nexy Opublikowano 26 Grudnia 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 Żegnaj Byłeś bardzo ważnym członkiem fragujemy i dużo poświęciłeś pracy aby wszystko śmigało. Życzę Ci szczęścia na nowej drodze życia. 1
RTommyCZ Opublikowano 26 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 DUżE ELO Daj mi twoje zdjęcie to ci najebe frajerska chmuro XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cooooo? 1
Dzejsoon Opublikowano 26 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 Hahaha kamzo dobry żart ty tam lepiej nestiemu pomagaj a nie żartuj sobie 1 1
KRVPSKI Opublikowano 26 Grudnia 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 A gdzie ja tam? :C
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 26 Grudnia 2017 Autor Zasłużony Fragowicz Opublikowano 26 Grudnia 2017 1 godzinę temu, malyy napisał: A gdzie ja tam? :C Najebany to pisałem zapomniałem xd 1 2
Rekomendowane odpowiedzi