QuequPL Opublikowano 31 Sierpnia 2017 Fragowicz Opublikowano 31 Sierpnia 2017 1. Imię: Maciej 2. Nick na serwerze: Quequ 3. Wiek: 12 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3 miesiące 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 3 miesiące 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Żadnych :\ 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Rożnie, zależy ile mam czasu ale czasami gram nawet po 4,5 h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Śmieszkiem 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Lubie Grać 4Fun i bardzo lubię grać w ekipie 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Maciej, Mam 12 lat, Pochodzą z Chrzanowa(Takie małe miasteczko pod Krakowem) Jeśli trzeba to mogę wbić na TS'a
mSm Opublikowano 1 Września 2017 Fragowicz Opublikowano 1 Września 2017 Rekrutacja zostaje zamknięta do początku września! Działanie grupy także zostaje zawieszone na ten okres. Proszę nie zgłaszać mi podań na PW oraz spamować o rekrutacji na serwerze TeamSpeak3. Pozdrawiam. @QuequPL umiesz czytać?
Rekovv Opublikowano 4 Września 2017 Zawieszony Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) XD too late Edytowane 4 Września 2017 przez Rekovv
Puziu13 Opublikowano 15 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 1. Imię: Dominik 2. Nick na serwerze: Venio 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Od ponad roku 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od kilku dni kiedyś też grałem 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: W żadnej 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Na tygodniu z 2h czasami więcej, na weekendzie z 3-4h. 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak posiadam TS3 i sprawny mikrofon. 9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osobą ogarniętą z dystansem do siebie. Lubie sb pożartować. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Raczej tak 11. Opisz swój styl gry: Lubię grać jako strzelec. Najbardziej lubię grać jako snajper. 12. Napisz kilka słów o sobie: Witam mam na imię Dominik. Jestem z Podkarpacia. Moje hobby to wędkarstwo, dużo jeżdżę rowerem. W wolnym czasie lubię pograć w MTA oraz spotykać się z kumplami. Miałem okazję grać w KT ale na innym serwerze i pod innym nickiem ( Puziu13). Pisze podanie do KT ponieważ w tej grp grało mi się najlepiej. Nie wiem co więcej napisaćm, jak chcesz coś wiedzieć to pisz śmiało. Pozdrawiam Venio aka Puziu13 XD 1
Mikell Opublikowano 15 Października 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 Czas na ponowną reaktywacja K.T Zapraszam do składania podań. Połowa starej ekipy powraca, kilka nowych twarzy, więc zobaczymy co z tego wyjdzie. Pozdrawiam. 1
|ADIX| Opublikowano 15 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 1. Imię: Adrian 2. Nick na serwerze: adrianoGG 3. Wiek: 10 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 4lata 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: półtora roku z przerwami 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Żadnej 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Dziennie 4h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Mimo swojego wieku jestem osobą ogarniętą, miłą, przyjazną a co najważniejsze nie jestem toksyczny. Nie jestem typowym dzieciakem który tylko obraża i wyzywa lubię pograć na spokojnie i bez spin. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Zależy czy mam hajs 11. Opisz swój styl gry: Bardzo dobry strzelec z pojazdów jak i pieszo oraz doskonały snajper. 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Adrian jestem z małopolski. Interesuję się piłką nożną oraz grami komputerowymi. Jestem osobą przyjacielską która lubi poznawać nowych ludzi.
AkiK1NG Opublikowano 15 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 15 Października 2017 1. Imię: Mateusz 2. Nick na serwerze: Aki 3. Wiek: 19 wiosen 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata z przerwami 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: bodajże od maja i dwumiesięczną przymusową przerwą 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Najbardziej nie lubiana grupa FX 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy, na pewno 2 godzinki dziennie mogę poświęcić. Może się zdarzyć nawet więcej. 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak, jak najbardziej. 9. Jakim typem osoby jesteś? : Pomidor. Żartuje, opisałbym się jako śmieszka. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Myślę że coś by się udało "wyskrobać"(co najwyżej przestałbym spożywać alkohol). 11. Opisz swój styl gry: non tryhardinho only 4funik. 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Mateusz. Mieszkam w Łodzi i edukuje się. Lubię spożywać piwo marki "Wojak" oraz palić papieroski firmy "Chesterfield". Lubię spędzać czas z moimi kolegami aczkolwiek lubię sobie również pograć w gierki komputerowe. Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie.
Mikell Opublikowano 16 Października 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) @|ADIX| @AkiK1NG Zgloscie sie dzisiaj o 21/21.30 na TSie Fragujemy. //Problemy techniczne z internetem. Jutro o 19 bede czekal na tsie. Edytowane 16 Października 2017 przez Mikell
Dzejsoon Opublikowano 17 Października 2017 Elitarny Fragowicz Opublikowano 17 Października 2017 1. Imię: Łukasz 2. Nick na serwerze: Menelian 3. Wiek: 15 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: okolo 2lat 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: oklo 6/7miesięcy 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: eX 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5/6h dziennie moze troche mniej 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Jasne 9. Jakim typem osoby jesteś? : Taktyczny,Zabawny, szybko sie dogaduje z członkami grupy, otwarty na nowe znajomości 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne 11. Opisz swój styl gry: Gram taktycznie jak mnie ktoś zabije wracam do ciała lub zbieram jakieś beretki i próbuje zabić przeciwnika. Moge kierować lubie to robić
Anubis Opublikowano 21 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 21 Października 2017 1. Imię: Bartek 2. Nick na serwerze: Anubis 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 Lata 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: od 7 Miesięcy 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: SKC,Ya 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4-5h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem Miłym i Spokojnym Człowiekiem 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak Oczywiście 11. Opisz swój styl gry: Gram spokojnie gdy już zginę staram się dostać do swojego ciała by zabić gracza albo odzyskać itemy. 12. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam się Bartek. Mam 16 lat. Interesuje się motoryzacją oraz informatyką. W wolnym czasie jeżdżę na Quadzie. Jestem osobą która lubi poznawać nowe znajomości.
V!rtuaL Opublikowano 22 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 1. Imię: Dawid 2. Nick na serwerze: VirtuaL 3. Wiek: 15 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 rok leci 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: prawie 2 lata 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: GW PW SKC 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 7 8 h dziennie 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Rozsadnym i Konsekwetnym 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: oczywiscie 11. Opisz swój styl gry: Gra w terenie jak i Kampienie 12. Napisz kilka słów o sobie: jestem 15 latkiem ktory szuka *ogarnietej* grupy do grania wlasnie na tym serwerze ;3 , ogarniam cala mape znam duzo respow , all lootowiska i inne Nie polecam Grupy SKC , dodaja do grupy zabieraja itemy i kickaja !
Mikell Opublikowano 22 Października 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 22 Października 2017 @Anubis i @V!rtuaL możecie napisać do mnie PW i ugadamy się co do rozmowy.
szagi Opublikowano 23 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 23 Października 2017 Dnia 16.04.2017 o 23:06, Mikell napisał: 1. Imię: Konrad 2. Nick na serwerze: szagi 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 5 Miesięcy 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 7 Miesięcy 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: KT 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 7-8H 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Czasami sie szybko denerwuje i ale szybko sie opanowuje. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Gram najczęściej defa ale zależy od sytuacji czyli gdy team chce na chama albo defa 12. Napisz kilka słów o sobie: To tak mam na imię Konrad mam skończone 16 lat, lubię grać na komputerze oraz wychodzić z kolegami na browarka ale tylko przed lekcjami. 2 minuty temu, szagi napisał: 1. Imię: Konrad 2. Nick na serwerze: szagi 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 5 Miesięcy 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 7 Miesięcy 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: KT 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 7-8H 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Czasami sie szybko denerwuje i ale szybko sie opanowuje. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Gram najczęściej defa ale zależy od sytuacji czyli gdy team chce na chama albo defa 12. Napisz kilka słów o sobie: To tak mam na imię Konrad mam skończone 16 lat, lubię grać na komputerze oraz wychodzić z kolegami na browarka ale tylko przed lekcjami. 1
PanRed Opublikowano 25 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 25 Października 2017 1. Imię: Damian. 2. Nick na serwerze: PanRed. 3. Wiek: 17. 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Rok. 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 3-4miesiące. 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: F^ i AT^ 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Od 3 do 8 godzin. 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Mam wielkie serce dla innych ludzi i jestem pozytywny. Jestem bardzo przyjacielski i nie potrafie żyć bez innych ludzi. Choć mogę być nieśmiały, to nawiązuje dobre kontakty z innymi ludźmi i chce, aby czuli się dobrze w Moim towarzystwie. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Nie jestem możę dobrym graczem, ale zabijąć potrafię, jak gram to staram się być zrelaksowany żeby nie poddać się nerwom i dzięki temu mam lepszą celność. 12. Napisz kilka słów o sobie: Nazywam się Damian . Mam 17 lat ,czyli chodzę do 2 technikum. Moim hobby jest muzyka oraz bmx . Nienawidzę się uczyć,ale mus to mus . Słucham różnych piosenek - nie ograniczam się do jednego gatunku ,ale najczęściej jest to rap . Mój ulubiony kolor to czerwony . Mam swój własny styl ,ale najbliżej mi do skate. Obecnie jestem singlem . Jeśli chodzi o mój charakter to jestem czasem miły czasem wredny . Mówią ,że jestem wiecznie zakręcony i pozytywnie ... walnięty . Chyba mam poczucie humoru - tak zresztą mi się zdaje
Mikell Opublikowano 25 Października 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Października 2017 @PanRed Odrzucam.
ZieloonY Opublikowano 26 Października 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Rezygnuje Edytowane 28 Października 2017 przez ZieloonY
Zasłużony Fragowicz Kamzo Opublikowano 10 Grudnia 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 10 Grudnia 2017 Wiadomość została wygenerowana automatycznie. Ten temat został oznaczony przez Moderatora jako spam i wyrzucony do -> archiwum. [!] Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderatorzy forum rozpatrzą go ponownie.
Rekomendowane odpowiedzi