BustlingPiano82 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 22 Czerwca 2017 1. Imię:Dominik 2. Nick na serwerze: EASYMONEYSNIPER/SWAGGYP1 3. Wiek: 18 4. Jak długo grasz na serwerach Dayz?:3 lata 5.Gram na fragujemy grubo ponad rok 6.W Elite niestety zachowanie lidera mnie odstraszyło(teammate's jak najbarzdziej w porządku) 7.Zazwyczaj pogrywam od godziny 18-19 do późnych wieczornych, teraz jak są wakacje również jestem do dyspozycji w godzinach rannych 10-14 8.Posiadam 9.Jestem typem osoby pozytywnego świrka, lubię smieszkować jednak gdy przychodzi co do czego potrafię być skupiony w 100% na swojej roli 10.Z tym nie powinno być problemu 11.Dzika kobra raczej lubie pogrywać defensywnie (oczywiście nie kampiąc), bardziej rifler ze mnie niż snajper no ale wiadomo kiedy trzeba podnieśc awp czy as lubie przestrzelić czaszkę 12.Skryty chłopaczyna mieszkający na Śląsku
Mikell Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Czerwca 2017 @Monek.Mchlk @Kordi @BustlingPiano82 Zgłoście się do mnie jutro przed 16 lub po północy- jeśli będziecie. Ew. w niedziele/poniedziałek do 18.
SniFT Opublikowano 25 Czerwca 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Czerwca 2017 @Miłek Legan Za to imię i za to jak grasz jestem na TAK @Kordi Zgłoś się do mnie na ts.@BustlingPiano82 Zgłoś się do mnie na ts.
Terro[R] Opublikowano 27 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 Większość tych podań są tu zbędne, ponieważ gracze zbyt wysoko się cenią
AkiK1NG Opublikowano 27 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 mogę do klanu mam 12 lat i znam dogiera
Mikell Opublikowano 27 Czerwca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 @Quasimodo Owszem, jest tak. Jednak jestem osobą, która woli "sprawdzać" nowe osoby bezpośrednio w grze. Wtedy wraz z SniFT'em i resztą zaufanych osób weryfikujemy czy takowa osoba nadaję się czy też nie.
cozytapes Opublikowano 27 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Czerwca 2017 1.Imię: Michał 2. Nick na serwerze: cozytapes 3. Wiek: 18 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 5lat 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: dziś 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: żadnych 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 9. Jakim typem osoby jesteś?: ekstrawertykiem 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: w zależności od zachowania się grupy 11. Opisz swój styl gry: lubię pojeździć autem, poszukać innych graczy. Mogę zarówno prowadzić jak i strzelać 12. Napisz kilka słów o sobie: jestem ambitnym i chcącym spędzić mile wolny czas chłopakiem. Cele i ambicje życiowe sobie daruje, to raczej nie miejsce.
Grimmjow Opublikowano 27 Czerwca 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Czerwca 2017 1. Imię: Marcin 2. Nick na serwerze: Grimmjow 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata z przerwą półroczną 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od tygodnia 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: W żadnych 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 10h+ dziennie 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Spokojny śmieszek 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Snajper, skryty, atakujący z ukrycia(xD!) 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Marcin, lubie grac w komputer
Mikell Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2017 @Grimmjow Zgłoś się do mnie na TS'ie. Jutro w godzinach 14-18 albo 00-03:00.
Boczyslaw96 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Fragowicz Opublikowano 29 Czerwca 2017 (edytowane) /del Edytowane 1 Lipca 2017 przez Boczyslaw96 1
Cannabis3k Opublikowano 4 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 4 Lipca 2017 1. Imię: Adrian 2. Nick na serwerze: Cannabis3k 3. Wiek: 15 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3lata 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 2lata 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: MIB Nie pamietam dalej bo dostałem bana niestety byl niesluszny i dostalem unbana 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Codziennie 8 9 h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Wybuchowym 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Lubie strzelac,kampic,itp 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Adrian moje hobby to granie na komputerze
Wickedz Opublikowano 7 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 7 Lipca 2017 1. Imię: Bartek 2. Nick na serwerze: wicek 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Od okolo 2012 moze wczesniej nie jestem pewien. 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Gralem 2-3 miesiace przed moja przerwa, wlasnie jestem w trakcie wracania do gry. 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: NzR 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Całe dnie jeżeli jest z kim grać. Chodzę też do pracy więc ciężko by było określić ile czasu dokładnie. 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Oczywiście 9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem przyjazny łatwo mi się rozmawia z nowo poznanymi ludzmi oraz na serverze staram sie być honorowym graczem. 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak, niestety tylko paypalem. (wyjasnie w punkcie 12) 11. Opisz swój styl gry: Jestem graczem drużynowym chociaż dotychczas idzie mi niezle solo, jednak są te momenty w których wolałbym mieć ogar team. 12. Napisz kilka słów o sobie: Mieszkam w Islandii już 8 lat(dlatego też mogę się dokładać tylko paypalem), 11tego lecę do polski na wakacje więc nie będę w stanie wchodzić na serwer ponieważ nie mam sprawnego komputer w polsce. Jestem osobą wesołą z dobrym humorem.
MatizHERe Opublikowano 12 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 12 Lipca 2017 1. Imię: Mateusz 2. Nick na serwerze: Mateuszek 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: około 2lat 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 1/2 miechy 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: w żadnych 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4-7h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak oczywiście 9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osoba miłą radosna i gotową na nowe znajomości 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Oczywiście 11. Opisz swój styl gry:Głównie strzelec, wole strzelać się grupowo sprawia to więcej radości i mozna pomagać sojusznikom u12. Napisz kilka słów o sobie:Nazywam sie Mateusz . Mam 16 lat i zakonczylem niedawno 2 Klase gimnazjum. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mezczyzna, o krótkich blond wlosach. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki usmiech, ale zdarzaja sie tez dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten usmiech znika z mojej twarzy. Kiedy zdarzy sie,ze ktos ma jakis problem albo klopot zawsze staram sie mu jak najlepiej pomóc. Jestem czlowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerosc niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby.
Cannabis3k Opublikowano 13 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 13 Lipca 2017 1. Imię: Adrian 2. Nick na serwerze: Cannabis3k 3. Wiek:15 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:3lata 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 2lata 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: ST 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3 4 h dziennie 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osobą otwartą na rozne propozycje 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak 11. Opisz swój styl gry: Moj styl gry to nie jest kampienie lecz wychodze na srodek i na heady 12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Adrian pochodze z Łodzi moje zainteresowania to granie w gry
Mikell Opublikowano 14 Lipca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 14 Lipca 2017 Obecnie nie przyjmuję żadnych podań. Zawieszam rekrutację do odwołania. Zobaczymy co będzie dalej za około tydzień, dwa.
Mikell Opublikowano 24 Lipca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 24 Lipca 2017 Otwieram ponownie rekrutacje. Poszukujemy 2/3 osób, które będą aktywne. Nie szukam kogoś kto pogra dwa dni i mu się znudzi DayZ.
MatizHERe Opublikowano 26 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2017 1. Imię: Mateusz 2. Nick na serwerze: Mateuszek 3. Wiek: 16 4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: około 2lat 5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 1/2 miechy 6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: w żadnych 7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4-7h 8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak oczywiście 9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osoba miłą radosna i gotową na nowe znajomości 10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Oczywiście 11. Opisz swój styl gry:Głównie strzelec, wole strzelać się grupowo sprawia to więcej radości i mozna pomagać sojusznikom u12. Napisz kilka słów o sobie:Nazywam sie Mateusz . Mam 16 lat i zakonczylem niedawno 2 Klase gimnazjum. Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mezczyzna, o krótkich blond wlosach. Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki usmiech, ale zdarzaja sie tez dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten usmiech znika z mojej twarzy. Kiedy zdarzy sie,ze ktos ma jakis problem albo klopot zawsze staram sie mu jak najlepiej pomóc. Jestem czlowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerosc niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby.
Mikell Opublikowano 26 Lipca 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2017 @MatizHERe Zgłoś sie na tsie w okolicach godziny 22. Będę do 4.
MatizHERe Opublikowano 26 Lipca 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Lipca 2017 Rozumiem tylko jest problem mam bana na Serwerowym ts
Mikell Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Rekrutacja zostaje zamknięta do początku września! Działanie grupy także zostaje zawieszone na ten okres. Proszę nie zgłaszać mi podań na PW oraz spamować o rekrutacji na serwerze TeamSpeak3. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi