Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja Kill T.E.A.M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Imię:Dominik

2. Nick na serwerze: EASYMONEYSNIPER/SWAGGYP1 

3. Wiek: 18

4. Jak długo grasz na serwerach Dayz?:3 lata 

5.Gram na fragujemy grubo ponad rok 

6.W Elite niestety zachowanie lidera mnie odstraszyło(teammate's jak najbarzdziej w porządku)
7.Zazwyczaj pogrywam od godziny 18-19 do późnych wieczornych, teraz jak są wakacje również jestem do dyspozycji w godzinach rannych 10-14 :P

8.Posiadam

9.Jestem typem osoby pozytywnego świrka, lubię smieszkować jednak gdy przychodzi co do czego potrafię być skupiony w 100% na swojej roli :P 

10.Z tym nie powinno być problemu :D

11.Dzika kobra :) raczej lubie pogrywać defensywnie (oczywiście nie kampiąc), bardziej rifler ze mnie niż snajper no ale wiadomo kiedy trzeba podnieśc awp czy as lubie przestrzelić czaszkę :P12.Skryty chłopaczyna mieszkający na Śląsku :P 

Opublikowano

@Monek.Mchlk  @Kordi  @BustlingPiano82

Zgłoście się do mnie jutro przed 16 lub po północy- jeśli będziecie. Ew. w niedziele/poniedziałek do 18. 

Opublikowano

Większość tych podań są tu zbędne, ponieważ gracze zbyt wysoko się cenią :P 

Opublikowano

@Quasimodo Owszem, jest tak. :) Jednak jestem osobą, która woli "sprawdzać" nowe osoby bezpośrednio w grze. Wtedy wraz z SniFT'em i resztą zaufanych osób weryfikujemy czy takowa osoba nadaję się czy też nie. 

Opublikowano

1.Imię: Michał 

2. Nick na serwerze: cozytapes

3. Wiek: 18

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 5lat

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: dziś 

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: żadnych 

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 5h

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

9. Jakim typem osoby jesteś?: ekstrawertykiem

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: w zależności od zachowania się grupy 

11. Opisz swój styl gry: lubię pojeździć autem, poszukać innych graczy. Mogę zarówno prowadzić jak i strzelać 

12. Napisz kilka słów o sobie: jestem ambitnym i chcącym spędzić mile wolny czas chłopakiem. Cele i ambicje życiowe sobie daruje, to raczej nie miejsce. 

Opublikowano

1. Imię: Marcin

2. Nick na serwerze: Grimmjow

3. Wiek: 16

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata z przerwą półroczną

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od tygodnia

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: W żadnych

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 10h+ dziennie

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak

9. Jakim typem osoby jesteś? : Spokojny śmieszek

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak

11. Opisz swój styl gry: Snajper, skryty, atakujący z ukrycia(xD!)

12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Marcin, lubie grac w komputer

Opublikowano

@Grimmjow Zgłoś się do mnie na TS'ie. Jutro w godzinach 14-18 albo 00-03:00.

Opublikowano

1. Imię: Adrian

2. Nick na serwerze: Cannabis3k

3. Wiek: 15

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3lata

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 2lata

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: MIB Nie pamietam dalej bo dostałem bana niestety byl niesluszny i dostalem unbana

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Codziennie 8 9 h

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  Tak

9. Jakim typem osoby jesteś? : Wybuchowym 

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak

11. Opisz swój styl gry: Lubie strzelac,kampic,itp

12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Adrian moje hobby to granie na komputerze ;)

Opublikowano

1. Imię: Bartek

2. Nick na serwerze: wicek

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Od okolo 2012 moze wczesniej nie jestem pewien.

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Gralem 2-3 miesiace przed moja przerwa, wlasnie jestem w trakcie wracania do gry.

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: NzR

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Całe dnie jeżeli jest z kim grać. Chodzę też do pracy więc ciężko by było określić ile czasu dokładnie.

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Oczywiście

9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem przyjazny łatwo mi się rozmawia z nowo poznanymi ludzmi oraz na serverze staram sie być honorowym graczem.

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak, niestety tylko paypalem. (wyjasnie w punkcie 12)

11. Opisz swój styl gry: Jestem graczem drużynowym chociaż dotychczas idzie mi niezle solo, jednak są te momenty w których wolałbym mieć ogar team.

12. Napisz kilka słów o sobie: Mieszkam w Islandii już 8 lat(dlatego też mogę się dokładać tylko paypalem), 11tego lecę do polski na wakacje więc nie będę w stanie wchodzić na serwer ponieważ nie mam sprawnego komputer w polsce. Jestem osobą wesołą z dobrym humorem.

Opublikowano

1. Imię: Mateusz

2. Nick na serwerze: Mateuszek

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: około 2lat

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 1/2 miechy

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: w  żadnych 

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4-7h 

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  Tak oczywiście :)

9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osoba miłą radosna i gotową na nowe znajomości :)

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Oczywiście 

11. Opisz swój styl gry:Głównie strzelec, wole strzelać się grupowo sprawia to więcej radości i mozna pomagać sojusznikom :)
u12. Napisz kilka słów o sobie:Nazywam sie Mateusz . Mam 16 lat i zakonczylem niedawno 2 Klase gimnazjum.

Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mezczyzna, o krótkich blond wlosach.

Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki usmiech,

ale zdarzaja sie tez dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten usmiech znika z mojej twarzy.

Kiedy zdarzy sie,ze ktos ma jakis problem albo klopot zawsze staram sie mu jak najlepiej pomóc.
Jestem czlowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerosc niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby.    

Opublikowano

1. Imię: Adrian

2. Nick na serwerze:  Cannabis3k

3. Wiek:15

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:3lata

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 2lata

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: ST

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3 4 h dziennie

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  tak

9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osobą otwartą na rozne propozycje ;)

11. Opisz swój styl gry: Moj styl gry to nie jest kampienie lecz wychodze na srodek i na heady :D

12. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imie Adrian pochodze z Łodzi moje zainteresowania to granie w gry

Opublikowano

Obecnie nie przyjmuję żadnych podań. Zawieszam rekrutację do odwołania. Zobaczymy co będzie dalej za około tydzień, dwa. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Otwieram ponownie rekrutacje. Poszukujemy 2/3 osób, które będą aktywne. Nie szukam kogoś kto pogra dwa dni i mu się znudzi DayZ. 

Opublikowano

1. Imię: Mateusz

2. Nick na serwerze: Mateuszek

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: około 2lat

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 1/2 miechy

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: w  żadnych 

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 4-7h 

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  Tak oczywiście 

9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osoba miłą radosna i gotową na nowe znajomości 

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Oczywiście 

11. Opisz swój styl gry:Głównie strzelec, wole strzelać się grupowo sprawia to więcej radości i mozna pomagać sojusznikom 
u12. Napisz kilka słów o sobie:Nazywam sie Mateusz . Mam 16 lat i zakonczylem niedawno 2 Klase gimnazjum.

Jestem wysokim, dobrze zbudowanym mezczyzna, o krótkich blond wlosach.

Mam niebieskie oczy i codziennie u mnie na twarzy widnieje szeroki usmiech,

ale zdarzaja sie tez dni kiedy humor mi nie dopisuje i wtedy ten usmiech znika z mojej twarzy.

Kiedy zdarzy sie,ze ktos ma jakis problem albo klopot zawsze staram sie mu jak najlepiej pomóc.
Jestem czlowiekiem spokojnym, otwartym i szczerym. Ta szczerosc niestety nie zawsze jest odbierana w pozytywny sposób przez drugie osoby.    

Opublikowano

@MatizHERe Zgłoś sie na tsie w okolicach godziny 22. Będę do 4.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rekrutacja zostaje zamknięta do początku września! Działanie grupy także zostaje zawieszone na ten okres. Proszę nie zgłaszać mi podań na PW oraz spamować o rekrutacji na serwerze TeamSpeak3. 

Pozdrawiam. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności