Skocz do zawartości

[KOSZ] Rekrutacja Kill T.E.A.M

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużony Fragowicz
Opublikowano

1. Imię: Kacper

2. Wiek: 17

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Od 2013.

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od początku wakacji 2016.

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Gang Nożowników, raGe, Blood Bandits, NIEPLA

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: W tygodniu 2-3 godziny, w weekend'y nawet do 6 godzin.

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak, posiadam.

8. Jakim typem osoby jesteś?: Zrównoważony i spokojny.

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Raczej tak, jeśli składka nie byłaby za duża.

10. Opisz swój styl gry: Lubię kierować oraz grać na blisko.

11. Napisz kilka słów o sobie: Uczęszczam do pierwszej klasy technikum logistycznego. W wolnym czasie lubię grać w MTA oraz uprawiać różne sporty - m.in. koszykówka i piłka nożna. 

• Ustrzel fraga! (+) 2
Opublikowano

1. Imię: Dawid

2. Wiek: 16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3-4 lata

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: od tygodnia

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: nie grałem w żadnej grupie, jedynie z kolegą

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: spokojnie 4 godziny

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

8. Jakim typem osoby jesteś? : śmieszek, lecz opanowany, trzymam dyscyplinę podczas ważniejszych akcji

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: jak najbardziej tak

10. Opisz swój styl gry: spokojny, opanowany wilk czekający na swoją ofiarę ^.^ a tak na serio to dobry strzelec i kierowca, zazwyczaj strzelam gdy mam 100%-owo celny strzał

11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Dawid, mam 16 lat, w GTA SA gram od roku 2009, na modzie dayz w MTA od 2011-12 roku z przerwami, szukam mocnej ekipy do dobrego grania.

Opublikowano

@truthq Dostaniesz odpowiedź około 22. 

@dejwi_t Możesz zgłosić się na rozmowę. ts3.fragujemy.com, kanał Kill T.E.A.M w strefie klanowej. ;) 

Opublikowano

@lordziakhehe

IV. Zasady "postowe":

Post musi być powiązany z treścią tematu – tzw. „OFF TOPIC”, będzie odpowiednio karany.

Proszę.

Opublikowano

1. Imię: Sebastian.

2. Wiek: Pietnaście. 

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: Około dwóch lat. 

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od paru miesięcy - nie pamiętam dokładnej daty przybycia na serwer. Oczywiście z przerwami. 

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Jedynie co moja prywatna z kolegą - "Afrykańczycy"(XD)

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy od dnia, pogody i czy będę miał dużo nauki. Ale myślę, że tak z godzinę dziennie mógłbym wyrobić. 

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak.

8. Jakim typem osoby jesteś?: Jestem typem osoby który potrafi się dostosować do decyzji innych jednak lubię stawiać na swoim jeżeli mam rację oczywiście. Staram się szanować każdego tak samo no chyba, że ktoś nie szanuje mnie. 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak średnio, jednak jeśli trzeba było to jedynie SMS. 

10. Opisz swój styl gry: Mój styl gry? Zależnie od sytuacji. Grałem dużo w FPS i na serwerach SAMP np. na jakichś DM czy RP. Zazwyczaj wolę stać gdzieś z tyłu i czekać na odpowiedni moment do oddania strzału a jeśli przeciwnicy są zdezorientowani lubię do nich podchodzić na plecy. Często też lootuje hangarki na sf, grovestreet i inne miejsca z lootami. 

11. Napisz kilka słów o sobie: Mam na imię Sebastian, pochodzę z woj. świętokrzyskiego. Interesuję się sportem oraz grafiką komputerową. Byłem grafikiem na forum gdzien a chwile obecną jest zarejestrowanych około pięciu tysięcy osób. Często gram w piłkę nożną z kolegami, czy to na wf czy jeździmy na boisko. Nie przeszedłem jeszcze mutacji, ale jestem w trakcie. 

Pozdrawiam, mSm aka sMs. 

Opublikowano (edytowane)

Z tej strony  .kasiunia i .asiunia

1. Imię: Wiktor Sylwek

2. Wiek: 20

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: o panie z 5 lat lekko

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od niecałego tygodnia

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:  własna dwuosobowa grupa

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy od dnia ale myślimy że z 4h

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  pewnie

8. Jakim typem osoby jesteś? : przekonacie się sami ;)

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: kasiunia i asiunia posiada kilka magazynków na stanie

10. Opisz swój styl gry: 

Nie będe się tutaj rozpisywał wszystko w filmikach

11. Napisz kilka słów o sobie:  z asiunią się nie rozstaje 

Edytowane przez .kasiunia
  • Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

@truthq Przyjmuję. 

@mSm Odrzucam.

@.kasiunia Przyjmuję. 

Zgłoście się do mnie na TS'ie.

Opublikowano (edytowane)

1. Imię: Marcin

2. Wiek: 23

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 5-6 lat " w tym miałem własne serwery "

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 10 dni

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: własna dwuosobowa grupa

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: od 1 do 5

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

8. Jakim typem osoby jesteś? : osobą z dystansem do siebie oraz spokojna 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: tak

10. Opisz swój styl gry: lutowanie , zabijanie , zasadzki na graczy 

11. Napisz kilka słów o sobie:  Mam na imię Marcin 23 lata , miałem własne serwery na modzie dayz w MTA , szukam ekipki do dobrej zabawy 

Edytowane przez Smakosh3d
Opublikowano

1. Imię:Bartosz

2. Wiek:16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:Około 4lata

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:od 2 edycji

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:w DB,NzR,N1,W.R.

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Minimalnie 2 Godziny

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak

8. Jakim typem osoby jesteś? :Wole Strzelać Pieszo 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:tak

10. Opisz swój styl gry:Gram Dobrze, Nie jestem nerwowy nie wyzywam bez podwodu jak umre.

11. Napisz kilka słów o sobie:16 lat grałem w wiely druzynach grałem na serverach FG X-Dayz The-Dayz Nigt Dayz Totalnie Polskie Dayz Day dayz.

Opublikowano

@Hioxe Odrzucam. 

Opublikowano

Imię:Patryk

2. Wiek:16

3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:Około 3 lat

4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:  Na Fragujemy.com gram Samego początku Niepli.

5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:W NIEPLI

6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Jestem w stanie poświęcić dużo czasu, jestem aktywnym graczem.

7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Posiadam 

8. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem przyjacielski, bardzo łatwo dogaduje się z ludzmi. 

9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne chyba że wyniknie słaba sytuacja finansowa w danym miesiącu typu nieprzewidziane wydatki itp no to wtedy sorry ;/

10. Opisz swój styl gry; Mój styl jest chaotyczny ale też potrafię się zachować , pomyśleć.

11. Napisz kilka słów o sobie:Jestem miłym graczem który szuka grupy aktywnej.

Opublikowano

@Smakosh3d Jeśli nadal aktualne to zapraszam. :) 

Opublikowano

3791430600_1369771581.png 

Odświeżam temat! Poszukujemy pilnie kilku AKTYWNYCH osób. 

Opublikowano

1. Imię: Mikołaj

2. Nick na serwerze: Remmik

3. Wiek: 16

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 4 lata z przerwami

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:  Mam 55h spędzone na serwerze, a od kiedy nie pamiętam xd.

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: NzR, MIB, MG, GB, BH 

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Zależy to od dnia oraz chęci do gry tego dnia. Mogę grać nawet cały dzień jeśli nie wyjdę na dwór. Na serwerze, będę codziennie siedział na pewno 1h.

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak

9. Jakim typem osoby jesteś? : Jestem osobą spokojną i miłą, chyba, że ktoś mi na to nie pozwala.

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Po dłuższym graniu z wami, oczywiście.

11. Opisz swój styl gry: Lubie grać z broni typu : AK,PKP,M4 itp. oraz lubie też strzelać ze snajperek. Pisząc krótko czasem kampie i strzelam, a czasem za kimś biegam i staram się go zabić. Nie wiem jak mogę opisać mój styl gry xd.

12. Napisz kilka słów o sobie:  Jestem pomocny, w miarę aktywny, spokojny oraz miły, chyba, że ktoś mi na to nie pozwala. Nawet dobrze poruszam się pojazdami, a jeszcze lepiej strzelam. Nie mam problemu z wykonywaniem kogoś poleceń. Myślę, że odnajdę się w waszej grupie. Będę się starał, żebyście byli ze mnie zadowoleni. Szukam teraz grupy na stałe lub na długi okres. 

Pozdrawiam Mikołaj

Opublikowano (edytowane)

1:Imię:Mateusz

2:Nick na serwerze:MAti

3:Wiek:15

4:Jak długo grasz na serwerach DayZ? :Rok

5:Od kiedy grasz na Fragujemy.com? :2miesiące

6:W jakich grupach byłes przed złożeniem podania?:  Bad Boys

7:Ile jesteś w stanie poświecić czasu na grę?:24h

8:Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak

9:Jakim typem osoby jesteś: Jestem mily,sympatyczny oraz przyjazny

10: Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Pewnie.

11:Opisz swój styl gry:Bardziej jestem strzelcem oceniam się tak 9/10 troszkę gorzej jest z pilotowaniem i prowadzeniem

12: Napisz kilka słów o sobie:  Cześć mam na imię Mateusz mam 15 lat,mieszkam w małym miasteczku chodzę do 2 gim lubię pograć w nożna.

Edytowane przez matekon01
  • Serduszko fragowe (+) 1
Opublikowano

@matekon01 Odrzucam.

• Ustrzel fraga! (+) 1
Opublikowano

1. Imię: Gerard

2. Nick na serwerze:  M0n3k

3. Wiek: 14 lat | nie piszczę jak 10 latek|

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 4 lata

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: od roku

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: KvK,BB

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 3 godziny dziennie

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?:  tak

9. Jakim typem osoby jesteś? : Spokojnym, i ogólnie śmieszek

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak

11. Opisz swój styl gry: Strzelec lubie strzelać hedy z auta i podjeżdżać

12. Napisz kilka słów o sobie:

Jestem Gerard.

Uczęszczam do gimnazjum sportowego

Interesuję się grami  takimi jak CSGO Mta dayz i Survarium

Opublikowano

1. Imię:Kordian

2. Nick na serwerze: Kordi

3. Wiek:16

4. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:około 5 lat.

5. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:3miechy.

6. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:|STM|.

7. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4-5 H.

8. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Tak.

9. Jakim typem osoby jesteś? :Zależy z kim gram :) rozmowny, wesoły, Omijam rage :P.

10. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Jeżeli zgadzała by się mamona to oczywiście.

11. Opisz swój styl gry:Agresywny, wyczekiwanie

12. Napisz kilka słów o sobie:Lubie dziewczyny :d, uczęszczam na siłke narazie 37 w kałachu, można ze mną normalnie porozmawiać

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności