Zasłużony Fragowicz M!k0 Opublikowano 16 Maja 2017 Zasłużony Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2017 (edytowane) @KeK'u Niestety nie będzie nam dane aby grać razem, zostanę u siebie. @moherowy dzięki Edytowane 16 Maja 2017 przez Mik0DCI 1
Mikell Opublikowano 16 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2017 Na chwilę obecną REKRUTACJA ZAMKNIĘTA!
SniFT Opublikowano 16 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 16 Maja 2017 7 godzin temu, Mik0DCI napisał: @KeK'u Niestety będzie nam dane aby grać razem, zostanę u siebie. Niestety NIE będzie wam dane. 1
Mikell Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 21 Maja 2017 REKRUTACJA OTWARTA! Poszukujemy jednej, aktywnej osoby. Wiek minimum 17. Jeśli jesteś zainteresowany, wyślij podanie do mnie na PW w tytule wpisując: [NICK]- rekrutacja. 2
Huudzik Opublikowano 24 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 24 Maja 2017 1. Imię:Sebastian 2. Wiek:17 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:1.5roku 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:gralem kiedys jakies 30h teraz mam 2 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:na fragujemy zadnej na innych serwerach bylem w AC 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:tyle ile bd trzeba tak okolo to 4/5h 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: ta 8. Jakim typem osoby jesteś? :kulturka oczywiscie nie jestem jakims toxiciem jak kazdy czasem sie zdenerwuje a tak to ogar luzik arbuzik 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Jasne 10. Opisz swój styl gry:Czujne oko snajpera pokierowac moge strzelac potrafie wole m4 11. Napisz kilka słów o sobie:Jestem z slaska interesuje sie pilka nozna jestem w 1 klasie technikum na profilu grafika
Mikell Opublikowano 25 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 25 Maja 2017 Nastąpiły małe czystki, dlatego ponownie otwieramy rekrutacje dla wszystkich! 1
xBuffer Opublikowano 26 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) nie wazne Edytowane 26 Maja 2017 przez xBuffer
KeeY Opublikowano 26 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) 1. Imię: Bartek 2. Wiek: 16 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 3-4 lata 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: W sumie to od 2 tygodni 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Zadnej 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 2-9h zalezy czy bd mial z kim grac 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 8. Jakim typem osoby jesteś? : Zabawna oraz miła osoba 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: tak 10. Opisz swój styl gry: Zabijam oraz staram sie pomagac członkom grupy 11. Napisz kilka słów o sobie: Chodzę do liceum , lubie uprawiac sport oraz grac w gry (szczególnie mta) jestem towarzyski i miły dla innych( jezeli ktos mnie nie wkurzy) Edytowane 26 Maja 2017 przez KeeY
Cyrus90 Opublikowano 27 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Maja 2017 1. Imię:Patryk 2. Wiek:22 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:Około 3 lat 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od przedwczoraj lecz grałem z Berettem*członkiem waszej grupy* na innych zagranicznych serwerach 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:W żadnej 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:Hmm w tygodniu zbytnio mało czasu przez studia i prace tak mniej więcej 2-3 h ale w weekendy nocki możliwe 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Naturalnie 8. Jakim typem osoby jesteś? : Hmm jestem typem osoby prawdomównej cenię sobie szczerość nawet tą najgorszą prawdę , zbytnio nie rage'uje i nie tiltuje się na graczy z drużyny każdy gra jak potrafi przecież chodzi o zabawe a nie traktowanie gry jakby to było całe życie danej osoby Tak ogólnie rzecz biorąc popytajcie się beretta on wam powie co o mnie sądzi 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Jasne chyba że wyniknie słaba sytuacja finansowa w danym miesiącu typu nieprzewidziane wydatki itp no to wtedy sorry ;/ 10. Opisz swój styl gry:Według innych ludzi mój styl gry jest chaotyczny nieprzemyślany itp ale mi to wychodzi w miarę Niestety ostatnimi czasy gram na lapku na którym fps'y nie sprzyjają takiej grze dlatego przyzwyczajam się do gry spokojniej , planowej etc etc 11. Napisz kilka słów o sobie: Szczerze nie mam co pisać więcej wypisałem wyżej lecz może jak poprzednicy wspomnę o tym że uczęszczam na studia na politechnikę wrocławską o profilu informatyk programista, trenuję boks tajski oraz crossfit, jestem miły dla innych*no szczerze powiedziawszy tak jest raczej nie dąże do konfliktów a zwłaszcza konfliktów tzw. domowych *czyt. grupowych* A zresztą co by tu przedłużać poznacie mnie to się przekonacie Pozdrawiam,Cyrus
Mikell Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2017 @KeeY Odrzucam. @Cyrus90 Akceptuję. Zgłoś się do mnie na TeamSpeak3 (ts3.fragujemy.com). 1
Cyrus90 Opublikowano 27 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 27 Maja 2017 @Mikell Jestem na rekrutacja Off pod wami
Tatafotlixa Opublikowano 27 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 27 Maja 2017 PODANIE! 1. Imię: Piotr 2. Wiek: 13 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2 lata z małą przerwą. 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: 9 miesięcy 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: Non Stop Guys (NSG) 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: 2/5h 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Oczywiście 8. Jakim typem osoby jesteś? : Ogarniętą osobą, nie wyzywać się na Ts 3 jak i na MTA. 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Tak (tylko PSC) 10. Opisz swój styl gry: Mój styl gry jest bardziej z ukrycia, lecz lubię też zagrać chaotycznie jako strzelec. Moją ulubioną bronią jest Ar-15 oraz AK 11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Piotr mam 13 lat lubię grać w piłkę nożną oraz grać z różnymi osobami w mta, poszukuje ekipy na stałe .
Mikell Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2017 @Tatafotlixa Wybacz, jednak odrzucam.
Kuli:D Opublikowano 28 Maja 2017 Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2017 1. Imię:Fifi 2. Wiek:17 za 2 mies 18 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?:6lat 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?:od zeszłej edycji 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?:TB,DT,N1,W.R,i nieoficjalnie chwilkę z 1Tg 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?:4h 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: tak 8. Jakim typem osoby jesteś? :Lubie pograć z ogar ekipą i nie szukam spin 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?:Tak 10. Opisz swój styl gry:Lupie sieć rozpierdol poprostu 11. Napisz kilka słów o sobie:Nie ma co dużo gadać jak sie uda to pogadamy na tsie
Mikell Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 28 Maja 2017 @Kuli:D Podanie na odwal się. Odrzucam.
PogromcaKislu Opublikowano 29 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 1. Imię: Krzysztof 2. Wiek: 16 3. Jak długo grasz na serwerach DayZ?: 2,5 roku 4. Od kiedy grasz na Fragujemy.com?: Od września 2016 roku 5. W jakich grupach grałeś przed złożeniem podania?: SVM, NIEPLA, BAW 6. Ile jesteś w stanie poświęcić czasu na grę?: Obecnie od 1h do 2/3h (szkoła itp.) 7. Posiadasz TeamSpeak3 oraz sprawny mikrofon?: Of kors 8. Jakim typem osoby jesteś? : Raczej spokojnej, z humorkiem 9. Czy jeżeli zaistniałaby sytuacja, w której trzeba złożyć składkę na grupę, można na Ciebie liczyć?: Raczej tak 10. Opisz swój styl gry: Agresywnie na heady 11. Napisz kilka słów o sobie: Jestem Krzysiek, coś tam czasem na farcie trafię, "dobrze" latam dodo Po za MTA, czasem zagram w CS'a, lola. 3
SniFT Opublikowano 29 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 Będziesz kradł kille? hehehe
Mikell Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Emerytowany Fragowicz Opublikowano 29 Maja 2017 @PogromcaKislu Jak będziesz miał czas, wbij na TS'a.
lordziakhehe Opublikowano 29 Maja 2017 Zawieszony Opublikowano 29 Maja 2017 Dnia 28.05.2017 o 19:34, Mikell napisał: @Kuli:D Podanie na odwal się. Odrzucam. jak cos odwalisz to cb odwalą koluniu 1
SniFT Opublikowano 30 Maja 2017 Emerytowany Fragowicz Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Ty chyba chcesz mieć blokadę pisania za te spamy w tematach? @lordziakhehe Edytowane 30 Maja 2017 przez moherowy
Rekomendowane odpowiedzi